Ještě větší blázni do zvířat (7.10. - 13.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Fňuk, fňuk, béééé.
    Lidi, zachovávejte si alespoň trochu důstojnosti. 99% z vás jsou dospělí lidé.

2. LOKETINOV

LOKETINOV Aktivní autor

:D špatný nedalo mi to a promrhal jsem 90 superkrmiva budu toho brzy litovat :D , ale teď jsem se byl podívat ve stodole a pusa zůstala otevřená někde se mi tam objevilo 6 vrtaček :D opravdová krása :D

3. libakos

libakos Polobůh fóra

Chtěla jsem akci udělat do 6 úkolu ale stačilo 640SK a je hotovo ,jen doufám,že si s takovými akcemi dají chvíli pokoj.Na ostatních farmách se nechytám,tam je zásoba SK moc nízká:-(

4. tykadlo

tykadlo Osvícený autor

Ahoj farmáři. nemůžu jinak, než vám sem dát můj komentář z 4.5.16 kdy se do hry zaváděly výběhy pro tygry, mravenečníky, č.pandy a plameňáky:
    Ahoj hezký večer. Tak jsem se pustila do večerního sklízení, dávám zvěř po akci na bahamu a chci namlít žrádlo. No koukám jak blázen co mám v mlýně za nováčky :-D Nová zvířátka jsou fajn, jen bych je dle mého názoru dala do opičího chrámu a ne všechny najednou do tajemných chlívků. Nějak mě napadá myšlenka kolik zvířat bahama v budoucnu bude mít, jestli to půjde tímto tempem. Na farmě už máne hafo lesních zvířat a na bahamce to bude to samé - desítky zvířátek bez využití, hlavně zaplať za novinku. Ted už čekám na žraloky, chobotnice a možná udělají rybník a budou mloci a raci, až dojdou savci a ptáci :-D Nějak se z téhle hry vytrácí to obyčejné farmaření nemyslíte? ............................................................................................................................................:D Připadam si jak věštec, ještě ty chobotnice bych prosím chtěla :-D No a teď něco k dnešní akci. Splním ji určitě do šestého úkolu, protože nová zvířátka i výrobnu chci. Sice mám jen 300 žab, díky akci se žebříky, ale ostatního plnou stodolu. SK si syslím také nějaký ten pátek, už vůbec nešlechtím, dávám ho jen do akcí podobné této. Jen ta radost z nového zvířátka jaksi vymizela, je už toho prostě moc a najednou. Všimli jste si těch cen na trhu? Pamatuji si kukuřici za 7peněz a obyčejná zvířátka kolem 500 za kus. Teď už nikdo nechová a nepěstuje, honíme se jen z akce do akce. Od května 7. nových zvířátek na Bahamce, no ještě, že nežerou jiná zvířata, jako třeba hadi. Zatím do hry neinvestuji a nebudu, vždy jsem novinku dostala, třeba i hodně pozdě, ale mám vše mimo jelenů a hrochů. A proč? No protože tuhle hru mám ráda a přiznejte se kdo ne :D

5. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Chobotnice dorazí po novém roce.
    Mravenci v prvním čtvrtletí, Chrousti kolem prázdnin a na vánoce nám nadělí Rejnoka.

6. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Já se divím, že na Bahamce nejdou taky trochu faremním směrem, třeba takový pekari, nebo i "králíčkové" aguti by nebyli na ostrově špatní. Nakonec anakondy by snad spíš snědly nějakého lokálního hlodavce, než králíka z evropských faremních chovů :). A ve stromcích by mohl být chlebovník, který by se určitě využil do krmiv či úkolů, taková ságová palma by taky nebyla špatná, nakonec je to zdroj živin pro celé jihoamerické populace... Směrování přes kraby a mloky je na farmě opravdu méně očekávané :).

7. anvan

anvan Dozorce fóra

Akce hotová, ale jestli bylo BB, tak to mi musí dát někdo asi písemně....je to čím dál větší bída. Žádné přeskoky, je to zamaskované těma kokardama, člověk má pocit, že to padá, ale ani co by se za nehet vešlo..a to jsem se dnes plácla přes kapsu a koupila největší balík SK. No a co z toho? Nic. Nakrmím žraloka a mloka a jdu od toho, jsem opět z celé hry zklamaná...

8. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Akce hotova.Stálo mě to 2 mega krejcarů :(

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, tak jsem se do toho nakonec pustila, leč s nevolí :( Musela jsem koupit balík SK, bo po nedávné akci jsem vyzobaná jak slunečnice. Přišlo to nějak moc rychle o_O Čekala jsem spíš tulení kočenek (to taky asi brzy nastane, že). Holt ty šušně budu muset na něčem uškudlit :eek: Majitel BP musí vydělávat, to je jasný (když půjdu do kina nebo na kolotoče, taky musím vyšpulit kačky - a né málo), ale začíná to dost lízt do peněz, takže si budu muset rozmyslet, do čeho nasypat a na co hodit bobek. Rozhodně hodlám kohoutek přiškrtit -.-

10. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já se pustila do ryb, mám jen 118 Sk a kupovat nebudu, co získám ..získám a pak končím..na toho žraloka by to mělo stačit:p všech cca 500Sk jsem vyluftovala při minulé akci, tudíž nyní zásoby malé. Rozhodla jsem se, že budu plnit jen akce, které nebudou závislé na nějakém nákupu.Pořád se za něčím honíme, máme plné lišty, hra už se bez kombajnu ani nedá hrát, kolik toho je na sklízení a vlastně proč? To prvotní nadšení ze mne vyprchalo a ted už hraji stejně jen ze setrvačnosti. Kdo v sobě máte ještě elán a zásobu SK :D, tak vám přeji, at všechny 3 zadání splníte;) až do posledního úkolu

11. Baroland

Baroland Ikona fóra

Mám 7 sousedů - žádnej problém komu,co,kdy poslat za dárek,bud ho dostanou všici,nebo zapomenu - a od 5ti z nich mě přišel balíček 10SK,kruciš,zas já budu za skrblíka ! musel sem taky XeLko kópit. Akce finíto
    Toš pozor koho si ukládáte....
    :inlove:xD

12. Veselá.99

Veselá.99 Vycházející hvězda fóra

Hotovo i u mě, ale "děkuji" za tuto akci, doufám, že další taková už nebude, neb už jsme šlechtili všech 6 druhů zvěřě.

13. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Tak som pomíňala SK, urobila som to po sedmičku, zostalo 108 SK a šetriť na nejakú ďalšiu akciu, nákupy sa určite konať nebudú. Krmivo pre žraloka a mloka sa chystá, budú do rána hladovať. Dala som na plochu všetky záhady a tajomnice, uvidíme, čo z toho ráno bude.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Hmmm, z mých sousedů asi nešlechtí nikdo (a to už pár let) o_O

15. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak žralok základní je, SK je 0...konec...končím a jdu na telku:music::wuerg:;)

16. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Zdar .i..i

Po delším zvažování jsem se nakonec do akce pustil, nicméně musím zmínit jedno - do celé akce je třeba investovat cca 600 superkrmiva (70ks je případný faktor náhodného výpadku ostatních odznaků), takže další z akcí typu "Pay to Win" (dále jen P2W). Vzhledem k tomu, že nedávno byla podobná akce, čiší z toho celého jen snaha vyrýžovat peníze za superkrmivo. Já naštěstí nějaké měl v záloze (990ks) něco přišlo do sousedů (nejmenuju od jakých a ani soukromou zprávou zasílat jejich nicky nebudu), nicméně pokud podobná akce ještě jednou přijde, obávám se, že se jí již nebudu moci zúčastnit - bez zařazení do skupiny P2W.

Hard Rock Hallelujah.

17. maribeja

maribeja Stará škola

Tak u mně taky hotovo a doufám,že si takovouto akci RT na delší dobu odpustí.

18. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Zdravím, šla jsem do toho, i když mne některé superkrmivo stálo krvavé peníze za produkty do družstva, abych z něho nějaké SK vyrazila.
    + Vysoko hodnotím, že jsme dostali chlívky, které nám dávají příležitost pokusit se získat hrocha a sazeničky, které nám dávají šanci na pokus o anjou hrušeň
    - naopak musím konstatovat, že oproti tomu, co musíme do toho vrazit, je v odměnách hanebně málo superkrmiva - jak by řekl můj nebožtík tatínek "haňba pluť" - 12 ks SK z každého druhu, to je trapné

Naposledy upraveno: 7/10/16
  19. y.z.y

y.z.y Stálice fóra

skalara.v - máš pravdu, šlechtím jen při akcích a tato mi sezobala poslední nasyslený SK. Hold stálé úkoly budou čekat, snad mám před sebou ještě pár let farmaření. Udělala jsem 1.-6. na víc nezbylo. Odpoledne jsem stočila višňovku, myslím, že je pravý čas na košt [​IMG] Hezkou hru

20. háček

háček Perspektivní autor

Tak jsem šlechtil do akce a koukám ona tam vykoukla na mě třpytka...už je v polívce xD, jinak akce super, moc se mi líbí nové chlívky a výrobna :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.