Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Apachie1 - Mile překvapená, že lupeny nepropadnou, můžeš být vždycky. Ale já bych radši neriskoval a něco zelených lupenů vybouchal. ;)

2. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Farma hotová, bažant doma. Na Baha stojím na 72, chybí 78 žlutého listí. No nevím, zda to ráno z cukrmelounu vypadne. Když ne, během dopoledne bude určitě hotovo.

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Y_n_O Skali ma pravdu, za tohle by te pani pokojska nepochvalila xD
    Prepperka Stromy ti za chvilicku spocitam.... musim se prvne probrat z toho dnesniho masakru.

4. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Všechny vás zdravím, tiše závidím těm co už dokončili, a gratuluju. Já jsem zatím na stavu 68 a 54, chybí mi listí, obě barvy.... zítra jsem v práci , tzn. bez možnosti farmařit, tak nahodím dlouhodobky nejen na noc ale ráno i na den, a snad to napadá....ale nevím, jestli potom stihnu dopěstovat ty akční rostliny..... no, uvidíme. Ale stonek už stonkuje. Všem nám držím palce
    8)

Doplňuju: tak jsem to dotáhla na 73 a těch 54, a zjistila, že akční rostliny už mám dokonce v přebytku. To je tím, že dodávám postupně,dřu jak v úkole a moc to neřeším. Tak už můžu směle jet v dlouhodobkách a doufat že "listopad" začne konečně účinkovat i na mé farmičce.

Naposledy upraveno: 4/11/17
  5. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, tak to je paradox, já už vidím listy i ve snu. Podél zahrady je alej z mohutných dubů a u další cesty javory, těch listů co mají a jak já je na podzim nesnáším, když je musím z té zahrady vyhrabat ,-))) a ty stejné padají na farmě, tady je pro změnu vítám ,-)))

Stonek mám, jedu dál.

6. matlafous123

Prepperka Mas tam dalsi edit ze sklizne (pres den jsem nesklizela - byla jsem do tmy v lese). Jinak hlavni 26 stromu (z toho 13 obyc, zbytek XXL), mytina 25 XXL + arboretum 8 XXL, plantaz 46 stromu (z toho 13 obyc, zbytek XXL), prales 62 XXL.

Docetla jsem diskuzi od rana a tolik prispevku na nepadani listi me prekvapuje... me listy nezastavily v postupu (aktualne 61/75 + 71/75) ani jednou a to tocim celou dobu pouze akcni (ani na noc si kvuli prostojum pres den nemuzu dlouhodobky tentokrat dovolit).
    A opadaneho jehlici mam taky mraky :p Poseceno 1/4 hektaru ostruzin, 40 stromu dole, padam na hubu - dneska to bylo fakt skoro na krev.

7. .macca.

.macca. Hrabě fóra

Apachie1 nevím jak je to s lístkama na kš v jiných akcích ale tady to propadá schválně jsem to vyzkoušela

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Apachie, to ti nikdo neřekne, pokud to nevyzkoušíš, mně se vždy party i volné lístky z odměn připisovaly nad limit. Pokud máš pocit, tak vyzkoušej, až takový risk to není, většinou není o co stát a pokud máš pochybnosti, že se Tvá farma chová atypicky, můžeš mít pro podporu argument. Občas se mně taky něco nezdá, ale když si překontroluji, nebo odzkouším, tak jsem zatím neměla důvod si s podporou psát.
    Bilanci mám vyrovnanou:[​IMG] [​IMG]¨

Matlafous, Skali má taky máslo na hlavě, tak dlouho se kochala novým farmářským titulem recyklátorka ,a to natolik, že zapomněla že probíhá podobná akce i na farmě:) ale začínám mít obavu, v příštím levlu povýší na surikatu, kdo by neznal jak ostražitě surikata sedí na kameni a vše bedlivě pozorujeo_O

9. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hlásím stav 51/75 a 56/75 při troše štěstí bude zítra hotovo. Nutně potřebuju bažanta a pokud bude padat něco ze získaných Tajemných tak ještě si prosím žirafu, modřín a zlatolist. Děkuju pěkně.

10. doben

doben Ikona fóra

Tak kompletně mám hotovo až teď, jelikož jsem dal na noc místo akční zbytečně dlouhodobky. :D

11. matlafous123

GordonSargent :D Vsimla jsem si, ze recyklatorka zapomnela zrecyklovat zazrak ;)

12. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

68/58 tak snad to zitra dorazim :p

myš59, Helena1313 a evainfo tohle ocenili.
  13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Chybí 10 lupenů a bude také hotovo.Jedu od včera zvěřinu ,proto to trvá tak dlouho.Příprava na další akce!:)

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Já asi u vodopádů zruším postupové dekorace a nachovám papouchy kvůli guánu. Bez hnoje jsou rostlinky lemroidní a já už mám tik v oku z toho, kolik ostatních farmářů hlásí hotovo. No, zřejmě jsem lemroidní, stejně jako ty akční kytky... 8)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jupíííí, bažant je doma, jdu ho hned dát na plochu a nakrmit - celá akce hotová :p a tajemno připraveno na ráno

16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

No ale mi to proplatili, jsem teď boháč :p A taky nějaká bézetka za to byla, takže už nenápadně pokukuju po dalším titulu xD
    Koukám, že už i ty netopýři práskaj -.- Kam ten svět spěje :eek: (neodpovídat, prosím...to byla řečnická otázka ;))

17. lucie1978

lucie1978 Pilný autor

Tak u mě stonek hotov a stav 62/62, snad to zítra bude celé komplet. Ještě za hodinku zjistím tajemno, prosím pěkně žirafu.

18. matlafous123

Skali Tentokrat jsou v tom netopyri nevinne... praska mi sledovaci foropes ;)

19. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

já jsem byla přízemní, obětovala jsem titul za:

[​IMG] příště už si dám pozorxD

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Na stonek mi chybí dvacet úkolů. Hm. Tož si počkám. A pak si počkám, esi to dotáhnu do konca. Když ne, oběsit se nehodlám... ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.