Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. upirka42

upirka42 Pisálek fóra

Bažanti už si lebedí na farmě, na Baha poslední otočka akčního a ráno bude i krokouš, všem pěknou hru

2. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, zatím jsem u 61/61. Stonek je doma a jdu si pro bažanty a krokodýly.;)

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Janina0971: Jsem na tom stejně... :)

Za 1:15 poslední sklizeň akční /na noc něco na padátka/ a zítra nanovo...

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Tak já už mám umleto, padátka taky jsou, jen ty kytky teda...to je brzda :eek:
    Na Baha čekám na poslední sklizeň, na farmě mám něco okolo 10 tis jiřin. Takže budu až zítra. Zatím radši nedodávám, bo bych se taky nemusela dopočítat, že áno. Známe to...bambilión úkolů, do každého něco jiného...to bych se taky v pondělí mohla divit, proč mám tuny kytek navíc ;)

5. hanči54

hanči54 Stálice fóra

Ahoj,napěstováno už mám,ale chybí padátka.Jsem na 69/42,tak snad to napadá.H.

6. maribeja

maribeja Stará škola

Ahoj farmáři tak stonek už stonkuje,ještě dopěstovat akční a pochytat listí a bude snad hotovo,z toho jsem zatím dva dny u comu nebyla pouze večer.Myslím,že tato akce je celkem pohodová

7. stěby

stěby Hvězda fóra

Stonek v provozu, končím na symetrických 62/75 a 62/75. Na noc jdou poprvé na jednu plochu karafiáty. Přehled pro ty, co jako já ještě bojují:

8. janinka165

janinka165 Znalec fóra

Stonka už je celá. Bažantí chliev mám už dávnejšie a odtajnila som aj krokodíla. Teraz budem plniť to čo sa mi dá. Za pár hodín mi končí kombajn a tak budem ťukať ako ďateľ.

9. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

GordonSargent, stěby, .macca.:

Ale tak by to nemělo být! Lístky by neměly by propadnout, ale měly by se přičíst! Proto jsem se opakovaně ptala.. při této akci: kuk .
    A řešili jsme to i už při minulé akci: kuk, kuk a dotaz od matlafous123: kuk.

Tehdy nám pajda361 odpověděl, že :
    viz kuk a kuk.

Je pro mne nepochopitelné, že některým to funguje přičtením a některým propadnutím?!?

Tak teď jsem "nechtěně" dodávku v 0:39 odklikla a 10 lístků opět propadlo - jak to teda je? Co platí?
    Nebo neplatí pro všechny stejně?

Screeny KŠ před i po, dokonce i s odměnami, ze kterých je patrné, že jsem od včerejška na kole netočila, jsem pro jistotu udělala. Pouze nemám screen o výhře těch 10 lístků a zvláštní je, že se výhra neobjevuje ani ve spodní rozbalovací liště...
    Děkuji předem za spolupráci při řešení tohoto problému.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Hooodně vydařená akce, tak dlouho čekám na bažanty a z této mám hned dva - z tajemna se vyklubal do páru. Stromy propadák :music:

11. libakos

libakos Polobůh fóra

Dobré ráno,akci mám za sebou,z tajemek na všech farmách jen lišta , aspoň bude co dávat do vláčkuxDtak teď farmu do normálu a napěstovat čeho není dostatek.

12. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Baha dala neuvěřitelných 111 listů (57 a 54) z cukrmelounu a 2 skladišť, takže je hotovo. Z TS na farmě nic nového, ostatní jsem teprve teď dala na plochy.
    Tak ať se daří i vám ostatním.

13. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo,akce super ;)

14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Bažant už je na ploche cibuľka nesklamala.TCH otras žltá mliekareň a orol oranž.Baha oranž koala a tiger.Z TS na Baha potešili dva xxl stromčeky a to monstera a klinčekovec.Ešte mám neodtajených 5 x Yukon ale nechám ich v lište aj tak z nich nič nebude s tej kolekcie mám všetky;).Vyťahovať ich a potom zase dávať naspäť nemusím.

15. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Ahoj všem po ranní sklizni dlouhodobek jsem nyní u obou 68/75 to vypadá nadějně i na dřívější konec. Tajemna dám na plochu až po dokončení úkolů. Tak se budu ještě chvilku napínat :p

16. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

dobré ránko, čekám na sklízen šípku, můj stav prozatím je ..73/71.. váznu na listech, hlavně žlutých,,..Napěstovano teda je,tak ted nějaké dlouhodobky na listí;) Z tajemných stojí za řeč akorát akébie ,ostatní lišta, jako obvykle u mne

17. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Dobré ráno všem, akce s úspěchem dokončena, z tajemnic všechno do lišty, žádný zázrak se nekonal.

18. myš59

myš59 Vévoda fóra

Hezké nedělní ráno,venku to vypadá ,že bude dnes pěkně;) stojím na ..68/67..to už dám, jen to žluté listí by mohlo padat lépexDOd začátku posílám sousedům žluté a někteří mi vracejí červené:sleepy:,ale i tak díky za dárečky . Jiřin chybí 50 a orchideji asi 800ks Na třech plochách mám šípek ,za hodku sklízen,tak uvidím kolik listí padne;) Z tajemných akorát další akébie stojí za řeč...zbytek do lišty

19. jitikw

jitikw Perspektivní autor

Dobré ranko. Já jsem si dnes ráno vyzvedla stonek a trčím na 66/62. Chybí je ještě 3500 jiřin, tak jsem zasadila a automaticky i na Baha, kde už napěstováno mám. Takže zbytečně 1 plochu orchideje navíc :sleepy:. No co už. Nechám je žít. Jinak i u mě chybí padátka. Ale věřím, že s karafiáty a cukroušem to do zítřka napadá.;) Z tajemnic mi zatím nevypadlo nic, co bych už neměla...

20. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

njn jen to žluté listí a to je ho venku na zemi dostxDxD

orange: Mám 14682. Ideální stav 7714. Plním na 190,3% Hotovo 104,9%
    červená: Mám 7370. Ideální stav 3582. Plním na 205,8% Hotovo 113,4%
    červený list: Mám 466. Ideální stav 229. Plním na 203,5% Hotovo 112%
    žlutý list: Mám 256. Ideální stav 201. Plním na 127,4% Hotovo 70,1%
    kout hojnostái: Mám 20. Ideální stav 11. Plním na 181,8% Hotovo 100%

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.