Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Nikam nechvátejte jako já, pokaždé spěchám s akcí, je to určitý adrenalin, a když je hotovo, tak bych si to dala ještě jednou. Pak mi to chybí, když sázím zas jen dlouhodobé dlouhodobky ;) jak to udělat, aby byl adrenalin celou dobu akce, když nechvátat nedokážu? :music:

2. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak z tajemniček tukan a anakonda. Anakonda mě obzvláště potěšila:cry:. Stromy to samé. No nic, jsem na to zvyklá.

3. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

I když je hotovo, jde to plnit dál a sklízet odměny

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

jana.zape - nejde. Není kam dodávat ;)

5. fany2020

fany2020 Dozorce fóra

Ahojky všem, mně se při této akci podařilo doklopýtat do stého levelu a zároveň postoupit i na Baha, stonek už také mám, ale na bažanta zatím ještě čekám, neb chybí oboje, rostliny i vypadávátka, snad to taky dám, použiju ještě trochu SH na urychlení a pak dlouhodobky na žluté a červené listy, kdo má už hotovo, tomu veliká gratulace a nám ostatním držím jednu pěstičku, tu druhou ruku musím nechat na sklízení akce.

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Mě spíš zajímá, jestli by akční lístky nad limit propadnout měly (a je to správně), nebo neměly a je to nějaký fail u mé farmy.
    Dosud jsem to neměla možnost zkusit, hladinu lístků jsem hlídala ve zcela bezpečné zóně. Ale poslední týdny díky narůstající časové tísni se situace u mě projevila sama - už minulou akci, a nyní i tuto, lístky nad 20 v obou kategoriích nepřičteny.
    Osobně vidím řešení v tom včas protočit a nebo to neřešit, když stejně není čas (což je moje současná pozice - neřešila jsem), ale osobně tedy v dotazu na foru vidím cestu, jak si ujasnit, zda jde o téma pro podporu. Jsme opakovaně vyzýváni nezahlcovat podporu neexistujícími problémy, takže pokud lístky z akcí propadají všem, asi to není problém. Ale pokud ostatní lístky mají přičtené i nad číslo 20 v době akce, pak bych se neměla vymlouvat na nedostatek času a mělo by mě zajímat, proč má tenhle problém zrovna moje farma a jestli se k tomu nepojí i další problémy, které se takto na první pohled odhalit nedají. V případě farmy je to přece víc než možné, akorát tohle mi odpoví opravdu jen podpora, takže jestli to chápu, Apachie tu získala potřebnou vědomost, že se tak neděje všem a má možnost si další postup pořešit... Já ostuda nestíhající nemám dočtené forum vyjma několika stran, neví se tedy už, zda je správné, že lístky propadnou, nebo je to chybka? Díky moc.

Jinak akce by se mi moc líbila a vlivem nestíhání si ji moc neužívám, což je škoda, maximálně se těším na krokodýlka a doufám, že ho dostanu, ale pokud nebude výpadek el. či netu jako min. akci, tak už by mi nemělo nic zabránit. Stonek dnes ráno a i při nepěkných prostojích to bere směr k úplnému závěru. Moc díky dárcům za žluté listí, které mi padá hůř a bez dárků bych asi rozdíl nevyrovnala. Jelikož mi jde o krokodýla (do kterého jsem zamilovaná a i když jednu stáj mám, je to pro mě top odměna z celé akce - i když nemám bažanta a ani salaku, dávám přednost krokodýlovi), má to pro mě veliký význam - děkuji :inlove:.

7. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

Krásné slunečné poledne. Tak já čekám na posledních 27 žlutých listů a mám hotovoo_OOranžové jiřiny trochu přepěstuji, protože jsem se nepodívala a vysadila je zbytečně na 2 plochách ještě jednou.Nevadí.Jinak akce pohodová, jen mě přijde, že jsou už delší dobu utažená padátka. Jinak z TS na BAHA terárium pro anakondy++ a mravenečník :music:...nadšení žádné.Stromy jsem vysadila teď ,tak uvidíme. Taj. stáje a stromy na farmě jsem ještě nedala. Ty vysadím až po zbytečné sklizni jiřin. Jinak, až teď jsem si všimla, že poslední 75 odměna je výběh pro bažanty a krokodýl:inlove:. Tak to mě hodně potěšilo:inlove:.

Naposledy upraveno: 5/11/17
  8. Kolomajzník

Kolomajzník Obyvatel fóra

Ahoj, nejraději bych sebou na kole vozila v košících bažanta a krokodýla, ale i když se velice snažím , mám málo listí, no snad aspoň jedno bude ještě dnes a do úterý ,pokud půjde net. to asi zvládnu. Taky musím něco dělat na zahradě v reálu, rytí a pod... :))
    Všem přeju ,ať se daří !!!

9. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jupíííí, krokodýl i bažant už sídlí na ploše.
    Mám velikou radost, neměla jsem žádného. Budu si je pěkně hýčkat.
    Držím palce všem kdo ještě finišuje.:);)

10. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Sovinka - asi takhle - při minulé akci to řešili s pajdou, on to odzkoušel a lístky se přičetly nad limit 20 ks. Při této akci se zřejmě nepřičtou (nevím, nezkoušela jsem je a raději všech 20 protočila). Jestli je to chybka někde v programu, nebo jinde nevím. Když se přičtou nad limit - zůstanou tam i po restartu, nebo zmizí ? Na Apachie účet nevidím, tudíž pokud má nějaké nesrovnalosti, může kontaktovat herní podporu.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Máte mít náturu malého parchanta, vy schraňovači lístků. Já jak vidím bednu, vajíčko s překvapením, zatočení na KŠ, hned otevírám, roztáčím. Tak přijdu k mnoha a mnoha zbytečným blbinám, ale dítě ve mně behem toho čekání na výsledek jásá.:D

12. hel.cak

hel.cak Perspektivní autor

Ahoj, tak pokud jsem si stačila všimnout na mé farmě, tak lístky které získáme splněním úkolů v družstvu, momentálně kupříkladu houbový les 1 a 2 se přičtou nad limit a zůstanou i po restartu :)
    všechny ostatní co jsou od Kubíka, Fénixe, řádků v nebi, bedýnek, nebo z akce jako ta co zrovna běží, tak ty co jsou nad limit tak propadají :)
    Tohle je můj vlastní postřeh, co jsem si stihla všimnout :)

13. liduška14

liduška14 Pilný autor

hotovo,bažant na poli

14. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

K obědu kachna,po obědu bažant.Kachna pečená,bažant na ploše.Konec fňukání,že nemám lupení,co teď budu dělat?Asi trávit tu kačenu-vleže.Ale ne,jdu na farmu přesadit stromy,mám v nich binec.Ať vám to listí v hojnosti napadá!

15. burds

burds Titán fóra

Akcr hotova.Mám 100% do stodoly tak dám sedmikrásky abych dodělala borstyho věže.

16. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Stonek stonkuje, jsem na 56 a 66 a akční všude zasety, takže předpokládám, že to dnes nebo zítra dorazím. Do diskuze s lístky nemohu přispět neb hned jak se tam nějaký objeví tak protočím.

17. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Zasel jsem hrubou mouku a na Baha hladkou,listího mám na náklaďák,ale pozor nezalévat!

18. jatelina

jatelina Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Pomalu se blížím k POSLEDNÍ dekorce. :inlove: Ale už se těším až akci nějakým způsobem "ukončím" protože mi pomalinku dochází krmivo pro sobýky a když máte asi jen dvě oranžové a zbytek tři normální stáje pro soby tak vám krmivo užírají celkem rychle :cry: Snad mě těch 15 nějak postačí protože jsem si vypatlala prachy a nemám v úmyslu si krmivo kupovat :p

Bohužel hodně věcí musím dát za floreny. Měla jsem takovou nevýhodu že jsem nejmíň půl roku nemohla nic nakupovat za zlaté banány. Hra mě proto nebavila. Kolovala jsem Papoušek-Opice-Slon-Třtina-Marakuja-Skořice-Vanilka-Ananas-Hrozny-Banán-Mandarinka-Mango-Kokos

Měla jsem 98 banánků ale potom jsem před banánky měla - a to mě při každém levlu ubralo 5 banánků (To se dělo i mím třem kamarádům) Takže jsem nemohla nic odemykat... Takže smůla no :D

Naposledy upraveno moderátorem: 5/11/17
    evainfo, burds a bursuk59 tohle ocenili.
  19. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Skali, to je právě to, jestli jsou to nesrovnalosti - asi tedy ano. Jinak díky za objasnění, asi mi toho víc uteklo, chápala jsem to jen jako otázku, pro mě asi hlavně proto, že vlastně nevím, jak to s lístky v jaké výhře je či má být (vlastně jde pouze o párty, zelené neumím vnímat jako problém). Když na to vzpomenu, snažím se mít předem lístky tak, abych limitu nedosáhla, tak nebýt časové tísně, ani by nebylo jak se s limitem konfrontovat.

Hel.cak, díky za doplnění, u mě se tedy jedná pouze o lístky z akčních odměn,družstvo téměř neplním, neb není čas. No nic, díky zdejším postům jsem alespoň cíleně snížila stavy, jinak bych na to pravděpodobně opět zapomněla :). Přitom spousty lístků protáčím kvůli čekání na bonus do stodoly, i tuto akci to tak bylo, nechápu, kde se mi tam pořád v takovém počtu rodí :).

20. dadunek

dadunek Aktivní autor

Jupíííí, mám taky hotovo.
    Držím palce všem kdo ještě finišuje.
    Hezkou hru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.