Ještě větší blázni do zvířat (7.10. - 13.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Nové stáje chci, mám ještě nějaký zbytek SK a zítra si dokoupím SK. Se zvířaty problém nemám, něco je nasysleno ve stodole, tak doufám, že to dám. Na splnění akce je dosti dlouhá doba. Přeji všem příjemnou hru a ať si ji každý plní podle svých sil a mělo by to být pro radost ! Dobrou noc! ;););)

2. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

:(mám 107 SK a meliem-.-
    jasne, že by som chcela všetko:D
    ale ešte si rozmyslím či budem kupovať:eek:
    šlachtencov som minula neúrekom na ...továreň...:inlove:
    tak mám prazdnu stodoluo_O
    uvidím čo vymyslím:D
    ale hrať budem:inlove:

diagnoza F 97 Bah 302

3. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Asi tak...
    Jsem 99 lvl a pomalu ale jistě se rozhlížím po jiné hře-farmaření mě dost bavilo(když to ještě bylo farmaření a ne to co tahle hra nabízí teď).
    Jasně,každý má svůj názor a ne každému se ten můj názor bude líbit,nikoho neodsuzuji ani nepřemlouvám,jen říkám to co cítím a to je,že už dávno nefarmaříme,ale kupujeme "výhody" (no,já se přiznám,že jsem nepustil ani chlup už hodně dlouho-minimálně rok).
    Takže,tento úkol-neúkol( kup SK aby jsi ho splnil) vynechávám .;);)

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Přesně, také mám na ploše žabky žluté, aby to odsýpalo. No, a teď jsem zjistil, že musím namlít krmivo. Jak tak pořád melu to SK...
    Jinak jsem si trochu početl zdejší odezvy a s mnohými musím souhlasit. Já sám investuji celkem málo a to vlastně jen za poslední rok a tak jsem asi 3x koupil velký balík SK. Jakmile mám úkol splněný a dále padá jen genetika - šlechtění ukončuji. Tak mám ještě na toto, ovšem na kočičky si asi zase koupím, možná. Třeba nasyslím...
    Mám v domku 100 postýlek, tak jen čekám na BB, aby se to trochu rentovalo.;)

5. kristinabesinova

kristinabesinova Vážený autor

ja tak šetrím....:D že si ani kombajn nekupujem :cry:
    ale už si ho muším najať:D bo už mám otlaky aj na prstíčkochxD
    a to som nakúpila krmiva aj za milion gr:D
    a šlachtencov za véééla milionov:music:
    možno to dám niekde do polovice:inlove:možno aj celéxD

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pro ty, co potřebují rychle napěstovat žabky a přitom se nadále nemíní věnovat velkochovu žab, je asi lepší nakoupit pouze základní chlívky a neinvestovat desetitíce krejcarů na jejich žluté vylepšení, ale raději použít sýrové kuličky a vaječný koňak, 2 zlaté sloty a výsledný čas bez runy a řádku je 11.32.
    Na první straně je psáno, že obtížnost je vysoká a pokud ji budu chtít plnit, tak musím mít buď dostatečné zásoby SK, nebo otevřít peněženku a protože nám šlechtění ráda, tak ji otevřu, je to moje volba a já jsem "nenažraná":) Jiné akce, které jsou také útokem na peněženku vynechávám, nezajímá - nedám.

7. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak to vypada stejne jako minule - nejdu po barevnych, leda pri uspechu toho zraloka... a tim usetrim dva posledni ukoly, tedy i zvirata...
    Teda pridavat hned tri novinky, to uz je vic nez u stromu, tam jdou po dvou (nepocitam XL/XXL jiz existujicich), takze nechapu kam bych je mel dat, ani velkodomy nemaj misto a ty casy jsou zase mimo jiz existujici...
    No udelam minimum pro maximum, SK neni tolik a nejspis uz nikdy nebude z akci typu Kralovna, no tak i drivejsi slechteni jednoho zvirete do maxima se nekona a je to videt i na "trhu"...
    Drzim palce v druhych odznacich i preskocich :)

