Jarní sny (3.4. - 9.4.2025) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Diskuse o hře' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 2/4/25.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Musíš přesunovat zasazená pole. Sklidíš, zasadíš jenom magnolii a zrušíš pole na kapradí a přesuneš

2. Trepifajksl

Trepifajksl Titán fóra

Sacrblé, já to zjistil až teď, když jsem dodal rostliny do úkolu. No nic, pokud to nezablokují, dám večer.

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Tak to by bylo!
    Jinak přesouvání polí,chlévů apod. je normální funkce na farmě!Takže bych to jako podvod zas tak neviděl!

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Samozřejmě, že nejsem, tady si člověk není jistý ničím.
    Však píšu, že "čistě teoreticky" a s otazníkem.
    Vzpomínám si na jednu nějakou chybu, kdy ji hráči ve velkém
    využili a pak dostali na nějakou dobu zaracha.
    :(

5. Ciri13

Ciri13 Dozorce fóra

Chybí mi poslední tři dodávky. Kapradí mám napěstované. Růžové magnólie mi chybí celkem cca 480 kusů na komplet akci. Pokud se bude dařit pravidelně přes den sklízet, mohla bych stihnout akci komplet.

6. sovicka64

sovicka64 Velvyslanec fóra

Kaolín11 ďakujem veľmi pekne, že si sa podelil ;) Už mi chýba len posledný splniť, tak zajtra budeme mať hotovo :music: Dnes som spinkala dlho a tak mi dnes vychádzajú iba 3 zbery, inak som išla 4. Dala by som to aj bez toho, ale tak už to budem mať za sebou a nemusím strážiť čas :)

Pekný večer prajem ;)

7. kutilka70

kutilka70 Polobůh fóra

Ahoj. Ještě 5 sklizní a bude hotovo :)
    I přes možnost si polepšit zde zmiňovanou, rozhodla jsem se zůstat věrná pravidlům akce ;)
    Tj. magnólii pěstuji pouze na dvou plochách :music:

8. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ráno pozbieram poslednú várku a budem mať komplet hotovo.Kaolín11 díky za radu.Ešte by som sa na akčnej do večera motal.Už by mohli s takýmito akciami prestať;);).

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Děkuji za zlepšovák, využila jsem až teď, řádek řádí díky normálním sklizním. Kapradí na poslední dodávku mám, tak už jen napěstovat magnolie; na čtyřech plochách bych to mohla zvládnout :)

10. evinana

evinana Velmistr fóra

Kaolín11 jsi jednička;) díky že jsi se laboroval a podělil se. Ráno bude hotovo:)

11. lacrima

lacrima Titán fóra

Tak nějak podobně [​IMG]tady nakukuji z pod deky a hlásím hotovo ;)

... a nejen hotovo , ale dokonce musím konstatovat , že nenáviděnou akční plochu , pomalu a jistě začínám [​IMG]
    Mám velkou radost , že se mi podařilo akci dokončit , protože mi od O2 přišla SMS , že dnes od 7 hodin až do večera ,
    bude u nás odstávka internetu . :cry: Co já nešťastná , budu celý den bez počítače a farmičky, dělat ? Hmm? [​IMG]

Přeji všem dobrou noc , ev. dobré ráno , krásný den a úspěšné dokončení Jarních snů .
    Rychlíkům gratuluji a uvidíme se až večer .

12. olčaML

olčaML Znalec fóra

Díky za radu , stonek je doma a ted už na pohodu .;)

13. tronaldo55

tronaldo55 Dozorce fóra

Veľmi nerad to robím ale idem si nastaviť budíky. Pre toto neznášam akcie na špeciálnej ploche... Potrebujem tie 2x piccol skrátka...

14. bačkora85

bačkora85 Hrabě fóra

Dobré ráno ... hotovo ;)
    Gratulace hotovsonům :)
    Hezké úterý všem ;)

15. 14087

14087 Dozorce fóra

bré ráno
    taky už je u mě :) [​IMG]

16. -Jara05-

-Jara05- Polobůh fóra

Také už máme hotovo a ani se nemusela využít vychytávka s přesunem polí.
    Krásný den Vám přeji a ať se daří!! :);):)

17. JZDDasny1

JZDDasny1 Pisálek fóra

dobry rano ja mam hotovo

18. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Třeba přijdeš na to, jak krásně a svobodně se dá bez farmy žít?
    :D
    Ale to ti samozřejmě nepřeji.
    Akční plocha mi nevadí, protože mám neomezený přístup k počítači.
    :)

19. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ráno v 6 jsem sklidila zasadila magnolii a omylem vymazala i zasazená pole:cry::mad:
    Nevím nevím co stihnu. Ještěže mám stonek už se nebudu ani snažit.
    Posílám gratulku všem kdo mají hotovo:p;)

20. Madulka_cz

Madulka_cz Hrabě fóra

kaolín11 - děkuji za vychytávku s přesunem polí. Přišla jsem na to až včera večer. Dnes jsem aktivistka udělala to samé a zasadila, aniž bych se podívala, kolik mám dodat do posledního úkolu. No zadařilo se.o_O Chybělo mi opravdu malinko, hlavně, že jsem měla všude zasazeno. No nevadí, v 11 hod seberu všechna políčka a hotovo. To je tak, že plním pokyny modíku, když píší..... nejprve zasadit a pak dodat. Jenomže taky je důležitý podívat se, jestli musím zasadit, jestli by už ten počet na dodání už nestačil... moje blbost. ;)
    Hotovsonům gratuluji xD