Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Krasne rano, hrabaci listi :)
    Odtajnen Yukon: jerab XXL, mandlovnik XXL, planika XXL, mispule XL, vrba cerna
    + Tahiti: moriga XXL, acai palma XXL, tomel XXL, kokos. palma XXL, kustovnice XXL
    Postup 61/75 + 65/75 = radek jede, ja jedu do lesa, dalsi sklizen bude az za tmy. Hezky den vsem! ;)

vilm4 Jj, zivot je pes a my jsme jeho zradlo (ja letos z restaurace s plnym poctem Michelinskych hvezd) :D

Naposledy upraveno: 4/11/17
  2. Pecuska007

Pecuska007 Vycházející hvězda fóra

Krásné dobré ráno :) Tak jsem něco za půlkou :) 56/47 bohužel se mi nepodařilo vytočit +1 do stodoly takže jedu jen s MJS :) ale i tak to pomalu ale jistě naskakuje :) teda až na padátka která by při podzimu v případě listů měly padat ale nějak se jim nechce ale snad to půjde lépe :)
    Jiřina: Mám 7445. Ideální stav 4802. Plním na 155% Hotovo 53,2%
    Orchidej:
    Mám 3938. Ideální stav 2229. Plním na 176,7% Hotovo 60,6%
    červený list:
    Mám 250. Ideální stav 143. Plním na 174,8% Hotovo 60,1%
    žlutý list:
    Mám 116. Ideální stav 125. Plním na 92,8% Hotovo 31,8%

3. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

hezké ránko...stav 60/60..řádek jsem právě aktivovala... a ikdyž moje zahrada skoro pohrabaná celá, tak tady váznu na listí..;) ted už jen zdárně dojít k novým chlívkům..

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Po ránu akce v pohodě hotová;)

5. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

61/73 a čekáme na jiřinky a listy :)

6. Mkuře

Mkuře Vážený autor

Dobré ráno, vzhledem k tomu, že toužím po tom mít bažanta, tak jedu jak fretka :-D A i přes zoufalý nedostatek listí (a to dcera cestou ze školky sbírá a sbírá :p) jsem se dohrabala k víc jak 100 (54/49)úkolu, tak v noci zapojím dlouhodobky, však ono to půjde.

7. myš59

myš59 Vévoda fóra

Dobré ránko, můj stav..60/55...tak snad jsem v zelených... hurá do vlastní zahrady,dnes to vypadá na pěkné počasí;)

8. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Krásné slunečné a chladné ráno : Po ranní sklizni růží a papyrusu jsem na 55/75 a 57/75..... bonus + 100% do stodoly končí za necelé 2h, kytky porostou 3h.... tak nevím, dát na jiřinky SH, nedat.... Orchidee nepotřebují, těch mám dost, tam stále chybí žluté listí....

9. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Stav je 68/75 a 68/75 ;) chybí 140 červený a 145 žlutý list

10. libakos

libakos Polobůh fóra

Krásné ráno,obě strany 62/75 takže půjdu hrabat listí, venku je krásně jen to roztřídit;)z tajemna lišta jako ostatně vždy....

11. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.U mňa je už stonka aktivovaná a mám urobené 65/57 len lístia chýba najmä to červené.Večer by som mal mať napestované potom pôjdu dlhodobky to lístie z nich musí napadať aj keby hromy a blesky lietalixDxD.

12. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Ahojte,také si postěžuji,napěstováno jest jen listí se ještě drží na stromech,chybí moc,dám stáje a dlouhodobky a uvidíme.Naděje umírá poslední.No, nač stahovat kalhoty,když brod je ještě daleko

13. libor10

libor10 Pisálek fóra

Zdravím, plnění jde celkem svižně, na to jak jsem se bál, že to to asi nestihnu, tak to vypadá celkem slibně :D:D Možná i ti bažanti budou :p:pS krokodýly se už loučím, jelikož nemám všechno odemknuté:cry:

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Krásné slunečné dopoledne přeji :)

Stav 36/46. Ty jiřiny tak pomalu přibývají... asi večer obejdu okolní terasáky a něco do foroty v zahrádkách naškubu xD

EDIT 10:34: a teď budou přibývat ještě pomaleji; když jsem zrušila zvěř na úkor pěstovací plochy, nemám hnůj. A kupovat za těchto podmínek opravdu nebudu xD

To si rači zajdu do obchodu pro energeťáky a čokoládové sušenky (i když jsem na dietě xD) a budu pěstovat s vodou nonstop do pondělního rána 8)

15. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Rychlici jsou hrozny, ale kdyz se zadarilo v kytkach, tak ty zluty potvory v pohode dopadaji, cerveny jedou ve velkym...
    Stonek hotovy, 66+61 a jedna dekorka na bubu ostrove, tak to by jeste dneska nebylo dodelany, ale zitra uz jooo...

Vypadavat ma 120 listu/den, v tuto chvili ma byt 218 (nebo chybet 378 ), mam 551 (chybi 45 ), mam 92% hotovo.
    Stav jirin : idealne 5101 kusu (2800/den ), mam 10027 z 14000 (71% ).
    Stav orchideji : idealne 2369 kusu (1300/den ), mam 4668 z 6500 (71% ).
    Zatim uplynulo 36% casu, zbyva 76 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 20* rohu hojnosti, celkem cca za 1,7 hodin.

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Díky za slunečné přání já můžu poslat jen mrazivé a mlhavé ráno ,-)))
    Listí i slunce v nedohlednu ,-)
    Stonek bude odpoledne.

17. spuntka

spuntka Magnát fóra

Dobré mrazivé dopoledne.
    Mám radost, stonek už stonkuje a teď hurá na ten zbytek.
    Hezký den všem a ať nám to listí padá.

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Jj,listí padá ale ůplně jinde než potřebuju.No snad to dám,ale bude to s vodřenejma kolenama;)všem co už to maj gratulka.Musím se omluvit za učko,nevím jak se dělají nad písmeny čárky nebo háčky ,tak sory a dík za pochopení:inlove:

19. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

Dobré dopolodno :) tak já mám zatím pouze 40/32.. krokodýla už mám z jiné akce, tak se teď budu soustředit jen na plnění úkolu z farmy, potřebuji ty ptáky bažantí :music: teď jsem dala všude pidi pole, aby vypadalo víc padátek.. existuje nějaký řemeslo produkt který by navýšil padání padátek?? :p

20. babina51

babina51 Veterán fóra

Stonek pracuje,hotovo 60/61.Napěstováno bude dnes a pak jen čekat na zbytek listí.Na noc dám čtyřlístek a zázvorovník snad napadá dost.
    FA123....BAHA371

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.