Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

akce super (i když jsem začínala s jednodenním spožděním), téměř hotová chybí posledních 50padátek a všechny úkoly budou hotové, nasadila jsem TCH tak uvidím co se vyklube. Všem přeji příjemné farmaření a zdárné dokončení akce. ;);)

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Dneska nevim, kde driv set... na farme mi dobiha kombajn = tocim kratkodobe i na hrbitove a domu nam dosla spousta seminek kytek, stromu a keru, co jsme si navymysleli na zahradu a na terasu, jenze na ty kombajn nezabira a venku zima = ke krbu jsem rozlozila semenacky, pytle substratu a jedu duo :D

skalara.v U rozvodoveho rizeni musi byt urcite zabavy vic... me se prave kolega rozvadi a jak to obcas posloucham... 8):)

Naposledy upraveno: 4/3/16
  3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Škoda, že ten strašidelnej barák nejde obíhat dokola :( Trochu se nudim. Tady je taky sranda jak u rozvodového řízení :(

matlafous - já ti nevim teda, já jsem se moc nesmála ;)

4. evik4861

evik4861 Pisálek fóra

Ahoj lidičky,tak tentokrát mám již hotovo.Ještě uvidím co vypadne ze ziskanych tajem.stáji.
    Všem co ještě honí duchy přejí úspěšny lov.:);):p:music:

5. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Stale jeste pestuju akcni kytky, ale s tema baterkama je to hrozny - nejdriv chybi a ted mam na dalsi barak, ale ten Lupus je nechceeee!
    Tak jsem aspon udelal jiny svuj ukol a vecer vymetu posledniho ducha :)

Vypadavat ma 52 vecicek/den, v tuto chvili ma byt 171 (nebo chybet 137 ), mam 608 (chybi 0 ), mam 197% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 8008 kusu (2417/den ), mam 13654 z 14500 (94% ).
    Zatim uplynulo 55% casu, zbyva 64 hodin.

6. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

• Prosím nepiš dva a více příspěvku pod sebou, používej tlačítko Upravit, děkuji. pezt
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Jardo alias pospa72, jsem člověk mírně sarkastický, ironický, možná i potměšilý, ale rozhodně ne zlý. Chápu, že nikdo učený z nebe nespadl ( ale teď bez urážky mnohdy mi připadá jako by méně talentované shazovali) a Angličané to říkají dobře - Nobody is perfect ( jak překládá pan Krampol -Nikdo není dokonalý), ale přeci jenom číst nás naučili, psát taky, takže nevidím problém.... bohužel jeví se mi, že některé nenaučili myslet. Těch návodů jak otevřít 4.místnost tady byla spousta, stejně tak jak doplnit pasti a pořád se najde někdo, kdo místo hledání a čtení první stránky se v diskuzi zeptá na stokrát a jednou opakovanou věc zeptá - a přeci se vždycky najde někdo, kdo odpoví, ať již zde v diskuzi anebo PM. No a pak se dostaneme do stádia, že se takovým dotazům začneme smát a bavíme se nad nimi... podle mě je to pořád lepší než kdybychom byli vulgární a sprostě tady nadávali. Takže asi tak odpovím na Tvůj příspěvek.

Přeji hezký večer kolegyně a kolegové farmáři,
    jako spousta lidí přede mnou i já mám splněno, úkol na pohodu a ještě si doplním hrůzostrašné rostliny a splním si doposud nedokončené děsivé úkoly a přimlouval bych se za další várku, protože mám pocit, že mnozí při další jednodenní děsivce nebudou mít co plnit. No a co takto udělat i několikadenní BabyBoom abychom podobným způsobem zatočili i s šlechtícími úkoly, v klídku na pohodu. A tím pádem bude mít RT opět možnost popřemýšlet nad ještě vychytanějšími a dokonalejšími a promyšlenějšími úkoly jak v družstvu, tak v akcích.
    Z této akce jsem měl vyloženě radost, líbila se mi její promyšlenost, grafika i dostatek času, kdy i menší levely měly možnost ji dodělat.
    No a z TS na mě bafnula žába, pak oranžový kravín a červení pštrosáci, takže žádná extraliga, ale co nebylo dnes, to by mohlo být příště.
    Takže držím pěsti těm, co ještě dodělávají, aby se jim dařilo a těším se na povídání u další akce

Naposledy upraveno moderátorem: 4/3/16
  7. smoulicek1

smoulicek1 Zelenáč fóra

Prosim jak aktivotat mistnost 4 pas na duchy.Dik

8. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Pro smoluicek1

Místnost č 4 se tu řeší téměř na každé straně....
    Do místnosti č.4 se dostaneš z místnosti č.5 .-))

Zkus se místo otázky podívat na předchozí stránky;);)

Gassy a tomokoco tohle ocenili.
  9. mendalam2

mendalam2 Perspektivní autor

Šmoulíčku, do té místnosti se dostaneš oklikou, ne přímo. Dívej se, kterými místnostmi vede cesta, čtyřku myslím musíš obejít místnostmi nahoře a vejít do ní zprava, až ty ostatní místnosti uklidíš a odemkne se ti tahle.

tomokoco tohle ocenil(a).
  10. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Cesta jak se dostat do 4.místnosti. Stručné, jasné, přehledné a srozumitelné.
    Pro smoulicek1 a pro další, kterým to doposud není jasné.

11. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pozor, pozor pašíku69 můžeš být "obviněn" z neúplné odpovědi a možná i výsměchu ,-)
    smoulicek:podívej se přímo na str.42, příspěvek 822 od pajda (moderátor) jsou tam pěkné šipky kudy kudy cestička
    a kdybys nevěděl kde hledat stránku je to pod příspěvky napsáno a zeleně označeno( čtverečky) stačí kliknout ,-)

Áááá byl jsem předběhnut ,-)tak je to správně
    ale musíš ještě kliknout na anglicky Click to expand... aby se ti obrázek rozbalil,
    ať duchy brzy pochytáš nebo vyženeš

12. -Eviana-

-Eviana- Zelenáč fóra

Tentokrát 100% spokojenost s akcí, vše skvěle promyšlený a pěkné odměny, dá se splnit i při nedostatku času :D

matlafous123, tomokoco a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  13. 9klárka9

9klárka9 Vycházející hvězda fóra

kohout, želva, ledňáček...no. ale jo, proč ne, do lišty se toho vejde...

Trepifajksl a tomokoco tohle ocenili.
  14. pašík69

Pro Pytrýsek 47
    Na první straně je podrobný popis(očíslovaných) místností....

Do místnosti č 4 se jde přes místnost č 5 ;)

15. ju.no

ju.no Aktivní autor

Ahoj, tentokrát velká pochvala RT za akci! Moc mě bavila.
    A co je nejkrásnější, moje mládě mě před týdnem uprosilo, že chce svoji farmu, založil si ji minulé úterý. Toto je jeho první akce a on ji může udělat úplně celou! Zatím zápasí se slunečnicemi, trochu jsem mu pomohla se slaným koláčem v postupu, aby mohl odemknout všechny potřebné kytky, ale konvalinku odemkl dnes a teď už mu nic nestojí v cestě. Má hotovo 70%, má radost z každé dekorky, kterou si dá do parku, poprvé si zatočil na kole štěstí párty lístky a co teprve, až odtajní chlívky! Pro začátečníka úžasný adrenalin a motivace.
    Mám dvojnásobnou radost.

16. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Pašíku, já vím, ale byli jsme upozorněni na to, že někdo neví kudy se tam dostat tedy na tu první stranu a nedáváme podrobnější návod, tak to ber s nadhledem, zkusil jsem to a doufám, že dotyčný mě nepošle kamsi, že z něho dělám trubce .-)
    místnosti jsou očíslovány kvůli odměnám, je třeba se dívat na dveře a poklopy (to jen pro úplnost)

Edit: aby nedošlo k omylu to nebyla ofi výstraha, ale příspěvky v diskuzi, kterým se to nelíbilo, můžu i jmenovat ,-) (např.č.810 atd)

17. pašík69

Jasan,sice nepochopím to ,že někdo nedokáže najít první stránku ,kde jsou všechny nejdůležitější informace,ale chápu to že dostaneme výstrahu ze to že řekneme,že jsou informace na první stránce xDxDxD

18. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Matlafous šla spát? To je nuda.....
    Už mi přebývá 328 vyskakovátek.... Do konce hry by se to dalo dát třikrát.....

tomokoco tohle ocenil(a).
  19. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Zdravím eromu, pokud jsi na to přišla, ignoruj, pokud ne je to tak, že místnost s duchem, kterou chceš uklidit, tak se na ní postavíš a po straně se ti zobrazí "uklidit místnost". Postupuj podle šipek zde a nemůžeš minout, pokud už máš navíc 7 pastí, pak určitě uklidíš všechny duchy. Naštěstí pasti na duchy prošustrovat nejdou. Jdou dát pouze tam, kde je to možné a pokud máš všech 7 kusů, tak to nelze splést.

Příjemnou hru

20. Eliter

Eliter Vycházející hvězda fóra

Hurá, mám labutě! :inlove: No to snad ani není možný.... :) :) :)
    Zbývá mi uklidit jeden chlívek a je hotovo. Čekám na padátka, ale ony určo napadají.
    Ať se daří ;)

------------- ------------- ----------------

Tož mám hotovo :) Byla jsem hodně pracovně vytížená, na farmu jsem se dostala vždy až večer, jinak by to bylo rychleji. Teď si už jen pěstuju v klídečku na hřbitově.
    Sousedi na mě docela prdli, a já jak trubka posílám, asi je vyměním :p
    Farmě zdar :music:

Naposledy upraveno: 5/3/16
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.