Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. badaji

badaji Obyvatel fóra

Mně se akce taky moc líbila, bludiště a navíc děsivka na celý týden, to je bezvadná kombinace. Mám hotovo a už jen dát na plochu podivuhodné stáje. Vím, že to půjde do lišty, ale čekání na překvapení mě baví. Přeji všem šťastné dokončení.

2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte.Za 2 hodiny si aj ja poviem hotovo keď pozbieram.Posledná pasca je nachystaná.Akčné som iba polieval a išlo to aj bez SH to si nemíňam.Použijem ho iba v najväčšej núdzi ak by sa stalo niečo nevídanéhoxD;).

3. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Pro mne stáje nic moc - 2x nenasytové(kohouti) a oranž včely. Mohlo být hůř, já vím. Labutí se asi nedočkám, ale nějaká ta růžovka - mám jich jen 5, ta by padnout mohla, ni? Ale halt mám nějakou zakletou farmu, nejspíše mám ty duchy přítomné pořád a ruší mi příjem dobrých chlévů... Což značí, že TCH koupím asi jen jednu, aby se neřeklo. Stejně to zase bude něco lištového, taky hojný druh, že...

4. zdenkaamirek10

zdenkaamirek10 Osvícený autor

Dobré dopoledne, tak já už mám od včera večera taky hotovo. Všechny místnosti se jen lesknou. Navíc získané dekorky už jsou v parku a stonek aktivován. Dodělala jsem v klidu a pohodě a ještě jsem se stihla dva dny věnovat dětem od dcery, protože jsou u nás jarní prázdniny. Koupila jsem si i zři dekorky navíc z děsivky a teď pěstuji do skladu. Člověk nikdy neví, kdy se rostlinky budou hodit. Akce se mi moc líbila, byla to trochu změna a byla pohodová. Byla prostě super. Všem, kteří ještě plní držím palce, ať se úklid včas povede

5. myš59

myš59 Vévoda fóra

Hezké ikdyž u nás pošmourné dopolko..po ranní sklízni mi chybí poslední straš.věcička a bude poslední past,ta už je navíc...stonek už včera aktivován a z TS včely žluté dnes ráno, no na labut a vydru si budu muset ještě počkat ;)

6. dkacka

dkacka Rádoby autor

Chybí mi dopěstovat 1000 akčního, vypadavátka už mám, tak snad se to nějak poddá. Fajnová akcička, já jsem spokojená. :)

7. Jarda

Jarda Pisálek fóra

Akce pohodová ,ale moc mne tady štve , že když někdo dá dotaz na nějakou situaci ,tak někteří mají z toho srandu.Proč se neodpoví na dotaz bez posmívání. Nikdo není dokonalej ,tak nevím proč tady někdo dělá ze sebe všeználka a vysmívá se.Mám rád srandu , ale né výsměch.
    Přeji všem fajn hru a krásný víkend pospa72

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Někdy to ani jinak nejde,když na jedné stránce se neustále hráči ptají na jedno a to samé.Někdy dokonce i pod odpověď moderátora. To už je vrchol ............ Přitom na první straně diskuze je to popsané velice dobře. Pro někoho je pohodlnější ptát se neustále dokola,než nalistovat první tajemnou stranu diskuze!
    TS - oranžový kozy, nenažranej kohout a žáby

9. Levlef

Levlef Baron fóra

chybí mi asi 3000 akčního, jinak hotovo. A to v pohodě zvládnu, farmu jsem nijak nepředělávala tak jedu jen asi na 110 pidipolích. Klídek pohoda :) a tím, že některé dekorky jsou 2x, tak mě netrápí ani chybějícíc dvě pasti na duchy, protože je k ničemu nepotřebuju. Dobrý :)

