Jarní sezóna (4.4.2020 - 5.5.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem -Borsty-, 1/4/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. modro.ocko22

modro.ocko22 Velvyslanec fóra

Ahoj,tak já mám toto
    ovšem bez akce Trims'N'Roses tu jsem nezačala dělat.Snad se mi ta alergie trochu uklidní a já nebudu pořád spát po lécích,které na ni beru a začnu zase fungovat;)Kdo zná tak ví.

2. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Sakra ,tady se jede!:)
    Jsem v skoro v polovině 31 stupně a nijak to nehrotím.http://i.prntscr.com/GFkr1QgpR5G7G7xy49rrOw.png
    Zakázky plním tak nějak ledabyle,Jahodku většinou úplně vynechávám.:wuerg:
    Do konce sezóny je dost času a otáčet to nehodlám,bo stejně nemám pernamentku.o_O

Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  3. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak já mám 36 a 760/1740 a ráno ještě bude něco z denních úkolů + zakázky a pernamentka....jakmile dojdu na konec, tak co bude, to bude.... točit zakázky nebudu :oops:

-migos-, Apachie1 a evainfo tohle ocenili.
  4. Coruska

Coruska Aktivní autor

J8 jsem ještě nestihla doplnit totál vybrakovanou stodolu po zimní sezóně, takže s úplným klidem vynechávám. To, co mi přistane vlivem jiných úkolů, je super, ale jinak na to dlabu. To bych už nedělala nic jiného, asi ani nemohla chodit do práce, a to by asi úplně neprošlo.

-migos- a k.vitek tohle ocenili.
  5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak je to moje první Sezona a pravděpodobně asi poslední, nebýt Kudlanky tak do toho nejdu, začala jsem chvíli před velikonocema a jsem v polovině 31. Takovej žrout zásob nenažranej je ta Sezona. Teď už si myslím, že to klapne. Permici jsem koupila.

EDIT Vím, že to sem nepatří, ale nevidím obrázek v příspěvku vy ho vidíte? Má tam být kocour s pavoukem? Případně prosím o radu kam se mám obrátit. Díky

Naposledy upraveno: 19/4/20
    evainfo, Ciri13 a -migos- tohle ocenili.
  6. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak už jen kousíček chybí ke kudlance. Pak mám ještě pár tajemných skorokudlanek ;).

[​IMG] [​IMG]

Hezkou hru ...

7. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Už jí skoro vidím (kudlanku) [​IMG] 1699/1740 ;)

8. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

já už ji vidím ..... [​IMG] xD

a tak už jen druhou do páru, jestli to bude stejné jako u mravenců, tak začnou plnit lištu.

9. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

K vytoužené kudlance mi chybí jen 820 bodů, zítra už bude moje.​

Naposledy upraveno: 19/4/20
  10. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Kudlanka získána, dál jen, co bude ... jdu doplňovat zásoby .... ;)

11. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, kudlanka i voskovník jsou už doma! :)

12. raddre

raddre Baron fóra

protože neplním kompletní dodávky, nepočítala jsem, že budu tak rychle hotová

13. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, první bedna s havětí doma. Teď už jde jen o to kolik jich ještě nachytám. 13 žetonů + 1 v dnešním úkolu, tak snad ty dva kousky někde vyplavou.

Hezkou hru ...

14. libakos

libakos Polobůh fóra

Kudlanka už dostala nabaštit a ostatní bude bonusxD

15. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Teda,vy ste borci!Ja robím len 34.úlohu a ostáva 15 dní,tak dúfam,že to dám!Hodne by ma mrzelo,keby že to nedotiahnem do konca. Už len pre to množstvo zveriny,čo mi to zožralo!-.-

Naposledy upraveno: 20/4/20
  16. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Tak taky mám už hotovou sezónku a teď jen co nejvíc opakovat ten poslední level :)

17. danielka0000

danielka0000 Stará škola

Bedna s havětí mi přinesla teprve druhou činčilu,super.Kudlanka už na mě mrká očičkem

18. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

ahoj, prvá otočka za mnou, idem ďalej zbierať zlatky a tajomstvá:p

19. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

toto je uz tretia otocka, z prvej mi vypadli hranace ,druha varka [​IMG] dala tiez [​IMG] takze spokojnost:)

20. raddre

raddre Baron fóra

přidávám se k těm co už mají hotovo, ale teď už jen co dají akce a permanenka, ostatní nechám ve stodole:D;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.