Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

matlafous - no a kdyby to takhle řekli rovnou, určitě by nikdo ani nepíp. Přestože o spravedlnost a srovnání cen nejde ani náhodou. Pokud za nás admini bojovali, patří jim velký dík.

K akci - dělat budu jako každou jinou

2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Při posledním OD jsem si vyměnil krokouše a on je teď v odměnách. Bažanta mám také jednoho. Samo lépe se maká v páru, takže do akce jdu. V sobotu mám denní, takže ukecám kolegyni a aspoň 2x sklidím. Budu indisponován...hi. Matroš na skladě, tak jen ve čyři sklidím, hodím šípek a pomažu na noční.
    Levlef, taky smolík? Já měl včera tedy daleko menší katastrofu - radím kolegyni - novicce a tak jsem se do toho zabral, že jsem pak jen zíral, jak mi jede vlak domů pryč. Další za hodinu...
    K těm cenán - koruna jde hore, euro jinam. Proto rovnání cen.
    Jdu si dát šlofíčka, to je nej nej základ pro noční pro ty dřívávejc narozené:sleepy::):p

3. Sovice30

Sovice30 Rádoby autor

výběh pro bažanty? Jupííííí

evainfo, myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  4. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Toho teda je, ale myslím si, že je to zvládnutelné, jdu do toho. Jára

evainfo, myš59 a vilm4 tohle ocenili.
  5. Levlef

Levlef Baron fóra

@Trepifajksl velkej smolík, auto na odpis ... pocit naprosté paniky mi zůstane asi dlouho, vypnutý motor stejně běžel a žral olej a z auta šel kouř (jako ne málo, ale hoooodně, zablokovalo to celou státovku, nebylo vidět na krok) a já se nemohla dostat z pásů, no zážitek k nezaplacení. Pak už jsem jen zdrhala.

Naposledy upraveno: 1/11/17
  6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Akce vypadá dost dobře, odměny jsou super. Líbí se mi i ta různorodost požadavků. Nevím ale, jak budu stíhat, od pátku do neděle jsem pryč a jak to tam bude s připojením, to je ve hvězdách -.-
    Dodatečně musím poděkovat Levlef za ten tip a návod ohledně hraní na telefonu :), doufám, že zvládnu alespoň to :p.

7. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Mooooc se těším, jako většina farmářů. Krokodýla sice mám, při O-D mi ho darovala má hodná sousedka, na bažanta jsem náhodou měla štěstí, ale jak už tady někdo psal, líp jim bude v páru. Lákají mě i stromky, které ještě nemám. No a samozřejmě stonek, který zase ráda přivítám. Je fakt, že to trochu kazí různý čas u rostlinek, ale to je jen takový malý kaz na kráse této akce. Tak držme si palce a zítra hurá na to!!!

8. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Akce vypadá dobře. Konečně zase k "náhodným" odměnám v TS i konkrétní chlívky! A rovnou krokouš a bažant!
    Jen je mi líto těch, co hrají kratší dobu a nemají otevřené vše potřebné do úkolů na Baha a tudíž skončí, jak tady někdo psal například kvůli pandě třeba už v 15 úkolu. Předpokládám, že ani nemají možnost si rychle pořídit ZB.

9. doben

doben Ikona fóra

Opravdu nechápu, proč musí být bažanti a krokodýli v odměnách těsně před OaD. O krokodýly by byl stále zájem a bažanty ještě stále nebylo možné měnit. Nemám nic proti tomu, aby se v odměnách tyto chlívky objevily, ale to načasování je prostě špatné.

Jinak tahle akce vypadá celkem pěkně.

10. Hagerr

Hagerr Expert fóra

Krokodýlí jezírko - konečně :music::music::music:

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Opět se mi potvrdilo nekupovat tajemno,příště zbytečně neutrácet a čekat na akci kde chlívky dostanem za splnění akce.Minule jsem ještě koupila a bažantíky i krokouše mám ale do akce se pustím,venku ošklivo a čas mám takyxD

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Všechno mám, ve stodole i na ploše (bažant, krokodýl, měl jsem štěstí), ale jsem rád za ostatní, že nemusí spoléhat na náhodu a mají jistotu. Co ale budeme při OD měnit ,-))))

13. myš59

myš59 Vévoda fóra

musím jet na plno, bo krokodýlky a bažantíky ještě pořád nemám..;)
    překopávám farmu na zítřek a ono hup a je "krátká pauza"..,tak aby to zítra klapalo;)

14. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Levlef - hlavně, že se povedlo, jsi naživu a šťastně mezi námi.
    Dnes jsem změnil šípek za artyčok. Tož doufám, že se pochlapí. Jinak na ploše výrobny.dlouhé chlévy a také stromy...

Robinela1 a matlafous123 tohle ocenili.
  15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak stonek a ještě bažanti, to by šlo, ale budeš se muset holka moooc a moooc snažit.

mamča50, zdenkaamirek10 a myš59 tohle ocenili.
  16. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Další jasný důvod proč nekupovat podivuhodné cokoliv. Krokodýla nemám a hned mi ho nacpou pod nos.
    Výborně.

17. stěby

stěby Hvězda fóra

K všeobecnému juchání a tleskání se nepřipojím. Krokouše i bažanta jednoho mám, salaku taky, vrby dvě. Stonek průměrný. Takže nějaká supermotivace do akce nula. S listopadem se u mě objevuje spíš KFL (první dvě slova stejná s KFC, L jako lenost). :sleepy:

18. babina51

babina51 Veterán fóra

Konečně dokončím bažantní úkol.Krokodýla jednoho už mám,ale jsou potřeba na kartáčky tak ve dvou se to lépe táhne.Snad i tajemné dají něco lepšího,i když při mé smůle to je vždycky naopak.Zítra všichni na start a ve 14.00 pojďme na to(doufám,že nebudou žádné prostoje a výpadky).
    FA123....BAHA370

19. Martina717

Martina717 Vycházející hvězda fóra

Opět nejsou v odměnách kupony na kombajn.:(

goldedawn a epek tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ale jdou koupit za mince v Rama obchodě.

elbedna tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.