Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Ti, kterým stačí jeden krokodýl a jeden bažant pořád můžou měnit krokodýly a bažanty s těmi, kteří hamouní xD

2. ritterca

ritterca Stálice fóra

Požadavky typu 50x řeřicha, 5x hruška, 1x ovce... jsou sice směšné, ale když pak člověk na druhou stranu zjistí, že mu chybí mochyně, kaktus, klokan, velbloud, anakonda, lenochod, tukan, létající koberec, jídelní hůlky, tak spíš začne brečet :cry:.

Hlavně, že jsem pěstovala narcis podle tipu z Farmoraculum, který tam vůbec není >:(.

evainfo a Helena1313 tohle ocenili.
  3. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

ahoj ,už jsou houpací sítě v akci po druhé, a já nevím ani jak vypadají, kde je sehnat?,ani v OaD nebyl vidět,, kde se o ně mám zajímat ??

Helena1313 tohle ocenil(a).
  4. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

tonys* výrobňu na hupacie siete si môžeš postaviť v meste v dielni alebo kúpiť produkt sieť na tržnici.Ak si ju budeš chcieť postaviť tak do nej je treba dávať medveďov + krmivo.

5. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

nechci kupovat,chci je mít za odměnu-kombajn

goldedawn tohle ocenil(a).
  6. evicka435

evicka435 Obyvatel fóra

do akce jdu,odměny za to stojí,těším se na bažanta a krokodýlka a stromek jíva taky nemám,takže velká spokojenost i když pěstovačky dost,ale bez práce nejsou koláče

evainfo tohle ocenil(a).
  7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

tonys* - jak píše -Kuteno- továrnu na houpací sítě si můžeš od 40. levelu postavit v dílně ve městě.
    Sítě koupíš na trhu.
    V O/D tato výrobna nebyla obchodovatelná.

babička-květa, elbedna a mituli tohle ocenili.
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pecuska007: Co se ZB týče, zkus je vydojit z bahamáckých úkolů, někdy se to ani neprodraží.
    Pro ty, co bdují že zítřejší akci zahájí později: Nebojte se, RT taky.xD
    A abych dostála své pověsti rejpala-amatéra (na profíky nemám): Kde zůstala žirafa?

Naposledy upraveno: 1/11/17
  9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

pechfógl taky si rýpnu.....žirafa, modřín a zlatolist nebo kýho čerta jak se jmenovaly poslední stromy co nemám?
    Prosím, vysvětlete mi co je KFC? Vím co to je opravdu i mě napadá vulgární vysvětlení, ale co je to tady? To netuším.....

stěby a evainfo tohle ocenili.
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

ahoj, já bych toho chtěl, ale když nevyjde plán A hodí se plán B, teď je akce na mince (za ně koupím kupón) zítra akce pěstovačka, během ní kupón využiji ....

Katule fakt nevíš? řešilo se tu mockrát, ale já vidím pořád jen to kuře ,-)))

11. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Katule008: Kvůli Farmářské Cti =)

evainfo, Pitrýsek47 a elbedna tohle ocenili.
  12. Katule008

Katule008 Veterán fóra

MatysekKamil Děkuji! Tak snad radši to kuře.....

zejdy66 tohle ocenil(a).
  13. Mikeš

Mikeš Titán fóra

-pechfógl- - žirafa na tebe přece čeká v podivuhodnu Chrom,
    které je taktéž v odměnách.
    :D

matlafous123 tohle ocenil(a).
  14. tonys*

tonys* Vycházející hvězda fóra

Kuteno a Skali děkuji, moc jste mě potěšili ,jdu na to,,,

15. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

KFC? Já vidím toho žoviála na kelímku, prej plukovník....
    Podivuhodno? Slovy nevyjádřím, snad smajlík:[​IMG]

16. Emo-haunter™

Emo-haunter™ Perspektivní autor

Tak to ale bude masakr! Nicméně jsem celý sebevědomý a stonkuchtivý po úspěšném říjnovém měsící, a tak do této akce jednoznačně jdu!
    Hodně štěstí všem
    8)8)8)

17. lboza

lboza Pisálek fóra

tak co mám mět na ploše stromy na rama mince nebo akční do téhle akce?

18. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,také mám dilema,sklidit či nesklidit,když při akci podzim to má padat ze všeho?Když sklidím stromy kvůli trhu,ošidím se o padátka do podzimu.Nešťastné to řešení,spojit tyto dvě akce. Radši sklidím vše až po 14.00 hod.Nemám krokodýly ani bažanty tak každé vypadávátko dobré.

evainfo a karbar tohle ocenili.
  19. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

pro Beznoska:
    Ale vždyť sklizeň stromů po 14:00 ti poskytne padátka jak pro Ovocný trh tak i pro akci Je tu podzim. Navíc pro Ovocný trh stejně nejsou rozhodující padátka, ale ochota hráče obětovat něco plodů stromů ze zásob ve stodole...

20. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja mám nachystané na dnešnú akciu.Či začnem o 14:00 alebo o 15:00 je mi jedno,lebo v poslednom čase sa na začiatku akcie niečo pokazí.Tá jedna hodina ma aj tak nevytrhne z biedy.Môj názor.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.