Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Očekávám písemnou omluvu doporučeným dopisem a pěknou kompenzaci. Tak 1000 SK by to urovnalo ..... :)

2. dudlíček11

dudlíček11 Pisálek fóra

Mne to už nabehlo, skúste sa odhlásiť a znova prihlásiť. Nie obnovovať F5

ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  3. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

U mňa takisto polovica pozbieraná kým som si všimla, že nič nepadá -.- a pozerám, že aj fórum je nejaké preťažené a nestíha keďže sa načítavalo okolo 5 min. xD xD

4. Chromajzlík

Chromajzlík Vycházející hvězda fóra

A opět jedeme ve starých kolejích.....

ell1956, fugger64 a evainfo tohle ocenili.
  5. nena60

nena60 Pisálek fóra

Tak jsem aktivně sklidila hřbitov.Jsem blbka,že věřím

6. mija.kecka

mija.kecka Velmistr fóra

tak snad když má akce zpoždění tak odsunu i děsivku takhle patřím taky mezi ty co přišli o vyskakovátka tak,že končím a dělám jen děsivku

7. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Aha, takže asi trošku složitější grafika, takže trošku delší náběh, já vím, přesnost je výsadou králů, ale copak žijeme ve feudalismu??..... koukám změna a ještě do toho přiletěl nějaký čáp. No nejde o život, tak jde o ........ no však Vy víte o co, že? :music::music:

8. toyterier

toyterier Rádoby autor

teda mě by kleplo, samozřejmě, že jsem sklidila celý hřbitov dřív, než začala akce :cry::cry: takže ani jedno vypadávátko, a to jsem tam měla nejdelší plodiny :mad::mad:

9. perutyn1

perutyn1 Pisálek fóra

ďakujééém, bonusy v kýbli a začiatok akcie tiež .....

10. sirchose

sirchose Analytik fóra

Hlásím taky sklizen hřbitov takže kdo neměl zasazeno nic má konečně pocit že je akce ke všem stejně spravedlivá:cry::cry:
    Upozornění že nemáme sklízet hřbitov přišlo trochu pozděxD

11. dadula4

dadula4 Pisálek fóra

To si dělají legraci?Nemám sazenicu a hřbitov uklizen a žádná vypadávátka,časomíra jede?Nevím co si otom myslet,měla jsem tam nasetou delší dobu a tak jsem si myslela že něco vypadne,stakovou to nemá cenu.

ell1956, axamík a evainfo tohle ocenili.
  12. LmaminkaK

LmaminkaK Pilný autor

Bohužel jsem také sklidila,no jo jsem asi přetažená.....

13. babča19511

babča19511 Perspektivní autor

Super veškeré bonusy také v kýbly. Doufám že dají kompenzaci. Není to po prvé.

14. jenjaa.m

jenjaa.m Zelenáč fóra

taky jsem si sklidila a sazeničky nikde

ell1956 tohle ocenil(a).
  15. Lukyn5

Lukyn5 Vycházející hvězda fóra

sklizeno taky před.. je to všechno pajdy chyba. Stejně jako to že při bb mi nic nepadá..

AgathaCh, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  16. badaji

badaji Obyvatel fóra

Taky jsem sklidila, svítila už děsivka a padátka žádná. Teď nesvítí nic navíc a akční kvítí je k dispozici. Tak jak je to se začátkem akce?

ell1956, axamík a evainfo tohle ocenili.
  17. flexka

flexka Hrabě fóra

Nevím, jestli vás to povzbudí, ale měla jsem políčka 1x1 (pidi) černé netopýří a jednu chapadlovku a sklidila jsem až po zahájení a mám 20ks baterek. Takže pokud nemáte lepší náhodu, tak je to celkem nic moc ztráta...

Trepifajksl, ell1956 a evainfo tohle ocenili.
  18. Michal303

Michal303 Pisálek fóra

To je banda ...... Měl jsem zasazenou cibuli a lištička úklid domu vyjetá, tak jsem začal sklízet a nic nevypadává. Tak jdu na fórum a omluva, která mi vypádávátka nedodá. Ta je mi absolutně k ......

19. karbar

karbar Vévoda fóra

Tak jsem se taky těšila a hřbitov sklidila a nic nevypadlo a ještě jsem se nemohla dostat na forum akční kytku taky nemám.

20. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Je to v ........-doplňte si sami- zaseto na hřbitově jsem sice měla ale sklizeno bez vypadávátek.Proč tedy RT otevřelo hřbitov, když hra ještě nenajela?????:cry::mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.