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Pěkný večer ;) se to v práci nedalo, až teď v klidu a s hodně hráči zde souhlasím a co na to říct? ... obtížnost akce: vysoká a proč, je všem jasné.
    Kdo kupoval při BB balíčky SK věděl, že se tak dopídí občas nějakého vysokého skoku a má nakonec (slušného) šlechtěnce. Kdo si při akci nových zvířátek (stromků) koupil "balíček jistoty" věděl, že má novinku jistou a kdo si zde koupí balíček SK ví, že má tyto nové zvířátka jisté.
    Vždyť je to stále o tom stejném, jen začali akce cpát jednu za druhou a to už začíná být dost znát a zasklívá to využití i drobné pomoci získanou z farmy (mlýn, kino i jiné), někdy mám pocit, že už zde platím jen ten design těchto věcí ... a bych se nedivila, kdyby zůstalo u těchto typů akcí, pro nové chlívky i výrobny :oops:.
    No jako správná závisláčka a bývalá akvaristka, chci žraloka i mloka a síťě jsou k tomu potřeba :D ... jenom, že tímto způsobem nás RT donutí přemýšlet o tom, že možná stačí obyčejný mlok i žralok a taky už ani ty sítě nejsou tolik potřebné ;) ... tak uvidím, co získám.

Naposledy upraveno: 6/10/16
  9. Květa54

Květa54 Vycházející hvězda fóra

Čtení příspěvků je docela depresivní. Už to není ani výzva hráčů: "dokážu to... nedokážu...", ale "mám na to nebo ne?" A to by asi nemělo být mottem hry. Všimli jste si, že se zde už ani neprezentují dětští hráči? Prostě už to nemohou po všech stránkách zvládnout, leda za pomoci rodičů, ale to se přeci nesmí!
    Osobně akci budu hrát, resp. přijdu, vyšlechtím pár otočkami do počtu odznáčků, dodám a šmytec. Půl hodina max hodina. Ale to jen tím, že jsem dlouhohrající a mám spoustu obrstromů, parfémovníků a dalších vychytávek. SK jsem naposledy kupovala asi před 1 a 1/2 rokem. Zatím žiji ještě z nadílky od opičí královny a také tím, že dělám všechny akce, točím kolem štěstí a vše pro absolutní zisk. Každý na to ale čas nemá. Na šlechtění koček mi SK také už moc nezbude. Co se týká množství zvířat na šlechtění, tak to je jiná, to se dalo opravdu předpokládat. Při minulé akci bylo avizováno, že bude šest skupin, tak logicky se dalo odvodit, co přijde příště. Jenže asi málokdo čekal, že to přijde tak brzy. U množství zvířat to chce stále plánovat a nenechat pole zahálet, zrovna tak mlýn. Na pěstování plodin už tolik času není, takže je nutné zvážit, co ještě pěstovat chci a co se vyplatí raději koupit. S množstvím krejcarů už problémy nejsou, ty přibývají jaksi samy, ale mnohdy se už za ně nedá koupit, co potřebujeme.
    Přeji nám, aby se hra nesoustřeďovala, tak jako poslední dobou, jen na šlechtění, protože pak by to bylo výhradně jen o penězích. Á propos nová zvířata šlechtím obvykle jen tak do 7. úkolu, pak jen když náhodou vyjde přeskok. Rezervuji si na to tak 300 SK. A nechává mne chladnou, že nedokončuji tyto úkoly na rozdíl od ostatních, které mám takřka všechny ukončené. Nechávám si vždycky rezervu SK, abych měla právě na nějakou šlechtící akci. Bohužel teď jsou tyto akce cíleně koncipovány tak, že i při dostatku šlechtěnců ve stodole, musíme plácat SK kvůli pofidérním padátkům. Škoda, že se to ubírá tímto směrem...

10. Rony84

Rony84 Perspektivní autor

No, tak mě už z toho i přechází zrak, asi si budu muset vybrat jen jeden úkol. Pane jo, kolik těch zvířat ještě bude?? Nestačím šlechtit ani ty, co už jsou v družstvu, už to hraju dost dlouho, ale nemám ještě žádný chovatelský úkol hotový a do toho takovéhle akce.. Já už se bojím vůbec nacpat něco někam do družstva, hned v další akci to pak není.

11. Katule008

Katule008 Veterán fóra

No to je dost brzo, nějak se nestihlo doplnit. Super krmivo koupím, ale co parfémy? Těch se hodně nedostává......

