Jarní sezóna (4.4.2020 - 5.5.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem -Borsty-, 1/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

No nevím, bo mám jedenáct žetonů, upotřebil jsem čtyři. Tož celkem taky patnáct. Nejsem si vědom, že bych nějaký v akcích propásl. Jeden tuším byl v ramaobchodě, ale už tam není. Hledal jsem marně. Být ještě jeden, tak mám na 3x z výroben. Pokud někdo ví, kde se k němu dá přiíjít, dejte prosím echo, díky ;)

DANKA722 a evainfo tohle ocenili.
  2. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Žetonů muselo být 16.Jedu bez všech vychytávek a mám jen co šlo získat z akcí a sezóny!!:eek:
    Jinak ,žetony využity na maximum.Dokonce na bahamce se mi ještě podařilo otočit keramické dílny! Použil jsem svatodušnou kytici,4 řádky na zkrácení výroben a jeden řádek na zvýšení účinnosti SK o 5%! Takže všechny výrobny s časem kolem 8 hod jdou otočit! Možná by šly i ještě delší,to vykoumám příště!:)
    Nakonec se všechny úkoly dorazit nepodařilo,bo jsem podcenil krabice ve zbývajícím úkolu " Sladké dopisy".:wuerg:

4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

radyn.m - ahoj, z akce Folkové historky máš už oba žetony vyzobané ?

GordonSargent, radyn.m a kaolín11 tohle ocenili.
  5. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Skali: Jj, celou akci mám hotovou, v podstatě teď už vlastně všechny, jarní sezonu jsem poslední level otočil díky bodům v akci dvakrát :). Už jen čekám na chlívky, abych uplatnil žetony. Holt tři půjdou na BZtka.
    Kaolín11: no, možná že jsem minul nějaký, když se hrály desky. Teď si honem nevzpomínám jak se ta akce jmenovala. Ale hrál jsem je všechny, tak by mi snad neutekl žeton, to bych si doufám všiml...
    edit: s úkolama se netrápím, potichu je po špičkách obcházím, třeba se nepřipomenou :D

Naposledy upraveno: 4/5/20
    Skali a GordonSargent tohle ocenili.
  6. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, sezóna ukončena. Beden s havětí 13ks. Žetóny využity na +1 na výrobny. Na zvýšení zisku, použit bonus 100% do diamantového slotu, ve zlatém 100% na výrobny, doupě zajíce a +4 ze žetonů. Výrobna v základu dávala 8ks. Za mě spokojenost.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Hezkou hru ...

7. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak by mě zajímalo, jestli teď ten pohár náhodou nedává + 1 na stromy, no hledat to asi nebudu...
    Jarní suvenýr dává 1 vrtulku, nic moc, ale také potěší...

8. Skali

MatysekKamilek - ahoj, Jarní suvenýr - do 12.5. takhle (+ ten základní zisk - ten je na furt):

jarní suvenýr.png

MatysekKamilek tohle ocenil(a).
  9. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Skali: děkuji :)

Skali tohle ocenil(a).
  10. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Proč nejde pohár na hřiště pro mazlíky? ;)

Edit: to vím že je psaný jen tam, ale mohli by to změnit, pokud dává % BZ, jako každá taková dekorace

Naposledy upraveno: 7/5/20
  11. Skali

evoku57 - ahoj, protože je psaný jen pro farmu a Baharamu ? Kuk tady ;)

Pitrýsek47 tohle ocenil(a).
  12. radyn.m

radyn.m Komisař fóra

Jaj, a já ho sulcuju jak dlouho v liště, bo jsem na něj ouplně zapomněl :cry:

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Klidně ho tam nech,zatím nefunguje!;)

-migos- tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.