Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Hlásim hotovo. Ráno pozbierané lístie z ktorého mi zopár zostalo a tak ho pridám k tým na trávniku. Manžel ich všetky pohrabe.

2. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

Dobré ráno, tak i já konečně hlásím hotovo ... konečně mám ty dvě stáje.Ještě chybí..humr, žirafa,...těm co finišují, držím palce ,at jim to napadá taky;)

3. myš59

myš59 Vévoda fóra

Po ranní sklizni,mi chybí poslední 3 žlutásky,tak snad vanilka je vydá;)

4. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

tak po ránu červené listy napadaly, bažant je doma, na baha visím na listech, ještě mi jich 15 chybí, ale to napadá.
    A kdyby ne, tak by to ani nevadilo, neboť u TS se stal zázrak a vypadl mi krokouš a červení sloni. Stromy poletí opět do lišty.

Na farmě ještě odtajněno nemám.

5. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,tak i já mám vše splněno,na noc jsem na Baha dal cukr melouny,pole 2x2,po okrajích stromy,žádné stáje a ráno mi vypadlo 73! žl.listů z obou ploch,RT asi povolil kohoutky.Zkuste přes den dlouhodobky,večer sklidíte a uvidíte.Jinak za mně,akce pěkná s dobrými odměnami!

6. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Dlouhodobky dodaly ráno zbytek listí, tak bažant už má své místečko na farmě. Krokodýl zatím v liště, neb už má 3 sourozence v Baha zvěřinci. Akce pro mě pohodová, mimo poslední sklizeň jsem ani nedávala dlouhodobky.

7. arab146

arab146 Rádoby autor

Tak farma splněna bažant na ploše ted ještě napadat 60 kousku listí a bude i krokouš to je už v poho xDnějak si začínám zvykat , že akci plním den před koncem

8. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Tak hotovo tak vsem pevne nervy s listim ;)

9. myš59

myš59 Vévoda fóra

jupííí,tak i u mne krokouš už fachčíxDsice mám jen jedno,ale konečně budu dodělávat úkol v družstvu;), mám jich tam hafo nedodělaných,je tam moc stromů,které se mé farmě vyhýbají,jak jen můžou..

10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Dobré ráno, tak ráno komplet hotovo:)... Pěkná akce.
    Žluté listí padalo hůř, stále jsem na něj čekala...
    Teď jdu vyházet tajemno....

11. flexka

flexka Hrabě fóra

Hotovo - sousedi moji milí, pošlete poslední listy někomu potřebnějšímu. Díky

12. coneznam

coneznam Osvícený autor

Mám zprovozněný stonek, ale co se nestalo. Včera z tajemna vypadl KROKODÝL. Uvidíme, jestli přiběhne druhý a také bažanti. O víkendu jsem se nebyla doma, sklizeň jen tak občas, tak nevím, nevím, zda to stihnu:eek:

13. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Tiež dnes ráno bol finiš akcie, posledné žlté lístie napadalo - dokonca aj zvýšilo. K úplnej farmárskej spokojnosti síce ešte chýba slečna dlhokrká a pár stromčekov, tak sa budem cvičiť v trpezlivosti, raz dorazia určite ;).

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím Přátelé...

Tak pokud je to nutné hlásím i já hotovo.
    Akce nenáročná, taková lážo-plážo.
    Ceny hráči možná ocení, pokud vše dotáhnou do konce.
    A protihodnota snad nikoho nezrujnovala i když je rodu ženského.
    :D
    Někdy ve dvacátých létech minulého století Ch.Ch. napsal...

„Žena může udělat z muže milionáře - z takového, který byl miliardářem"

A já jen dodám.
    "Jaké to štěstí má každý průměrný chlap!"

Krásné dopoledne přeji...

15. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Hotovo od soboty. Krokodýl už pocívá připravené krmivo, aby si mohl o něco později vyčistit ty své raťafáky zubním kartáčkem. Co vyskočí z tajemností, se teprve uvidí (na Baha to ale nebyla žádná sláva - papouši C++). Bažanti se taky (teď už coby duet) chystají a věří, že jim třeba pomůže ještě nějaký ten kolega z tajemna...
    Největší problémy (ale ne významné) jsem měl s dodávkou žlutého listí (že by dub?), zatímco červené listi (asi javor dle barvy a tvaru) zasypávalo mou farmu celkem pravidelně. Od včerejška akci splnila i Kristýnka, takže s celóu podzimní akcí je u nás spokojenost.
    I tak bych byl radši, kdyby už bylo jaro (a to nás čeká ještě zima).

16. aasef-amper

aasef-amper Pisálek fóra

Akce hotova. Cena za výhody stoupá a s cenou stoupá i počet chyb ve hře. Kdy konečně opraví chyby u stavitele? Po zadání položky a částečném vybrání další zmizí a musí se znovu vypsat do kolonky. Chyba nahlášena a v řešení dost dlouho (25,10)

bursuk59, evainfo a zejdy66 tohle ocenili.
  17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak farma hotová, stonek stonkuje (to už dřív ;)), ale stále čekám na žluté listí. Nějak mi špatně padá a to na Baha byla akční napěstovaná o hodně dřív, takže jsem mohla dávat zázvorovník... no, chybí posledních asi 20 listů, to dopadá, ale je to divné, tentokrát všem padalo celkem dobře a mně na Farmě taky. Asi se nějak započítalo to, že jednoho krokouše už mám :p

18. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Hezký den všem, akci jsem právě dokončila kompletně. Mám radost z krokouše a bažanta, jsou moji první.
    Akce se mi líbila, odměny pěkné, a splnění poslední den je pořád lepší než nestihnout, že.
    Všem úspěšným gratuluju a těm co ještě usilují přeju hodně štěstí s listím, je to tentokrát adrenalín.....

19. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Musel být v noci fičák, červené listí dopadalo a s ním i já když jsem zjistil, že místo jiřiny mám vypěstevanou červenou ,-)))) už mi jdou z těch barev a listí oči šejdrem tak jedu dál oranž, poslední várku ,-)) to už klapne a bažant neulítne.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Usiluji o bažanta, o krokouše až na druhém místě. Trošku jsem doufala, že se něco ukáže z tajemniček, ale houby, houby, zlatá rybko. Žlutá výrobna mléka byla vrcholem mých snů a možností. A sazenice - kůrovce na ně! -.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.