12. rampusak

rampusak Veterán fóra

Tak abych nebyla za pesimistu tak s úsměvem tuto akci vynechám. SK mizí a stále nové věci za ně mít nemusím, nakonec krab zase tolik humbuku na mojí farmě neudělal a musím na něho s lupou, není poznat. Motýlci mají výrobnu a na co? Zatim na nic.Práskat s KS nebudu, nebudu ho opravdu kupovat, to si zase jednou koupím někdy kombajn.SK je málo v odměnách, na KŠ na něj štěstí nemám a vůbec. Jsem nachlazená, nebude množení. I dítka nás stojí balík peněz ale jsou chtěná, tady ještě můžu říct ne a ušetřím prachy jinak vyhozené. Je to na každém jak se rozhodne, tahání peněz jim ze mě nejde už tak dobře jako dřív a je to v pořádku. Kdo si akci pojede tak hodně přeskoků, čekám na poslední kus vrtačky a pak budu vylepšováááát. Ale kdy, že? Do Vánoc to padnout musí, chci a chci a chci >:(. Pohodový víkend, mě tyhle akce za peníze nic neberou naštěstí od začátku takže boj tak těžký nebyl.

13. kotule

kotule Pilný autor

Ahoj, na startu se krčí 400 SK, žab 175, ryb 571 a od savců každého min 100 ks (mimo pand červených, bobrů, jezevců a tygrů). Uvidíme jak budou padat odznaky. Minule to docela šlo. Ze šlechtících úkolů mám jen slepice, takže prostor je veliký. Dnes a zítra volno, jinak jedu v práci 10tky, takže prostoru na farmu moc není. Asi se za těžkou práci odměním balíčkem na šlechtění, ať něčím pohnu. Na přeskoky moc štěstí nemám, šlechtím vždycky jen čtyři stejná zvířata, protože mixy se mi nevedou. Příjemný pátek a v 18 hurá na to :D

14. .Marti.82

.Marti.82 Pisálek fóra

Tak tahle akce je jen pro vytřískání peněz z hráčů, takže ji budu ignorovat. >:(:(

15. danielka0000

danielka0000 Stará škola

SK mám jen 147,asi budu šlechtit jen tak pro radost.Nemusím mít každý výběh.Největší radost mám ze včerejšího jelínka :inlove:.Ted už na mě koukají dva.Jeden v práci a druhý se pase na farmě.Ale musím přiznat,že ten pasoucí je roztomilejší.:p

16. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Bez peněz na farmu nelez. Nové stáje zaplatit,nové stromy zaplatit,nové výrobny zaplatit už to není o tom jak se kdo snaží ale kolik má kdo peněz. Všem kteří se účastní hodně štěstí a peněz.

17. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja to budem mať tentokrát veľmi, naozaj veľmi jednoduché. :D Na účte mám 0ks superkrmiva, takže akcii zamávam ;) a teším sa na Halloween.

18. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Párty kolo štěstí bylo poslední dobou fakt štědré na SK, mám ho 718 ks (po poslední akci zbylo necelých 300; něco daly úkoly v družstvu, něco jsem namlela). Zvířat mám také dost, ale jak už jsem psala, nejsem tak velký blázen do zvířat, abych akci dělala. Tedy - abych ji dělala celou ;)
    Dojdu si jen pro žraloka. Červeného. Půjde na Baha, kterou preferuji. Dá 4 banány a chce nejméně odznaků. Takže v tulidomku už je 60 apartmánů obsazených rybami, dalších potřebných 25 nasadím podle výsledků.
    Na dvou plochách včetně zvěřince jsou od včera žáby, jdou na prodej.

Nepřísluší mi druhým radit, ale pokud máte málo SK, zkuste se zaměřit jen na jednu stáj. Zvířata kupte nebo nachovejte, času je dost.

19. steptom

steptom Zelenáč fóra

Hru hraji již dlouho. Jsem lvl 95, ale teď už to není hra. Je to jen o penězích. Ode mně nemají doposud ani korunu. Budu zase jenom hrát i bez nových zvířat,

20. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Strategie je jasná.Tajemné stáje se už tak nekupují,protože výsledek bývá nejistý.Tady je to jasné,splníš úkol,dostaneš příslušnou stáj.I červenou.Kdo by jí nechtěl,že?Zatlačí se proto na nákup SK když tajemnice už tak netáhnou.Farmář ve finále opět pustí chlup a ne jeden.I já chci nové stáje,přestože není plac.Nestíhám mlít a nechce se mi po předešlé akci kupovat horu SK a proto se spokojím jen se základníma.Jak dlouho po téhle akci můžem očekávat další nápor na SK? Je to nějaký rychlý....:eek:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.