Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Tak to bude tím :D

ell1956 tohle ocenil(a).
  2. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ahojte vospolok.Ja budem mať uprataný domček až zajtra,ale nevadí.Treba mi urobiť ešte v pravom rohu miestnosti.Niekto musí byť prvý aj posledný a niektorí aj medzi tým.Ďalšia úloha v hale hotová už idem sadiť do strašidelného zámku ktorý mám najdlhšie rozrobený a ostane nakoniec Bracula.Z párty lístkov som získal kotláreň a skákajúce strašidlo.Ešte mi chýba 35 nástrojov a pasce budú všetky.Ďakujem všetkým mojím zlatúšikom susedkám + susedom za darčekyxD;).

3. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

tož můžeš přijít uklidit k nám :D.

4. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tak chybí již jen 3308 slunečnic, škoda. že se na to nedá zbaštit jarní vývazek, tam je +1. Ovšem na akční nefunguje, jakáž škoda. Minibububaterek chybí ještě 40 kousků, to do večera dám. Rostlinky ne, odmítám vstávat v noci. Počkám si do rána. Gratulka všem, co jsou již hotovi. Ale mýtinu fakt nebourám, a ostatní stáje jsem také nechal. Ještě musím po uzavření hodit na plac pavouka, ať mám matroš do Braculy. Málem jsem zruinoval kvůli tomu i své stádečko kraviček, takže další stáje na plac...
    PS: dnes jsem uklízel sporákový kout - děsná práce! Zbytek linky jsem si nechal na zítřek, protože jsem z toho byl KO. Nechápu ty ženský, co to dělají pořád...:mad::mad::wuerg::wuerg::wuerg:

5. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Zdravíčko všem ...:)
    u mě to vypadá asi takto....zbývá 6 místností, které určitě....určitě musím dát do neděle, neboť mám úspěšně po dnešním dnu hotový kurz a zopakovala jsem si tvz. 2 maturitu. Uff..... mám před sebou 2 dny volna a to bylo, aby nebylo...
    Všem držím palce...:)
    Mějte se fajn a kdyby se někdo nudil, že už má hotovo...potřebuji umýt okna...:):):)

6. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Twinulka: vidíš, můžeš jít vykrást Pajdovy:music:

myš59, kiki2305 a ell1956 tohle ocenili.
  7. jana151049

jana151049 Veterán fóra

Tak to máš fajn,že máš labuť.Já jsem opět "utřela" - 7.čáp,oranž.jap.kapr a žluté guáno.V 95LV opravdu potřebné stáje.Opět lišta.Jiank mám taky hotovo.Zítra začínají nové taj.stáje,ale já nic nekupuji.Pro mě vyhozené FL.Zrovna tak nemám nárok na vydru.No a co,o jeden nesplněný úkol víc nebo míň.Hlavně že jsme zdraví!

Naposledy upraveno: 4/3/16
  8. iDavis

iDavis Baron fóra

Ja začínam akciu len dnes a končím v nedeľu, takže veľa toho zase nespravím. No aspoň jednu dekoráciu sa posnažím získať.

Mimochodom pekné grafické spracovanie akcie - či už okolie okna hry alebo samotný "domček". :)

9. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak mám také hotovo - akce byla pohodová, žádný spěch, padalo to výborně takže u mně spokojenost - myslím, že ji mohou zvládnou
    všichni ještě je stále dostatek času

večer písnu co mi vypadne z tajemných stájí

10. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

tajemná slunečnice: Mám 10378. Ideální stav 5002. Plním na 207,5% Hotovo 71,6%
    strašidelná věc: Mám 218. Ideální stav 106. Plním na 205,7% Hotovo 70,8%

šíleným tempem se řítím ke konci xDxDvšak je času dost né

11. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Labuť mi taky nepřiletěla. Oranžová husa, oranžový pštros a pásovec no mohlo to být i horší. Všem držím palce, ať se u vás ta labuť usídlí

12. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj, jak to? Asi nemáš pořádně uklizeno, postel je pod pavučinami v místnosti vlevo nahoře ,-)
    Super akce, TS mám ještě v liště.

13. Skeewe

Skeewe Stálice fóra

Kohout, holub a oranžová včela, nestěžuju si, stačí i když stejně to jde do lišty.
    Až moc klidná a snadná akce, podle orákula jsem čekal něco náročnějšího ale než jsem se nadál, je hotovo a to jsem stejně skoro pořád v práci.
    Na druhou stranu zase bych se stresoval a takhle je doma další řádek i s náhradními díly pro výměnu při OaD.

14. antigona00

antigona00 Perspektivní autor

Můj úlovek ze stájí =2 x žlutá výrobna netopýřího guana a 1 žlutá výroba angorské vlny - no to je teda po pěti letech hraní vááážně terno

15. micka63

micka63 Rádoby autor

Ahojte ve spolku farmářským;)
    tak na farmě uklizeno,řádek v nebi aktivován,z taj.stájí ještě nevím co mi farma nadělí,ale s nějakým zvířecím zázrakem nepočítám,ten si nechám na taj.stáje pro jezevce xD,padátek mám navíc spoustu,hřbitov na ně byl opravdu štědrý a sousedé taky nezaháleli s posíláním,za což moc děkuji:)všem kdo ještě uklízí,přeji,aby jim šla práce pěkně od ruky(u někoho od lopaty,tolik harampádí)xD

16. farma_maggie

farma_maggie Pisálek fóra

Ahoj, já jsem se slunečnicemi teprve v polovině, ale snad tu akci konečně stihnu dodělat. ze stájí mám želvu, vlka a ježka. Jako nováček mám radost ze všeho nového :D

17. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Zdravím. Ukazovateľ hlási 90 % hotovo, chýba 1500 slnečníc a 2 vecičky, takže ešte dne o desiatej bude hotovo. Pohodová akcia.

18. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

:p hlásím také hotovo ... pohodová akce, líbila se mi, víc takových ... za odměnu jsem dostala čápa, holuba, ptakopyska a oranžové a červené bobry - docela to ujde xD

19. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Dopěstováno, dopadáno a jelikož jsem dnes gruntovala ledničku, tak se na úklid místností moc těším, bude to určitě větší zábava. Ať Vám to všem přibývá a rychlíkům velká gratulace xD;):music:

20. šebejda

šebejda Baron fóra

Akce úplně na pohodu, dle mého názoru obtížnost lehká. Hotovo budu mít sice až okolo 8 hod večer, ale úplně bez jakéhokoli hrocení a farma je již opět uvedena do téměř normálního stavu. Mé hodnocení: Kdo věnuje farmě trochu času, může akci v klídku udělat. A tomu i odpovídají odměny->za málo námahy málo muziky. Resumé: RT se akce povedla, krom opožděného začátku (jako mnoho jiných jsem sklidil předčasně děsivku), žádné další chyby se neobjevily:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.