Ještě větší blázni do zvířat (7.10. - 13.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simík21

Simík21 Znalec fóra

RT mi Sk kupovat nedonutí... i kdyby tam dali výrobnu na hodinky s vodotryskem xD obojživelníky udělám do 3. úkolu (divný stromy a lístky na kolotoč se hodí), ryby do 4. úkolu (hroch by se taky hodil) a savce asi do 3. úkolu (přeci jen nálepka by chyběla), ale to si ještě rozmyslím, podle toho, jak to bude padat v BB... ;) takže když to sečtu, budu potřebovat 110 SK, v tuhle chvíli mám 107 takže není co řešit, penízky si nechám radši na dárek pro miláčka k narozkám :p

2. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Proč musí moje odpověd šebejdovi čekat už od večera na schválení moderátorem??? Máme tady snad nějakou cenzuru??? Není tam jediné slovo které by kohokoli pohoršilo.... A nemám ve zvyku někoho urážet.

3. Levlef

Levlef Baron fóra

no ty krááááso, jak by řekl klasik. Savci budou OK, šlechtím si koně pro radost takže jich mám mraky a to samý kozy ... ale žáby???

4. budulínek

budulínek Pisálek fóra

Bože můj, to je zase složitost nad složitost a to je přesně ten důvod proč jsem Farmeramu přestala téměř hrát. A ejhle hned mi přišel dotazník, pročpak že to už nehraju. Kvůli těmto hrůzným akcím...

5. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj jarda.drak6,
    nebude to třeba tím, že máš v textu zmínku o hře, kterou neprovozuje BP, což je zakázáno?

petaM2001, -viliem- a STYBI tohle ocenili.
  6. jarda.drak6

jarda.drak6 Mistr fóra

Aha to je možné... děkuji... ne možné, spíš jisté....

7. Japtiška

Japtiška Pisálek fóra

nooo, tak mám stejné pocity jako všichni tady. Do akce nejdu, ani minule jsem neměla úspěch, SK prostě nekoupím a je to. Naštvalo mě, že všichni jásali, jak jim padají dvě mašle, potřebné do úkolů.. a já se snažím a nic... Nepotřebuju žraloky atd, a ty tajemné stromy, co jsou ve výhrách.. ty už mám, bez nakupování a škudlení. Asi jsem měla štěstí. Chybí mi Nolina a Štědřenec, ale to zas bude akce a zaplatíme... Už mě to nebaví.

Jo a aby toho nebylo málo... další akce je ŠLECHTĚNÍ KOČEK :-D :-D

8. nyvltova13

nyvltova13 Pisálek fóra

jarda.drak6 ,,zakazník náš pán,,tady to neplatí musíme poslouchat jako ovečky oni mužou vše my nic jen přitom oni potřebují nás ne my je.
    do akce jdu ale bez žab mam jich málo a na trhu 35000kr za ks udělam jen 6 ukolu není SK a kupovat také nebudu je toho už příliš mnoho vražení peněz do teto hry

Japtiška jaké mašle?

9. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Skvělá akce,ještě nezačala a mé konto se zvětšilo o několik mega za žabičky.Nemám sice SK na celou akci,ale po 6 úkol mě to vyjde,takže do toho jdu.Než se budou šlechtit kočky,tak nějaké SK zase namelu.SK rozhodně kupovat nebudu,co hraju farmu jsem nekoupila ani jednou,prostě když nemám ,nešlechtím.Já si sama rozhoduju,za co dám reálné peníze.Kupuju si jen turbomlýn,protože ten se vyplatí.Melu jen SK a krmivo na Baha jsem nekupovala ani jednou,stačím mlít.Taky sem tam koupím nějaké floreny,abych měla na kombajn,když je nějaká pěstitelská akce.Jinak mám všude zvířátka a sklízím ručně.Nechápu,proč se tu pořád někdo rozčiluje,že po nás chce RT peníze.V těhle hrách je to normální,pokud chceš něco víc nebo si usnadnit hru,tak zaplať.Ale o tom si rozhoduju jen já,co je pro mě důležitější. ;):)

10. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Neco malo udelam kupovat nebudu, zbylo z minula. Udelam jen dva sloupky vic ani tuk.

11. adrianka132

adrianka132 Perspektivní autor

ahoj tak jsem si nakoupila ryby nějaké ty savce ale žáby to je velký problém jsou moc drahé nemám tolik KRaSK mám z ukolu ještě že tak :)

12. silviec

silviec Mistr fóra

Proti tomu, ze si za něco NAVIC zaplatim nic nemam. Tez chodim do práce za peníze a ne pro dobry pocit.
    Ale davat tolik akci, kde potrebuji něco (SK), které se neda v takovem množství a case svým usilim získat, je nejak mimo.
    Akce by mel mit moznost plnit každý, nadstandart at se plati.

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

adrianka132: No tak si je společně s babičkou napěstujte, někdo tu dával návor na žluté chlívky, které lze otočit 2-3 denně.... Akce je to dlouhá, třeba něco uhrajete.

