Jarní haraburdí (26.3. - 30.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana151049

jana151049 Hrabě fóra

Marně jsem tápala,kde vzít tukovou kouli až jsem se to dozvěděla tady.Kde se o tom psalo jak na to?Každému to nepálí aby na to přišel sám.

LV 220

evainfo tohle ocenil(a).
  2. tronaldo55

tronaldo55 Velvyslanec fóra

• Na fóru je povoleno používat pouze český a slovenský jazyk. Skali
    Akože toto je čo :D :D :D skúsení hráči majú problém na časovky? :D k tým úlohám by som dodal iba toto. ***. Šak si vyprázdnim úplne celú farmu dáš Mrkvovo-jabkovu zmes a ideš :D žiadne problémy Úplne vkľude to ide a to nemám ani všetky plochy na baha nestresujte zbytočne slabších hráčov :D :D

***Nepoužívej jiný jazyk než je povolen na našem fóru ! (povolena je čeština a slovenština). Pasáž v angličtině jsem odstranila. Skali

Naposledy upraveno moderátorem: 27/3/20
    evainfo a kaolín11 tohle ocenili.
  3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Také to nechápu,včem je problém?!? Zaseju,spustím časovku,sklidím a je jeden úkol hotov.Pokud si pomohu nějakýma vychytávkama, mohu splnit i více úkolů najednou.:)

vladca a evainfo tohle ocenili.
  4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Nevím jestli jsem slabší hráč ale nechce se mi bourat celou BAHA kvůli vinné révě a SH taky tolik nemám. Po zkrácení elixírem,voda, hnůj, mi vyšel čas na 31 minut, což je na bzum.:(;)

modro.ocko22, Pitrýsek47 a evainfo tohle ocenili.
  5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Zkus zapojit i tropiccoladu místo mrkvošky. Případně obětovat trochu SH.

6. kaolín11

Mrknul jsem tedy na révu a čas s vodou,hnojem a lektvarem mi ukazuje 31 minut.Dále lze zkrátit ještě řádkem " Septemberfest 2018"
    Až to bude aktuální,dám sem čas i s tímto řádkem!:)
    Jinak tedy samozřejmostí je použití do diamantového slotu Tropic colada +3 ks ostatních plodin.

jindrasofr, modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
  7. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Diamantový slot mám na dlouho zabetonovaný MJS. Ale to nevadí. Nebudu ho rušit.
    Dám to určitě i bez +3 ks a bez SH. To bych se na to podíval!
    Když jsem dal celý úkol na třtinu na omezeném počtu políček, po nějakých úpravách dám i révu.
    ;)

radyn.m a modro.ocko22 tohle ocenili.
  8. Lida7373

Lida7373 Analytik fóra

Tak cukrovou jsem napěstovala s maskou a u křišťálových vodopádů. a s pár políčkama okolo původně chlívků, kde byli stromy na dalších dvou plochách.
    Mezi tím se mi uvolnili další plochy a hodila jsem tam révu.

evainfo tohle ocenil(a).
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Překonala jsem svou nechuť k časovkám. Nástrahy v polích s cukrovou třtinou jsem také zdárně překonala. Teď zraje první hrozno, uvidím, jestli to stihnu na plochách, které mám k dispozici nebo budu muset vykácet další kus pralesa. Nechce se mi, třeba to vyjde ;)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký dník mezi haraburdím :) hlídat stonečky je pro mě nereálné, ale ráno kdy sklízím všechny, je tam určitě mám.
    Dnes jsem si vytočila na kole ne-štěstí bonusek a tak se to docela pohnulo :p časovky hotové (jednu jsem dělala včera) a dvě sklizně to dneska asi ukončí. Mám uvolněnou na to celou bahamku a toulitku si trochu napěstuji do zásoby i s tou pagodovou, protože jsou v novém úkolu bedýnky s poklady a to já moc ráda [​IMG] xD tak ať to všem rychle roste.

11. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Krásný den
    časovky moc nedělám a proto jsem měla pocit,že to nedám(nemám zkušenost).Nakonec
    ok.Měla jsem okolo stromy,takže pro slabší hráče,jde to zvládnout ;)

jindrasofr a evainfo tohle ocenili.
  12. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Časovky, které já absolutně nerada, jsou hotové a teď dopěstovat jen toulitku :p

13. stěby

stěby Polobůh fóra

[​IMG] Asi to dám 8):D. Už k tomu přidat jenom jednu třtinovou časovku, ostatní mám.

14. Kostejnesmrtelny333

Kostejnesmrtelny333 Znalec fóra

Tato akce super včera jsem něco načnul a ted jsem načnul červené k časovkám,smetáček s lopatkou se hromadí snad to dodělám.Schází vypěstovat tuli kytku no uvidíme.

15. kaolín11

Jedu časovku na révu a čas s hnojem,vodou,lektvarem a řádkem na stonku je krásných 30 minut!:cry: Myslím,že sklidit 2x révu v téhle časovce by nedokázal ani Chuck Norris!:wuerg:

16. stěby

stěby Polobůh fóra

Jj. Musel jsem na révu narvat vrtule a sh, jinak by mi to nevyšlo :sleepy:.

mirbel46 a kaolín11 tohle ocenili.
  17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Jestli to nejde nějak jinak vymyslet, tak se na to vykašlu. Dávat na révu SH nebo vrtule, to je rozhazovačnost :p

Veselka tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Jestli vono by to nechtělo přidat políčka ;):music:

Na starší farmě časovky hotové (bes SH a vrtulí). Na ml. farmě jedu poslední časovku (přes půlku na první zátah, za půl hoďky to dorazím)
    časovka.png bon lišta.png :D

19. kaolín11

kiki2305
    Jde to.Zasadíš révu,před sklizní aktivuješ časovku a 2x sklidíš Prales+Plantáž a 1x vodopády, s Tropic coladou +3 ks.
    Prales+Plantáž 4x930 ks(2+2 pole-překážka pro stavitele) a 1x vodopády !:)
    Na třetí část časovky(révy) by stačilo vyčlenit 400 políček a není potřeba na to plácat SH a vrtule!:eek:
    S použitím pouze MJS, je potřeba těch políček vyčlenit 500.

Naposledy upraveno: 27/3/20
  20. jakoja

jakoja Aktivní autor

Prosím poradí mi někro kde seženu bambusovou chýši,děkuji

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.