Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Výběh pro bažanty a krokodýlí jezírko??? To musím mít i kdybych u toho měl nocovat... Sice jdu o víkendu na dvanáctky, ale tohle prostě musím... a salaka to taky potřebuju...

2. ryblabla

ryblabla Perspektivní autor

Farma 3 plochy okruhlice 255 červenych, Baha 2 plochy cukrovy melon 154 žltych listov.

evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  3. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

111 cerveny/75 zluty, zajimavy, a tak zase resit co posilat... cervenych to chce vic, ale na zluty ceka plna plocha stromu...
    Sladky jetel teda moc nedal kdyz vidim uspechy ostatnich, skoro jako kdyby J.C. byl na dovoleny...

bursuk59, megi1967 a matlafous123 tohle ocenili.
  4. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zoufalkov: Mami a jsi rada? :-D Jsou to zlaticka. Me jednou dcera oznámila, ze mi nakrmila zviratka (mela jsem je na cele farme!), tim kraaaasnym, zlatym krmivem :) V době, kdy jsem setrila kazdicky kousek :)

Jinak k akci, me vypadlo jen 75 kousku z každého listi, tak uvidíme, jak to pujde :)

5. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Áha, odměnou jsou i Bažanti... ty nemám 8)

...nu, info jsem prolítla až teď. Nějak jsem včera večer nedala farmě moc času. Chjo, dá se to bez přípravy zvládnout?

jana563, tydýtková a bursuk59 tohle ocenili.
  6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

U mě 164 červených a 76 žlutých. Na farmě špalda, na baha cukrový meloun.

7. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak se přiznávám, že jsem tentokrát koupila koš, sice nejmenší, ale koupila [​IMG]. Jsem z toho znechucená, ale bylo to kvůli mé školácké chybě. Nikdy se mně nestala, ale tentokrát se mně povedlo zlikvidovat na hlavní oranžovou jiřinu. Na zbývajících polích jsem zasela slunečnici, a protože jsem zjistila, že je delší než ta akční kytka a že bych musela čekat, tak jsem jí chtěla kombajnem zrušit. A přes varování, že tam je zaseto, jsem odklikla. V tu chvíli "cvak" a došlo mně, že je zle. A protože se mně nechtělo čekat na doplnění akční, tak jsem přistoupila k nákupu malého koše. Ne nadarmo se říká, že za chyby se platí ....

P.S. a že funkci bourání používám stále kvůli J.C., ale tentokrát se prostě zadařilo

Jinak po sklizni mám:
    - 294 červeného listí
    - 174 žlutého listí

a + 5 listů od každé barvy z koše

Naposledy upraveno: 2/11/17
  8. emča061

emča061 Pisálek fóra

to Lyžařka: tak toho se taky bojím, ale ještě se mi to nepovedlo. Ale musím přemýšlet, když to chce ANO/NE.

bursuk59, maribeja a Lyzarka tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

2 červené, dva žluté....:p

bursuk59 tohle ocenil(a).
  10. p-eetra

p-eetra Vážený autor

Tak já vyzkoušela šípek a na BAHA cukr meloun + po stranách stromky + obr stáje a obr stromky. Suma sumárum pouze 91 červených a 75 žlutých. Ale co, uvidíme jak to bude padat dále, no-né?

bursuk59 tohle ocenil(a).
  11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak poměr červené/žluté po prvotní sklizni na mé farmě 179/159 a na Kristýnčině 150/100. Tedy že se takto významně projeví legenda (u mě 30/30, Kristýnka 29/30), protože jinak máme vše shodné (např. 3 JC), to mě opravdu překvapilo.
    Tak uvidíme, jak to bude přibývat dál...

evainfo, bursuk59 a matlafous123 tohle ocenili.
  12. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

13. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak 133 červených listů a 86 žlutých, zatím to ujde.

14. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

matlafous:Aha, tak ten jeden je od tebe? Díky!xD

15. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Dubový list 73, javorový 111.

16. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Momentálně mám červených 152 a žlutých 110. Je mezi tím i pár dárků. Pro Lyzarka - to je situace, která nena...., ale je to hodně líto. Taky se mi to už jednou podařilo udělat a od té doby si to pořádně hlídám.

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

-pechfógl- Nedekuj, sousedko a prestan to flakat, pac tvuj soused vekslak ti mozna sezeny po telefonu zivyho bazanta i krokodyla, ale na malovanyho teda ani on nema paky xD

18. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

Lenca_85: taky dobrý:music:aspoň se ti zvířátka dobře napapala:p

syn je autista epileptik, teda mimo jiné, tak to prostě musím brát, on ví, že farmu "žeru" tak se mi snaží pomoct,no....

jinak mě vypadlo 84 z baha a 74 z farmy, ale to bude tím předčasným sběrem
    a strašně doufám, že nebudou žádné výpadky jako minule

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Ahoj,jak vám padají listy z akční plodiny? Já už 2x otočila a pokaždé jen jeden list a to po prvé na 10 velkých polích a po druhé na 30 vel. polí a vždy jen po 1 listu,tak tímto tempem to bude veselé;)

evainfo, maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  20. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, konečně odměny v podobě výběhů a ne TS. To je super, bažanty nemám. Dodávání ze stodoly po 50 - 100 ks není zas tak hrozné. Ale uvidíme jak nám bude padat lupení. ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.