Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Už máte někdo 74 levou hotovou? Ve Faq je psáno 55 červený list, ale je to nižší, než předchozí dodávka listů, tak jestli by nemělo být 65 :)

2. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

hezký večer všem :) koukám jak se většině daří.. gratuluji :music: já to nijak nepřeháním, zatím mám splněno 30/30.. čekám na kytičky, ty z baha budou až zítra, mám je na poho polích.. padátko ani jedno xD a z TS mi na farmě vypadl 2x jalovec skalní XL a 1x mandlovník XXL, na baha 1 myrhovník (ten jediný zůstal), 2x ledvinovník XXL a 1x mango XXL - vše do lišty.. za 4 a půl hodinky žirafí TCh na baha a za hoďku a půl bažantí na farmě, ale při mém štěstí nepočítám s žádnou hitparádou o_O

3. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Abych měla řádek do stonku po 31 hodinách od začátku akce, to se mi za dobu hraní ještě nestalo. Bez JC, bez košů. Mám radost i když vím, že na padátka i kytky je zbytek náročnější. Oba sloupce jsou na 61. A jdu udělat hají, pokračování zase zítra. Dobrou noc.

4. stěby

stěby Hvězda fóra

Začínám rozumět nářkům pracujícího lidu, mezi nějž se taktéž počítám. Pokud sklidím brzo ráno, a pak už jenom dvakrát v podvečer a večer, moc rychle to do stodoly nepřibývá :oops:. Tentokrát mi ukázali záda i farmáři, se kterými většinou okopávám zhruba stejné řádky.
    Farmsčot už se sice zelená ...[​IMG]
    ...ale budu se muset o víkendu pěkně smýkat. Konečná je pro mě úterý v 6 ráno :cry:.

Zatím 41/75 a 41/75.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

U mne stav splněných úkolů 31 ku 36. Postupně prozatímně ruším zvěř a rozšiřuji pěstovací plochy, takže přes víkend s tím určitě pohnu, pokud nenastane nějaká neovlivnitelná ašíbka a nebudu třeba bez netu xD
    Počkám na sklizeň akční na Baha a půjdu také búvať 8)

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pro dnešek poslední sklizeň za 46 minut, jinak jsem 44/43, tak uvidíme. Zítra musím v civilu dohnat malý restík, který hrozí velkým průšvihem, bude honička.
    Začala mi blbnout myšička myš, ne ta na obrázku, tak provádím různé akrobatické prvky, abych se vůbec dostala zprava doleva.

7. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Takže nakonec i kytek na baha bylo dost na dokončení. Kroukouš doma, bažant už na ploše :)
    Nějaká akce na víkend? Budu se asi nudit xDxD

8. Y_n_O

Trénuj hru v kostky, jsou v plánu... 8)

9. jamibe1

jamibe1 Obyvatel fóra

Zdravím vespolek, koukám někteří již končí a já ještě nezačala xDxDxD Nějak to poslední dobou flinkám:p No co, co bude bude , co nebude, z toho se neopupínkuju xD

10. klaarcca

klaarcca Perspektivní autor

mno.. tak z těch 2 bažantích stájí - žlutá pila a oranžový pštros :( zase do lišty.. na tohle fakt nemám štěstí :sleepy: ostatním přeji fain hru ;)

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

snažím se už půl hodiny vydolovat z mrkve 3 červené lísky abych aktivovala stonek a ty potvory ne a ne nepadaj :D

12. Y_n_O

Pavli, tak ještě párkrát otoč řeřichu, to máš rychlejší, nemusíš čekat a pravděpodobnost vypadávání téměř stejná :)

13. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Bébé,nemám lupení.Je ale ještě spousta času,tak to snad napadá.
    Matlafousko,některý roky by se měly vymazat z kalendáře,ten letošní se ti teda nevyved,to je fakt.Ale přece co tě nezabije,to tě posílí. A ty se nedáš,to je jistý.

14. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

došla jsem z pivečka dobrého a můj stav je...58/48 což si dnes myslím,že dobrý ;) Otázka na ráno, uvidím to stejně ?xD

15. stěby

stěby Hvězda fóra

Nakonec končím den 51/75 a 43/75. To už nevypadá tak zoufale. Ale akční zásoby jsou vybílené téměř do mrtě.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak dnešek uzavírám 53/42 .... dobrou noc všem.

17. myš59

myš59 Vévoda fóra

52/42..podle stěby..jsem asi v zelených;) ....no ráno moudřejší večera...

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

řeřichy mám 200 000 jsem zvědavá kolik ji bude, než-li vypadne ten poslední list :D

EDIT: dobrá dobrá už mlčm poslední přistál, stonek je doma, napěstováno jest, teď už jen počkám na další lístky na dokončení akce ;) mmch stačilo jen napěstovat na 3 lístky 10 000 řeřichy :D :D :D :D :D :D

Naposledy upraveno: 3/11/17
  19. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Zdravim farmari, tak ja jsem na 58/57, dnes odpoledne mi padlo 100% do stodoly, tak jsem otočila kytky i s SH na malych polich :) Padatka do konce dopadaji a ja teda ani neprestavuju farmu, jedu v podstate na 1 a 1/2 plochy farma a 1 plochu baha, zbytek mam zviratka a par stromu. Vsem at se dari! Teda hlavne tem, kteří ještě pracuji, vidim, ze nekteri uz finisuji, tem gratulka :)

20. rossi1972

rossi1972 Expert fóra

• Nepiš velkým písmem. Jednak se to špatně čte a psaní velkým písmem se považuje na fóru za křik. Děkuji. Skali
    JÁ ZAČÍNAL PŘED 6 ROKAMA A TAKY JSEM MĚL SMŮLU.TEĎ JE ŘADA NA NĚKOM JINÉM. ;)xD

vilm4, burds a bursuk59 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.