Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. p-eetra

p-eetra Vážený autor

šupky dupky, kde to vázne- snězeno vše co se dá, a ještě že jsem si všimla, že mi běží jen děsivka a nesklidila jsem

blondmary, evainfo a aljanu tohle ocenili.
  2. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

koukám, že ten problém není jen u mne :mad:. sklidila jsem celý hřbitov zářící plísně a ani prd, navíc ve městě stále není zahájena akce a v časomíře také ne. Vážně k vzteku. Kdo můžete, pořádně si ověřte, že akce opravdu začala - ať nedopadnete jako my ostatní..

3. bropyk

bropyk Hrabě fóra

Ostuda

evainfo a aljanu tohle ocenili.
  4. KOLENO1970

KOLENO1970 Rádoby autor

Já je taky nemám.

blondmary, evainfo a aljanu tohle ocenili.
  5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

tak já mám na hřbitově sklizeno, nevypadlo nic, akce nikde.... jsem tedy flustrován a chci bonusový kód.....

6. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Hm, to samé u mne. Potřebuji za chvilku odejít, tak jsem vlítla na hřbitov, rychle sklidila - a nic:p

Trepifajksl, axamík a evainfo tohle ocenili.
  7. nikita369

nikita369 Zelenáč fóra

krucy ja sem sebrala a ngde kytka

evainfo a diana2901 tohle ocenili.
  8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hlásím,že zasazeno jsem měla ale stejně to bylo k ničemu,protože jsem sklidila hřbitov včetně pěti vrb a nic:cry:xD

9. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

no jo, to budou ti duchové :) sabotéři

Trepifajksl, blondmary a evainfo tohle ocenili.
  10. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Také mi nejede Jarní úklid, ale vždy než začnu sklízet , projedu časomíru - poučení
    z dřívějška.

Už to jede !!!!

11. misounek0804

misounek0804 Pisálek fóra

je tu ještě někdo komu se neukázala akční rostlina a děsivky nedali žádné vypadávátko ????

axamík, evainfo a diana2901 tohle ocenili.
  12. lejipa

lejipa Aktivní autor

taky jsem si nevšimla a aktivně sklidila :D nu což bude to bez jakékoli přípravy ,zcela od nuly xD

axamík, evainfo a Janké861 tohle ocenili.
  13. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Tak mám pocit, že Murphyho zákony začaly fungovat - hřbitov se otevřel, první dávka hrůzostrašných rostlin zaseta, ze čtyř chapadlových vrb mi vypadlo velké kulové, ale v družstvu po jarním úklidu ani vidu, ani slechu. Tajemné slunečnice taky nejsou, tak mám pocit, že díky sněhové kalamitě nedojely kamióny se semínky včas.
    No, však on nám to pajda361 vysvětlí o co jde :D:D.... tak akce začne později a později i skončí. Není třeba věšet hlavu, ani sebe. Když my jsme se všichni tak těšili........ :cry::cry:

14. panslamacek

panslamacek Aktivní autor

toto tady uz pomerne dlouho nepamatuji.. tak snad se to da brzy do poradku.. sklizena pole a usla vyskakovatka snad nakonec nebudou chybet

15. aljanu

aljanu Aktivní autor

Tak to jsem ráda,že v tom nejsem sama.Taky koukám ,kde jsou ty akční kytky a ony nikde.Hlavně že jsem si sklidila na hřbitově duchy,ale vypadávátko mi nepadlo ani jedno .No bodeď by vypadlo když zase něco nefunguje tak jak má.No to je mi pěkný pořádek.Ještě že aspoň ten hřbitov je funkční......

16. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

aktualizuju a vypadá to nadějně

17. bubla321

bubla321 Stálice fóra

Tak to gratuluji, já jsem si myslela, že když jede děsivka, jede i jarní úklid, takže u mě nic. A jak vidím, tak zatím ani žádné oficiální info.

18. p-eetra

p-eetra Vážený autor

tak už jedeme

aljanu a evainfo tohle ocenili.
  19. stadole

stadole Aktivní autor

Mám sklizeno....akce nejede a mám hlídat časomíru....proč......teď nemám co sklízet......co bude dál.....kompenzace....
    :mad::wuerg:

aljanu, evainfo a KUDELKOVA tohle ocenili.
  20. Michalka8383

Michalka8383 Perspektivní autor

Také jsem sklidila hřbitov a nic. Holt je někde chybička. Hlavně ať se to rychle vyřeší.

axamík, aljanu a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.