Je tu podzim (2.11. - 7.11.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 1/11/17.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Celkem splněno 36 úkolů, stojím kvůli listí a už i kvůli jiřině(ženská jedna nedochvilná:p). Zaseta cibule a až sklidím orchidej, tak asi dám rákosí, uvidím. A opravdu doufám, že to z nich bude padat lépe než z artyčoku a cukromelounu, spolu s chlévy a stromy. Na začátku 102 javorů a 64 žlutých snad dubových.
    Jdu dělat něco smysluplnějšího - hodím se na gauč a vezmu něco echt ke čtení...
    Zdar a palec vzůru všem, co jsou takřka hotovi...;)

2. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

Zatim to jde celkem dobře :p

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Konec frajeřin a jde se normálně farmařit!Farma předělána na pole 1x1 a oseta akčními plodinami.
    Zatím takhle:[​IMG] + 20 rohů hojnosti
    Spotřebováno kolem 2.500 SH

4. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

31/75 + 31/75 = po 9 hod. trvani akce pohoda jazz ;) Dobrou :)

5. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

11 + 25, začala jsem později, hlavně, aby padalo listí, to ostatní stodola dodá ;)

6. doben

doben Ikona fóra

U mě zatím splněno 31/75 a 43/75.

7. Yfca5

Yfca5 Pisálek fóra

A jo na to jsem odpolko zapoměla no nedá se nic dělat holt tuhle akci nedokončím :-( a zrovna jsem si říkala že by se po delší době mohlo zadařit

myš59 tohle ocenil(a).
  8. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ulohy urobene 39/75 a 30/75
    a takto vyzera po doplneni
    na noc zasiate dlhodobky,snad to listie rano napada ;)

9. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak jsem vsechny bedny pouzil a postupne tocil zeleny listecky a padla +1 na 6 hodin, coz presne stacilo, ze jsem napestoval vic nez dost... dve otocky s SH+vrtulky, pak uz jen voda... vypadavatka jsou ruzny, ted treba chybi zluty proti cervenym, ale ve mlyne je 18 z 20 potrebnych, takze s tim skoncim uz zitra, no a dalsi volne opadave vecicky budou v pohode...

Vypadavat ma 120 listu/den, v tuto chvili ma byt 48 (nebo chybet 548 ), mam 217 (chybi 379 ), mam 36% hotovo.
    Stav jirin : idealne 1113 kusu (2800/den ), mam 3946 z 14000 (28% ).
    Stav orchideji : idealne 517 kusu (1300/den ), mam 2108 z 6500 (32% ).
    Zatim uplynulo 7% casu, zbyva 110 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny 20* rohu hojnosti, celkem cca za 1,7 hodin.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezkou půlnoc, vám to ale jde :p právě zasadila prvních 15 na obě plochy a ráno jestli vstanu, to začnu dohánět :D. Na plochách zůstaly hangáry a nějaké chlívečky tak listí bylo jen žl. 129 a č. 104 ... no mohlo to být horší a na těch pár kluků s ulitou jsem úplně zapomněla :p.

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

můj stav 35/28, jak to tady čtu ,asi jsem v zelených číslech.Víkend před náma, tak na odjezd využiju dlouhodobky, aspon bude víc listí ;)

Trepifajksl, evainfo a DANKA722 tohle ocenili.
  12. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky všichni, tak ranní sklizeň za mnou, stav 31/41a rohy hojnosti namlety; nyní to už nebude tolik naskakovat, ale vidím to dobře, mohla bych splnit a řádkovat. Všem přeji krásný a úspěšný pátek. Jára

evainfo, myš59 a DANKA722 tohle ocenili.
  13. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Akce sotva začala a už není hnůj.

14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dobre rano vsem ;) Po ranni sklizni 36/75 + 41/75.... jen je dost zvlastni, ze mi vsude rasi kytky, kdyz je ten podzim :D
    Prvni varka TS odtajnena: datlovnik XXL, 2x jalovec XL (mondsee) + akacie, myrhovnik, anona XXL, monstera XXL (oahu).

EDIT: Myslis kvuli tajemnu? To me fakt nechava klidnou :p, zato interni hodiny mam narizene na 5:30.

Naposledy upraveno: 3/11/17
  15. x-men-cz

x-men-cz Vážený autor

16. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Spněno 54/75 a 58/75 ;)

17. babako

babako Expert fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Krásný den všem,
    přiznávám,akce je super a na pohodu..

Ano máš pravdu,hned ten den je delší..

Naposledy upraveno moderátorem: 3/11/17
  18. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

31/49 bahama stále vede :)

evainfo a myš59 tohle ocenili.
  19. Zoufálkov

Zoufálkov Obyvatel fóra

tak já zatím vyrovnaně 35 a 35 pomaloučku polehoučku, mělo by to jít

20. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Tak zatím to jde velice dobře. Průběžně dodávám a zatím jsem neměl problémy s dodávkami "běžného" zboží. Samozřejmě jsou limitujícím faktorem akční plodiny a vypadávátka, ale aktuální stav na farmě 51/75 a na Baha 39/75 mě naplňuje optimismem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.