Ještě větší blázni do zvířat (7.10. - 13.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ale vždyť to staČÍ dát chlévy předem do domku a pak , při dalším kole spapat marmeládku a dát po jednom parfému. Tu hodinku jsem od farmy osvobozen a mohu si robit , co chci.
    Twin, ty provokatérko!
    Jdu hodit na trh nějaký ten žabinec. Žraloka nasadíme na baha, až bude potřeba hnoje v akcích! To bude vejvar!!!

2. ilairi

ilairi Pisálek fóra

jdu do toho jako pokaždé sice nemám moc zvířat ale skusím kam dojdu.taky jsem plnila žebříky.:)

3. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Zatiaľ mám hotové jaxDxDxD.

4. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahojky, žabky se báječně prodávají, SK mám nějak méně, ale pro žraloka si dojdu. Výrobna mne nebere, tak možná, možná toho mloka. Šlechtí se zvířátka, která průběžně při BB dělám, tak to není tak strašné. Je ovšem fakt, že jakmile zjistím, že je jen genetika, tak přestávám. Při této akci to jaksi nepůjde. Tedy půjde, ale...ten žralok
    Žluté chlévy pro žabky mám už z jejich šlechtění; jsem žab pár desítek prodala a hned bylo na vylepšení, přeci nebudu čekat takovou dobu...
    Už jsem zadala mletí pro žraloka, na farmě melu slepicím a kočkám a žábám. SK musí chvíli počkat, hihihi

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni, to je fofr ... na našem trhu bylo jen pár žabek za 48 000 kr, ale se to během půl hoďky snížilo na 39 000kr o_O. Si i tak počkám na zítřejší ráno kvůli stonku a s produkty i moudrým stromkem to šlechtění půjde jen na čtvrt hoďky :p a kvanta voňavek chystám na trh.
    No nevím nevím, žabek není až tolik a budu muset něco koupit .... mě píchlo u srdíčka, takových peněz xD ... a ani ochutnávka žabích stehýnek žádná :p ...

Naposledy upraveno: 7/10/16
  6. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Mám 3 úkoly Savci , Ryby a Obojživelnici ( nálepka ).Ostatní čekám na BB

7. malanek70

malanek70 Expert fóra

670 SK ???? Nedávno jedna taková akce skončila. Dejte dobu mletí jednoho SK na 24 hodin, ať nám tu hru znechutíte úplně :( :( :( tahle akce se mě teda netýká :/

8. losiksobik

losiksobik Komisař fóra

neni mozna, na farme konecne nasel v ramci "bezneho" provozu uplnatneni dub :¤)

9. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahojky,žabky už za 50 000kr,nestačím dodávat:D

10. gabča1977

gabča1977 Rádoby autor

Tak mám také hotovo, ani to nebolelo, ten šup a žabky na trh :)

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné odpoledne přátelé... Myslim že akce mají stále stejný kabát a kdo rád nosí stále to samé? Nová a nová zvířata i stromy které není kam dávat! Hra je myslím už dost přeplácaná a nováček pak nemá šanci se v ní vyznat. Tak hra ztrácí na hratelnosti. Pohodu vystřídala honba za vším čím nás RT zahlcuje. Výhodu má ten co hru hraje na relax, pokud to ještě jde..? A pokud ano tak vám držím palce... Prostě je potřeba ještě větších bláznů do zvířat!

Naposledy upraveno: 7/10/16
  12. Levlef

Levlef Baron fóra

ha, vypadá to, že buď pustili BB dřív, nebo se mi zbláznila farma ... přeskoky o tři, čtyři levely ... rychle rychle než si toho někdo všimne :D

13. Alustriel

Alustriel Pisálek fóra

Ahoj všem :) , docela bych uvítal , kdyby byla možnost koupit ještě větší balíky SK . Ideální by bylo mít na výběr z 5000 , 20000 , 50000 . To už by snad to šlechtění stálo za to , ne ? xDxDxD

14. Brumík

Brumík Aktivní autor

Jo, to je pravda, začíná to být nehratelné. Za chvíli budou soutěžit jen ti, co jsou za oslíka otřes se. To radši přilepším svému živému pejskovi. Mrzí mě že nebudu mít nové druhy, ale beztak se už nestíhá nic chovat ani pěstovat. Pozemky stále stejné velikosti, nádrž na vodu taky stejná a ohromné hromady hnoje se musím zbavovat prodejem, i když velice nevýhodně, protože na tolik zvířat je hnojník malý.:p:p do minulé akce jsem nacpala co se dalo, mám houby a ještě málo SK. Ne, ne neoblomíte mě dneska :):p

15. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

-pechfógl-mam ale zas to krmivo nemám zas tak moc vajíček a na trhu stoji 1 ks 5000kr a krmivo 12000kr hraju od srpna takže nemám co prodávat vydělávám si na mrkvi a pšenici a liskáču které dávám na noc pro tak krátce hrající je tato akce hodně náročná nejsou skoro žádné zásoby mam 100 žab na trhu je za 30000kr určitě 150 žab budu muset koupit takže mam co dělat abych si na ně vydělala:Dsnad se do 6 ukolu nějak dohrabu u těch žab

16. ladybird38

ladybird38 Expert fóra

tak hurá do toho času dost
    ještě počkat na BB

17. felčar

felčar Zelenáč fóra

Minule Blázni do zvířat, žáby jsem zlikvidoval.
    Nová akce, mám chameleony, ti jsou také PLAZI!!!
    Co na to RT.???????!!!!!?????
    Pro RT:
    Díky HELP!!!! mám jenom 3 žabky obyčejné po minulé akci.

18. burds

burds Titán fóra

No felčare také jest se and tím pozastavila.Je dost zvláštní že nelze použít chameleony.

19. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

ahoj mužu se zeptat o jake kralovně tykajici se SK se tu piše

Japtiška a STYBI tohle ocenili.
  20. Daerys

Daerys Zelenáč fóra

Chameleon je plaz, ale žáby jsou obojživelníci :D

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.