Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

ldivacka já to neřeším, protože s tím stejně nic neudělám...co bude, to bude

kutílek1929, eleanorelik1 a robin2151 tohle ocenili.
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Xenie6161: Ono to bude nejen v JC, ale i v těch rostlinách. Pro hodně hráčů je akční kytka zároveň nejdelší, kterou mohou zasadit. To ale na děsivce neplatí, tam snad mají hned všichni všechno, nepletu se? Takže asi tak je to možná myšlené.
    Taky pořád dumám, co jsem to posledně zasadila, doufám, že něco délerostoucího - aby to nakonec nebylo jako tuhle, kdy jsem se hrnula sklízet a zjistila, že jsem před měsícem nezasadila vůbec nic :mad:;)

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hmmm ... je to přece hřbitov ... strašidelná akce, kde budeme vysávat a ničit duchy :oops: a chvilka děsu z nich, nebo z toho co nám poprvé vypadne (nebo nevypadne nic), snad vyjde nastejno xD :p ... se máme přece bát :D ...

Lyzarka, kometak96 a KiQuSiQ tohle ocenili.
  4. Astat.

Astat. Stálice fóra

Já si ještě včera říkala, že je fajn, že jsem při minulé děsivce před koncem zasadila zářící plíseň, takže hned sklidím s vypadávátky a vzápětí přeházela farmu a nasadila XXL stromy a karafiáty - hold zvyk je železná košile :D

5. frybka

frybka Pisálek fóra

Dobré odpoledne, píšete tu, že máte větší počet stromů vrb na strašidelném hřbitově, kde se dají sehnat?

6. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

frybka Koupis je v Jackove obchode (+ na zakladni potom muzes splnenim ukolu v druzstvu ziskat XL verzi).

Naposledy upraveno: 1/3/16
    Trepifajksl tohle ocenil(a).
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Už jsem si naházela do slotů více strašikytek s MJS a zajedla Pinkie koláčkem se šlehačkou ... zákusek po obědě :p ... no banán už nezvládnu :D ...

Trepifajksl a kometak96 tohle ocenili.
  8. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak za chvili se dozvim, jaky jsem nechal rostlinky na hrbitove od minula... no a vzhledem k tomu ze stonkovy radek na zkraceni je 48 hodin, tak jsem nevypnul vcas jeho sklizeni - tedy hned jak jsem se dozvedel, ze na akci bude potreba, ale to je bohuzel uz pozde...

No tesim se i na to, kolik bude stiznosti "z karafiatu nic nevypadlo", to bude k tomu kolik vypadavatek bude ze hrbitova :)

9. sirchose

sirchose Analytik fóra

evainfo tak to by bylo dobrý kdyby akci posunuli na zítra:p

evainfo tohle ocenil(a).
  10. frybka

frybka Pisálek fóra

děkuji

11. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

nemělo to být od 14 ??? aktualizuju aktualizuju a prd velebnosti

ldivacka tohle ocenil(a).
  12. fugger64

fugger64 Komisař fóra

nějak to nefunguje, ne?

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Kde jsou akční kytky safra .... :eek: Už chci závodit a nefunguje to!!!!:mad::p:cry:xDxD

14. Levlef

Levlef Baron fóra

U mne také nic - děsivka spuštěna, ale Jarní uklid ne - není vidět ani v hodinách, ani se nenaskladnily akční kytky ...

15. Sasule1

Sasule1 Pisálek fóra

hm, tak hřbitov sklizen.. akce mi běží v časomíře, ale nevypadlo vůbec nic.. a nová kytka taky v inventáři není... :-(

16. JanKonopka

JanKonopka Zelenáč fóra

čo sa môže pokaziť, to sa aj pokazí, hehe
    hlavne, že pekne svieti slniečko

17. libakos

libakos Polobůh fóra

no hlavně,že jsem nezačla sklízet to by ně fakt naštvalo,takhle až to spustí tak to bude nic s tím nenaděláme:)

burds tohle ocenil(a).
  18. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

Akce se nezapla, jen děsivka :D

Trepifajksl a burds tohle ocenili.
  19. hrabenka1951

hrabenka1951 Stará škola

taky jsem z toho zmatená, nic nevypadává a akční nikde, dá někdo něco vědět?

20. emoušek

emoušek Rádoby autor

chumelí...žádný Jarní úklid. Lopaty a hrabla do ruky!

Trepifajksl a blondmary tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.