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jo jo, mě to přišlo na pokus farmu kvůli kdysi zlepšení bahamy, pročpak už nehraješ, prosím řekni nám důvod? A nebo hraješ? A řekni nám co bys vylepšil. Neřeknu, na to by jeden mail nestačil je toho moc co bych chtěla ale zadarmo a to nejde ;). Já se do práce bavit nechodím, přiznám se že tam chodím ze zcela zištných důvodů ale budou Vánoce a dárky jsou rok od roku dražší. Možná popřemýšlím nad tou baha odměnou, někdo mi tu nasadil broučka do hlavy ale jinak ne a podobně to dopadne asi s kočkama. Jedu na SK od královny, minule ho bylo 1800 a něco, dnes mám 792 a melu melu ale nenamelu víc. Stejně se mi už minule zdálo že jsem projela víc SK než bylo spočítané, barvy mašlí se pomíchaly a dokonce mi jedna za odvahu zbyla navíc, další jsem k ní už nepřidala. Ono je to všude stejný, byla by škoda kdyby hra skončila ale pořád s ní dělají pokusy co odradí další hráče až si tu větev podřežou dřív než počítali. Paradoxně mě farma baví bez peněz, jsem oprostěná od pocitu musím mít všechno a jde to. Dokonce když všichni sadí žáby já si jedu slepice a dělám podobný psí kusy a nebolí to. Uvidím co s tou bahoskou ale až dojde SK úplně a nebude něco jako královna tak pojedu jenom z toho co umelu. moc SK nemám kde sebrat, v družstvu jdu prvně po něm a BZ počkají.

15. gemit8

gemit8 Rádoby autor

Do toho nejdu ani náhodou ,už minule jsem si udělala veliký průvan ve stodole a už nic nemám a koupit nic nejde ,tak držím palečky všem kdo do toho jdou ať se jim podaří dostat to ,co chtějí.Přeji všem pěknou hru :)

16. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Přeji hezký a pohodový den kolegyně a kolegové farmáři, už jsem na této diskuzi nechtěl reagovat, ale čtu a občas se směji z plna hrdla, občas se pousměji, občas pozvednu obočí nad tím,co že to přečetlo moje slepé oko a jsou okamžiky, kdy se mračím, ale jsem dalek toho, abych někoho z kolegů hráčů kritizoval - každý jedeme za svém, mnozí za svoje, někteří žijí z podstaty co získali za úkoly v družstvu či od Královny. xD
    rampusak - moc děkuji za Tvůj příspěvek, takové milé pohlazení po duši. A s tím dotazníkem.... ano, jeden email by nestačil, ale jak říká klasik:"Nelepší se to, stále kvoká, stále kvoká.", píšeme to v diskuzích často, admini to předají dál a pak je to o tom hrachu na stěnu.... jenže já mám raději hrášek ve francouzských bramborách případně v zapečených těstovinách s uzeným masem. xDxD
    nývltová13 - ,,zakazník náš pán,,tady to neplatí musíme poslouchat jako ovečky oni mužou vše my nic jen přitom oni potřebují nás ne my je. - ale mělo by to platit a nemohou všechno, dovolí si jen to, co dopustíme, aby si dovolili - představ si, že prostě začneme akce vypouštět a hrát si jen tak "na pohodu", bez investic, tím pádem i bez novinek ve světě stromů a chlévů, hrou se bavit a na útoky RT na reálné peníze zvysoka..... myslíš, že Ti přijde dotazník :"Proč už do hry neinvestuješ, Tvoje farma zaostává a nevyvíjí se?":):)
    silviec - Zdravím Tě - tak mám někdy pocit, že standart je tady to, že si založím účet, to ostatní mi začíná mnohdy připadat jako nadstandart a to asi není dobře.

Takže přeji každému, aby si akci užil podle svého, získal to, co mu ta akce nabízí a stav jeho konta s SK a parfémy dovolí (btw, s parfémy je to legrace - 100 kousků jen za 100.000 KR, to přeci snadné pořídit, někde jsem četl, jak je to složité - možná pro nižší level jehož krejcarové konto se blíží nule)

17. Baroland

Baroland Ikona fóra

Všimli stesi,že red žralok schlamstne 5 ananasů+2 mandarinky a dá 5 KS HNOJIVA ?? Já se mu teda nedivím,potom by se pospokadila i velryba.Hold maso je maso !
    xD
    Aspoň bude co házet za plot.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nedostatkové zboží jsou žáby a s přibývajícími hodinami roste i jejich cena. U nás na trhu se cena už za kus přehoupla přes 30 tis, ale je vidět, že máme bohaté farmáře a ti si to mohou dovolit. Kupují se ! Ostatní zvířata jsou v pohodě. Přeji pěkné odpoledne. ;););)

19. hullk1

hullk1 Stálice fóra

tuhle akci ruším tohle je na mě moc8)

20. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Už má někdo hotovo? :pxD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.