10. flexka

flexka Hrabě fóra

Ještě mi chybí jedna, nebo 2 otočky akčního kvítí (podle toho, jak přesně jsem to odhadla) a taky bude fajront.
    Nechala jsem dost stromů a stájí, času dost a než napadají straši věci, taky to chvíli trvá.
    Moc děkuji za posílání všem, bez dárků bych to těžko zvládala, z 6ti hodinovek max. 20 ks a tak jsem točila spíš potřebné, než dlouhodobé. Přece jenom mám ještě v družstvu 5 strašidelných úkolů, tak to beru popořadě stříbro - zlato - diamant a pěstuju, co je tam potřeba.
    S dotazy je to těžké, na jedné straně se to jeví jako samozřejmá věc si přečíst první stranu, nebo 2,3 poslední s odpovědí na podobný problém, na druhé straně mám jedno kuřátko, které postupuje pomalu, ale vytrvale a snažím se mu pomáhat, jenže i když se opravdu snažím popsat co nejjasněji, tak mi ani nedokáže odpovědět na holoubka a největší úspěch byl, když mi došla jako odpověď ta moje zpráva bez jediného nového písmenka. Ani nevím, zda vůbec najde a používá dárky, i když ke každému napíšu návod. Můžou tu být děti, co sotva umí číst, nebo dospělí, kteří se nekamarádí s počítačem a pokud je to hodí na poslední stranu, tak si prostě max. napíšou dotaz a nedokážou listovat, nebo jít na začátek a konec. Třeba nikdo nenapsal, že na první stranu se jde přes malý zelený spodní čtvereček a věřím tomu, že se najdou jedinci, kteří by ho potřebovali ukázat prstem. A můžou být špičkoví odborníci v něčem, k čemu netřeba dotknout se počítače.
    Sama vím, že co se mi jeví jasné a používám každý den, může být pro někoho nepřekonatelná překážka a já sama se někdy i chovám v nové situaci jako mentálně postižená.

Naposledy upraveno: 4/3/16
  11. .hrach.

.hrach. Pisálek fóra

Pekný deň vám prajem.Treba mi ešte 1 pascu a bude hotovo.Čo sa týka tajných tak spokojnosť:červený rybník smer lišta a čo som nemal padol mi vtákopysk a mal som 1 labuť a priletela druhá.

12. numerka

numerka Pisálek fóra

Ahoj já nevím jak vy všichni ale mně se nedaří otevřít 4 místnost a to mám pasti..:cry:Prosím o pomoc ,piště mi do vkazu děkuji...

13. Levlef

Levlef Baron fóra

hrach: vtákopysk - pardon, to je dokonalý slovo. Fakt je to u vás vtákopysk? :))

na hrbitove taky jedu spis do ukolu nez dlouhodobky, nejhorsi je tedy samorostlík pouhé 4 kusy vypadnuté z 200 polí, nejlepší jsou kříže a keře... ale tak potřebuju všechno, že :)

dana9494 tohle ocenil(a).
  14. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

flexka Chapu, co jsi chtela rict, nicmene: jak jinak se dostanes k napsani dotazu, nez ze se proklikas z hlavni strany fora do akci, vyberes tu spravnou, dolistujes dolu na stranku (u toho mines cely navod na plneni akce... pokud nejsi bystra a neklikas na nejnovejsi prispevek vpravo) a napises dotaz? Neberu v potaz, ze ma nekdo zapnute upozorneni (toho by asi nebyl v tvem ukazkovem pripade uz vubec schopen).

Tohle je presne ono:
    Slecna nebo pani polozi dotaz... je sice pekne, ze poprosi a podekuje, ale uz se nenamaha odpoved si tady vyzvednout. Co na to rict?

15. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Levlef pozri si to vo Wikipédii a prelož si to do slovenčiny.U nás po slovensky sa volá to čudo vtákopysk a po česky je to ptakopysk.Konečne akcia komplet urobená.

eleanorelik1 tohle ocenil(a).
  16. flexka

flexka Hrabě fóra

Matlafous123 - pracuju s tím, že kliknu na fórum, roluju a protože neumím anglicky, tak nevím, co jsou často kladené dotazy a raději se tomu vyhnu a ejhle, mám tu česky akce a svítí zeleně ta, kterou potřebuju (většinou je po dobu akce pořád na výsluní), to je super, kliknu a dostanu se automaticky na poslední stranu a co včil, babo raď, roluju a jé, tady můžu psát, tak to napíšu. Pak jdu pro odpověď, ale sakryš, už je poslední strana jiná, co teď? A jsem v koncích.

