Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. švestinka

švestinka Velmistr fóra

Zdravím všechny! Taky už mám komplet "vygruntováno" -tedy ve hře, v reálu bohužel ne. TS dám na noc, uvidíme. Akce se mi líbila, a to moc, bylo to zas něco jiného, potěšila hlavně prodloužená možnost děsivky, protože se strašidelnýma úkolama jsem přes usilovné pěstování při těch jednodenních děsivkách nikdy moc nepohnula. Tak chválím Rt tento krok!

2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Vy tu spite na vavrinech nebo coze se to tu zacina menit v marnici?

Ja jednou sel, nevedel jsem kam a potkal holku spinavou, rek jen pojd, at nejdu sam....
    .... tak mi napit dej, at se to tu trochu hejba, dneska jeste nejdem spat

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký večer :) tak pastičky hotové, jen chybí asi 1500 slunečnic a dvě strašidla ještě lítají :D. Je vymetu zítra ráno a jsem zvědavá, co vyleze z tajemných :p. Pěknou hru všem a hlavně skvělým sousedům moc děkuji za dárečky ;)

4. Feris1

Feris1 Expert fóra

tak ako to tu citam tak sa aj ja pridam fajront este keby bolo tak doma pekne vygruntovane ale nie som otrok takze dnes uz neupratujem :)

5. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

...brý večer,
    nožičky i ručičky mám bolavý od toho smejčení, od rána je hotovo. Barák vysmýčen, ale musím poznamenat, že tedy rozhodně ten baráček není bezbariérový... Ložnice v podkroví a těch příkrých schodů... :(
    Děsivkové úkoly poslány do archivu - na TS ještě čekám.
    Ti kdo ještě nedodělali - přeji hodně štěstí

6. STYBI

STYBI Velmistr fóra

po odkrytí tajemných stájí na mě vykoukla labuť už ji sice mám, ale bude alespoň na výměnu, pak oranžoví koně a kohouti takže to putovalo do lišty - tajně jsem doufala ve vydru tak snad příště

7. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Pekný večer ;) u mňa od dnes tiež hotovo :) teraz už len venovať sa desivke a úlohám v hale :)

8. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

STYBI z TCH Cygnus máš to nejlepší, co se mohlo vylíhnout - tedy labuť. Vydra se z této kadibudky vylíhnout nemůže, je v TCH Safír...neboli zbytečné doufat ;)

9. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous123: to tu chceš rozsvítit?xD

matlafous123 a maribeja tohle ocenili.
  10. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ty brďo, nešla jsi s těma duchama na nějakou seanci? Třeba na hřbitov. Uklizeno máš, možná i nějaký matroš se tam našel xD
    Zítra bude komplet hotovo, domeček jako klícka vyklizený,-)

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

tak jsem si početla a koukla ke mě a ono mi chybí už jen 400a já blbá bloncka automaticky nasadím na všechy plochy, no je pravda že nějaké stromy i chlévy a obr,stromy také nebourám, bo je potřebuji do úkolů v družstvě.Z TS pštros-červený a čapí hnízdo a třetí bude za 2 hodky,takže ráno, žeby konečně labut nebo vydra? Asi ne a koukám Jezevec je už na scéně ;)Ještě hodim na noc na hřbitov dlouhodobku a jdu haji dobrou farmaři..

12. čarodějka007

matlafous123 - a já lama tu trávu z truhel vyhodila na kompost, taky se tu nepodělíš o opravdu důležité informace ....to je škody ...:D:D

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Zhasnete, odchazim stredem! xD

14. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

ty vogo kam všichni spěcháte farmu jsem nechal v původním stavu a stále jedu na těžkou pohodu:p

tajemná slunečnice: Mám 11626. Ideální stav 5568. Plním na 208,8% Hotovo 80,2%
    strašidelná věc: Mám 255. Ideální stav 118. Plním na 216,1% Hotovo 82,8%:p

15. EdmondDantes

EdmondDantes Stálice fóra

Nikam nespěcháme, z farmy zmizela jen některá zvířata, ostatní beze změny (stromy mám kolem všech ploch pořád) malá políčka plus MJS a strašikytice. Zítra konec.
    Někdo tu zmiňoval podobu jezevce, jen aby na nás nepřiběhlo další "zvíře" ovčáček :p
    matlafous: dobrý,-) co máme zhasnout? lampiony?

16. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous123: jdeš se zamknout na půdu?xD

evainfo a Trepifajksl tohle ocenili.
  17. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

z TS žlutá stříharna,a dvě budou ráno,stejně si myslím,že ani labut ani vydra nebude při mé smůle;) potřebují ještě 33 str. věciček do poslední pasti a zítra by mělo být dopěstováno....měla bych dřív,ale dvě sklizně bez MJS ooo já hlavá dubováxD

-Kuteno- a evainfo tohle ocenili.
  18. čarodějka007

fugger64,....ne, jde ještě jednou utřít prach z klavíru xDxDxD

19. fugger64

fugger64 Komisař fóra

čarodějka007: nebo že by šla ještě jednou prohledat ty bedny?xDxDxD

20. luba9

luba9 Perspektivní autor

Akcia komplet hotová, na Desivke pestujem do zásoby. Akcia sa mi páčila.

evainfo a maribeja tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.