Ještě větší blázni do zvířat (7.10. - 13.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Simík21

Simík21 Znalec fóra

co jsem chtěla to mám a ještě 15ks SK zbylo ;) a drahouškovi jsem sehnala super mlýnek na čili papričky... takže zítra bude určitě vééélká pusa :inlove:

2. kotule

kotule Pilný autor

Tak savci a ryby hotovo. Obojživelníci ještě sedm odznaků a je taky doma xD

3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak 1x 6tý a 2x 7mý úkol hotovo, možná to do konce akce dodělám... SK jsem nekupovala a ještě mi cca 100 zbylo...

4. segi08

segi08 Pisálek fóra

Hlásím hotovo. Mlok,žralok i výrobna houpací sítě jsou doma!!!

5. marenka

marenka Vycházející hvězda fóra

Neco malo udelano, naplnim tulidomek a pujdu se tulit k mojemu miminku

6. ldivacka

ldivacka Magnát fóra

SK moc nemám, tak si vyberu jeden úkol a ten udělám a končím :sleepy:

7. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Velmi chvalim tuto akci,je povedena odmeny jsou mooc hezke,ikdyz neverim ,ze vse dodelam budu se snazit.Davam velikou pochvalu za tuto akci ,je to daleko hezci a lakavejsi nez bohapuste sazeni akcnich plodit do zblbnuti.Preji vsem at se vam podari ziskat co nejvice hezkych a lakavych odmen a urcite nebudu sama,kdo se bude tesit na vice takovych super akci.Hezky vecer vsem

8. kakaboj

kakaboj Rádoby autor

Bez žraloků neodejdu!!! Ale víc ani ň!!!!!!!!!!!! Prostě SK nekupuji a nenene xD

9. rampusak

rampusak Veterán fóra

A zdrávas panna maria k tomu, u mě kupují dva, jeden na české poměry, musím poslat něco co má cenu a druhý je mimo všechny ten to valí po třech XXL balících. Doma mám žraloky a na zbytek kašlu, banány za tuto krvavou cenu oželím, mám kilčo na naše za 9 kačen český to jde. Už to nehrotím, i kdyby s bahamou dělali návrat zpět do původního systému je mi to iba raz (jedno). Tak a hurá do víkendu a ještě něco poslat sousedíkovi co má tu měkkčí měnu. Bude dostatečně tvrdý věnec na BZ? no snad jo. Martina

10. .blanchetinka.

.blanchetinka. Pisálek fóra

ZDRAVÍM ,poslední šlechtící akce mě vyčerpala tak nevím ,mám jen 25 ks SK tak asi nic tak ani smrt nebere.

11. minnie30

minnie30 Stálice fóra

akcia hotová, konečne sa aj mne podarilo, že z vrešťana som vyšľachtila hneď pirátsku opicu, juchúúúú xD

12. prdelka010

prdelka010 Vycházející hvězda fóra

taky hotovo, akorát je mě líto dětí a ty co nemužou nakupovat i když já kupuji většinou jen kombajn doufám že časem získají žraloka atd

13. babina51

babina51 Veterán fóra

Akce zdárně dokončena,ještě mi zbyla necelá pětistovka SK(pouze domácí zdroje).Ráno dám na plochu vše co jsem získala,doufám,že stáje a stromy budou stát za tu námahu.Uvidím nechám se překvapit.

14. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Víc takových akcí za sebou bez žádných jiných a já si půjdu hodit mašli.
    :DxD

15. flexka

flexka Hrabě fóra

Docela se mi oplatilo, že dostávám většinou při BB zvířata zpět. Už ani nenadávám. Nachystala jsem si 360 žab a po prošlechtění na komplet úkol mi jich 210 zbylo (dávala jsem šlechtit postupně třeba po 15, abych šlechtila co nejdál). Prodala jsem je dráž, než předtím koupila. K tomu jsem prodala dost ryb ze stodoly, takže můžu zas někde jinde utrácet. Ze savců jsem jela jen velbloudy, ale moc mi to díky nepřeskakování nepomohlo a mumie stále do pískoviště nemám.
    A drobná rada na závěr - kdo máte haluz, kukněte na stav bílých pejrů, udělali mi celý úkol sami a ještě zbyli.

16. Eleonor2014

Eleonor2014 Rádoby autor

Tak akce dokončena :). Na savce jsem použila lenochody a základní ovce. Ryby a žáby jsem měla, ještěže je BB a zvířata se nějaká vracejí. Všem přeju,ať splní to co mají v plánu!!!

17. milamokaa

milamokaa Rádoby autor

Víš to jistě? Hraješ ještě tuto hru nebo jsi jen na fóru?
    Rejnoka na Vánoce? A čímpak budeme psát Ježíškovi o dárečky?

Člověk je tak starý, na kolik se cítí a když má rýmu...hm.

petaM2001 a STYBI tohle ocenili.
  18. Jitulka74

Jitulka74 Pisálek fóra

Nějak moc brzy, všechno jsem dala do minulého šlechtění, nemám superkrmivo-takže se nezúčastním.

19. jana563

jana563 Dozorce fóra

Taky mám hotovo.Nakonec jsem koupila i SK ale ještě mi hodně zbylo.Kočky těšte se.

20. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Hlásím hotovo do šestých kategorií, dál nejedu. Zbylo mi 50 SK. Musím prověřit znovu všechny úkoly v družstvu a vyrazit na lov. Na kočky budu potřebovat určitě kolem 300 kusů. Na ty se fakt těším. Dobrou noc a dobrý lov kuriozit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.