Minout návod není tak těžké, pokud si představím pod FAQ třeba zdrojový kód? Nebo nevím, já anglicky umím, hoď mi tam zkratku ve španělštině a taky na to spíš nekliknu, než kliknu, když netuším, co se může stát a zase budu volat někoho, že jsem si to podělala a ať mi pomůže.

Vezmi si, kolik lidí nenajde něco v Oficiálním, technickém, nebo sekci akce, pokud to není to první (poslední, jak se to bere), asi líp napsat jediné, co na ně svítí z té sekce? Prostě klikají jen na to, co je tam jediné zobrazené. A pak se hádají, že to nebylo oznámeno a oni o tom neví?

Já mám skoro 80 letou maminku a i když pracovala s počítačem na děrné pásky, psala pro něj i krátké příkazy a programy, tak když ji samu posadím, ať si něco prohlídne na internetu, má velké potíže a většinou sedím vedle a ona jen říká, kdy mám listovat. Doma počítač nemá a pálí jí to super. Jenom tohle prostě neovládá a nemá potřebu do těch tajů proniknout, když to potřebuje 3x do roka u nás.

Edit: tak i já numerce poslala holoubka s návodem a přišlo mi poděkování, takže si ho vyzvedla, přečetla a velice slušně i s podpisem odpověděla, doufám, že jsem to napsala srozumitelně a že jsem jí pomohla

17. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

flexka Mozna mas pravdu, ja se do podobne situace nedokazu asi dost dobre vzit, protoze proste predpokladam, ze kdyz se nekdo zabyva hranim online her, ma alespon zakladni znalosti, co se ovladani www tyce.

EDIT: Taky asi ale nebudu uplne nejbystrejsi, protoze jsem se konecne dohrabala k dekorkam do desiveho radku a ted jsem zjistila, ze pavouci sit jsem si nekdy behem dopoledne zamkla na 30 hod. v uplne jinem :oops:xD

18. josefka70

josefka70 Zelenáč fóra

Mě ten jarní úklid nefunguje příklad potřebuju 1 past mám přitom 4 pasti a zámek se neodemkne tak nevím jestli to dělám dobře ale asi jo protože 3 komůrky jsem už otevřela to na mě chtělo jenom rostliny.

19. eleanorelik1

eleanorelik1 Vycházející hvězda fóra

Ahojky, akci jsem zdolala včera, krátce před půlnocí, to už se mi nechtělo číst zhruba 40 stránek. Z tajemných na mne vykoukla labuť a něco dalšího, co si teď nepamatuji. Ale asi to bylo něco, co už mám na ploše, neb jsem to hned uskladnila v liště. Jinak musím říct, že to je parádní akce, neboť při jejím plnění ještě úkoly v družstvu, žádný stres, jestli mi napadá 900 - 1200 padátek a mně se podaří dílo korunovat. Třeba královnu jsem plnila až poslední den a nepodařilo se mi jí vnutit něco kolem 40 košů... To byla ztráta, ale co se dá dělat. JC nemám, SH jen ze hry, tudíž ho mám jen na rozpěstování a ty zatrápené karafiáty ještě nemám vyšlechtěné na lásku k SH. Takže děkuji sousedům za dárky , všem blahopřeji a mažu do práce. Čauky Eli
    PS: zcela vážně kecám, labuť samo nepřišla, to bych ještě slavila, ale mám osly červené, ty jsem neměla, pak ježka a kivi.

20. hdlm

hdlm Zelenáč fóra

Ahoj. Prosím o radu jak mám aktivovat Past na duchy-Místnost 4. v právě probíhajícím Eventu.. Děkuji.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.