Jarní haraburdí (26.3. - 30.3.2020) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 25/3/20.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

jan.svatek:
    Tipla bych si, že obchodovatelná bude po skončení akce ....
    Ale modíci ti určitě zjistí jak to je :)

2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahojte - vznesu dotaz ;)

Edit: Tak toulitka bude obchodovatelná na trhu až po skončení akce (není to chyba) :)

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kua, časovky? To jsem si v tabulce nevšimla. Tož nic, nová střecha na bambusovou chýši asi nebude. Todlencto neuhraju...

4. raddre

raddre Baron fóra

ač nerada, končím akci po druhém marném pokusu napěstovat 2500 třtiny, mám net od O2, je jak zpomalený film a vypadává, tím i spadne hra a jednoho to naštve když vás to vyhodí ze hry těsně před koncem časomíry při snaze kliknout na kombajn

Trepifajksl, modro.ocko22 a Y_n_O tohle ocenili.
  5. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, tak časovku jsem taky zjistil, až když jsem koukal na úkol v Družstvu. No o to, to bude větší adrenalin ;). Ale to mi plány na získání chajdy z bambusu nezhatí.

Sem tak prolejzal obchod a koukal co je ve slevě a našel Bez černý zařazený mezi obyč stromy. Myslím, že to byl speciální strom ze sazeniček. To sem něco zaspal nebo jak to je? Děkuji za odpověď.

EDIT: Tak to sem spal opravdu dlouho xD. Děkuji za odpověď.

Hezkou hru ...

Naposledy upraveno: 26/3/20
  6. Skali

-migos- ahoj, myslím, že jsi něco zaspal. S velkou pravděpodobností to souvisí se změnou krmiva u koček - takže asi od té doby, co se cpou bezinkama :D

Edit: info najdeš TADY

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

raddre, taky pojedu druhé kolo, holt se budu muset soustředit na čas u čučení na film :) Jo, urči si priority, se říká, ale jak, když priorita by byla práce a tu momentálně nemám? ;) Njn, kecám, okecávám, líná su jak vandrákova veš v červenci...

8. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

maribeja tohle ocenil(a).
  9. papulice

papulice Hrabě fóra

ahoj sice to sem nepatří,ale k jinému úkolu,poradí někdo kde seženu tukové koule?děkuji .Skali děkuji moc

jana151049 a maribeja tohle ocenili.
  10. Skali

papulice - ahoj, postavíš si ve městě v dílně výrobnu tuleňů - parní saunu

parní sauna.png

PS: je nutné mít aktivovanou sochu Bazén pro tuleně v 9. místnosti opičího chrámu

moncicak7070 tohle ocenil(a).
  11. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, proč by se to nedalo stihnout? Použij do diamantové slotu čokoládový croissant a budeš mít výnos 5 plodin z pole 1x1. Budu to dělat následovně. Všude zasadím ( 3 plochy) cukrovou třtinu s vodou a hnojem. Plantáž i deštný prales má 188 políček 1x1 (vodopády mají méně), takže z jedné plochy budu mít 940ks plodiny. Počkám až vše dozraje, spustím první úkol (1000ks). Kombajnem sklidím jednu plochu, třeba plantáž a pak ručně odklikám v deštném pralese do splnění úkolu. Potom spustím druhý úkol a sklidím zbytek a hned zaseju další točku. Pak podobně zopakuju i u dalšího úkolu. Myslím, že to půjde ;)

Hezkou hru ...

12. Skali

Ještě doplním - na třtinu máme toto
    ananasová maska.png

13. .macca.

.macca. Dozorce fóra

modro.ocko22 Dá se to stihnout, právě to dělám a to jenom na dvou plochách, z jedné sklizně mám 1860 a to mám ve slotu MJS a ananasovou masku +1 před první sklizni si pustím časovku a potom stačí ještě jednou.

k.vitek, LenkaAK. a Peto121 tohle ocenili.
  14. raddre

raddre Baron fóra

-migos- přesně takto jsem postupovala, jenže, když Tě to odhlásí pár minut před koncem nemáš šanci a když se Ti to stane i podruhé,tak už nemáš ani chuť
    .macca., pokud máš připojení přes O2, tak bude šance až lidi poshasínaj televize, zavřou notebooky,tablety a ostatní věci připojené do sítě a nepomůže Ti ani "red" připojení( bez omezení a nejvyšší rychlost), protože síť je přetížená a tak bylo přistoupeno na omezení rychlostí a O2 se omlouvá za občasný výpadek

Trepifajksl, -migos- a Štika tohle ocenili.
  15. modro.ocko22

modro.ocko22 Hvězda fóra

Díly nepotřebuji množství,jde mi o čas,teď dělám druhou révu,kterou jde urychlit

jindrasofr a alexandrakerulova00 tohle ocenili.
  16. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

raddre, za to outučko nemůže, nesedíš asi pár pár metrů od nejbližšího zdroje. Kabel byl, jak jsem zjistila daleko horší a hlavně, ted´ jsou z nějakého důvodu sítě přetížené :)

cukrová třtina: [​IMG] čokoládový crossiant a ananasová maska

réva vinná: [​IMG] tropic colada a kouzelný lektvar, nic víc jsem nenašla....a tak tam bylo na dvou plochách ke konci trocha improvizace.

Druhá opona bude za půl hodiny, ale to už není tak důležité, protože kytky se v pohodě dají stihnout za pomoci:
    [​IMG] zítra je taky den ;)

17. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Na ty kytky je ještě řádek Tajemství bylinek II

18. INČUČUNA1959

INČUČUNA1959 Baron fóra

No konečně využiju pár banánů, akce výborná, mám sice hodně práce kolem chaloupky, ale farmerama má přednost. A jsem čerstvě v důchodu, tak to mám ideální. Už nic nepočítám, snažím se pěstovat co nejvíce. Dopočítávám až v závěru, aby mi nezbyly tisíce akčních rostlin. Ale u téhle akce to neplatí, rostliny se hodí do dalších akcí. Moc mne to baví.

moncicak7070, Zoufálkov a bubák1960 tohle ocenili.
  19. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Na cukrovou třtinu lze využít i řádek " cestování časem" ! Akorát, že ten můj dozrává už za 55 hodin! :cry:xD

GordonSargent a modro.ocko22 tohle ocenili.
  20. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

To jsem to zase vymňoukl ,-) automaticky jsem hodil do slotu MJS a na rajský věnec místo není. Zatím to u toulitky jistí tropický věnec +1 pro květiny a nákup v obchodě (jednou denně). Třtinu jsem stihl včera, dá se zvládnout na necelých 2 plochách (okolo stromy) u vodopádů mám dekorace a saunu, réva musí počkat.

modro.ocko22 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.