Ještě větší blázni do zvířat (7.10. - 13.10.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 6/10/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

kdysi jedna moc pěkná akce:p

2. rampusak

rampusak Veterán fóra

Zatím kvokám a že bych s farmou švihla neuvažuji, jenom nevím proč žralok žere ananas, jak to mám vysvětlit mladé že nepapá lidem nohy ale vyleze si na souši pro ananas? Nestačilo by mu hodit hrocha? Ten jede také na ananas a celkově mám dojem že všichni asi na něčem jedééém. Jo a chci poslední šestý kus vrtačky jinak budu nepříčetná a ráda bych Bambulu a ne staveniště, nebo si myslí že jim nechám propadnout kupon na 3 hodiny? Omyl, mám ho vybraný tak šup s Bambulou zpět. Ať to skáče, já si beru žraloka teda, nějaké to KFC či co to je v sobě mám a mloka mám čest vidět občas ve volné přírodě.

3. Sovinka

Sovinka Velvyslanec fóra

Ahoj, v únoru byla akce Královna karnevalu, tahle akce vybočila z obvyklého běhu věcí tím, že kdo zvládl splnit až k závěrečné minihře, mohl hrát minihru opakovaně a získat zřejmě velké množství zejména těch prémiových, jinak málo dostupných položek, jako jsou zlaté banány, SK, SH. Já jsem tou dobou ještě nehrála a zachytila jsem víckrát od hráčů poznámku, že jedou na zásoby získané z této akce, tak jsem si kdysi hledala, oč šlo, jestli bych to nemohla získat taky - to bohužel nemohla :), ale musela to být akce, na kterou se nezapomíná.

4. lenkaborna

lenkaborna Rádoby autor

Copak na farmu...tam se ty zvířátka někam dají. Ale ten binec v rámci plnění úkolu....a rádcové hledají a hledají...tohle zvíře není a tohle taky ne...hm, nový tvůrce. A vám se tak líbil.

5. kazetacka

kazetacka Pisálek fóra

diky za vysvětleni tak to mi taky nepomuže tak moc bych chtěla všechny akce dokončit ale bohužel na to fakt nemam

STYBI, dana9494 a petaM2001 tohle ocenili.
  6. Robinela1

Robinela1 Obyvatel fóra

Tak sklidit v 18:00 bez aktualizace plný tulidomek mohu opravdu jen já :D A ještě jsem poté hbitě aktualizovala, takže vůbec netuším, co jsem vyšlechtila, páč výsledky se smazaly....no ale dle prohlídky stavu zvířat neznatelný žádný přeskok :-(

7. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak zatím jsem se vrhl na rybičky jenom nechápu jak může někdo prodávat parfém za 1522,99 když se dá koupit oficialně za 1000 to snad může koupit jen blázen:p

8. stěby

stěby Hvězda fóra

Přeskakuje to docela pěkně, nejvíc mě potěšil plameňák ze 4 základních kravek 8). Zato cingrlátka navíc se nějak nedostavují, takže za chvilku budu mít hotovo, ale rozhodně ne doděláno :D.

9. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Tak to je hustý, nezadaří se získat všechny nové stáje, opět SK nestačí přibližně sto kusů nemám. Přemýšlím,když budu jenom mlet sto kusů SK, tak je to něco přes měsíc a chlévky bych nemohla mít, protože všechno krmivo dojde. Dost to naštve, protože při hře to má fičet a odsýpat, aby byla radost a chut' farmařit.

10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak hotovo, ani to nebolelo, sice jsem koupila xl SK, ale dobrý, ještě zbylo. Přeskoky žádné, tak dál nešlechtím. Tajemno na ploše a jdu vyndat také nové chlívky a výrobnu. Tak ať vám to hezky skáče, ne jako mě

11. martina19751

martina19751 Analytik fóra

tak mise splneny do 7 ukolu
    zitra se rozmyslim, jestli budu pokracovat

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, už se blížím k novým stájím.
    Žralok vypadá dost mírumilovně nebo si ho opička spletla s delfínem?

13. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

jsem asi "neskutečný blázen" - mám hotovo, žádné přeskoky, není motivace pokračovat ve šlechtění ... žraloci, mloci i medvědi-síťaři jsou na plochách a jdu doplňovat stodolu

14. burds

burds Titán fóra

Lev lef mě to dělalo to samé.Z obyčejné žáby na skleněnou atd.Docela padalo o víc těch odznaků nebo co to je.Pak začal BB a přeskoky žádné.Tak nevím že by nějaká chyba a nebo třeba ne.Vždycky mi to skákalo víc v době kdy nebyl BB.

15. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Krakorajama,díky za radu.Jsi mi potvrdila to,co jsem chtěla udělat i já.

STYBI a krakoramaja tohle ocenili.
  16. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak mám základní nádrž pro žraloka a tím zatím končím.Zbylo mě 6SK,stále melu už od minulé akce,ale nestačí to.Rozhodně ale SK nebudu kupovat,neudělala jsem to za 5let co farmu hraju.V poslední době jsme tlačeni do kupování,ale u mě nepochodí.Uvidím co stihnu do konce akce,však je to jen hra a nejde o život.

LV98

17. Levlef

Levlef Baron fóra

burds - presne, zacal BB a nazdar se slechtenim :( se vyplati jet bez BB, aspon u mne teda urcite. BB jen genetika, bez BB preskoky o tri, ctyri levely.

mam nejakou tu vyrobnu siti, ryby horko tezko asi dotahnu a zaby jsou teda mega problem

18. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tak 2 ze 3 ukolů splněny musím nahonit do neděle nějaké žaby a dorazím 3:pjá ty banány prostě chcu ;)

19. Nenince

Nenince Aktivní autor

Iba mne sa to zdá alebo aj vám dáva viac náhodných medailí?

20. Sirovodik

Sirovodik Rádoby autor

Tak tato akce pro mě končí 1. úkolem. Nedostatek SK. Želé taky dobrý :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.