Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Půda: Já myslím, že tam bydlej majitelé domu, když je velkej úklid. Někde spát musej - v celým baráku není jediná postel. Musí tedy být na půdě.

2. farmarka158

farmarka158 Znalec fóra

ahoj všetci,mám labute a som spokojná,počítam že zajtra končim :):):inlove:

3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

A to chces, aby nekdo premyslel za tebe nebo o co vlastne jde? :music:
    Zarive houby pokoreny, jdu na Kerberose :)

4. marcelina0007

marcelina0007 Komisař fóra

tak já dneska dokončím, za 2h poslední sklizeň... a do večera mě napadá ještě 55 strašidelných věciček na poslední pastičku a finito;).
    Akce pohodová, splnit by měl každý

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

jana-zape doufám,že to byl vtip, pokud ne, tak naposledy, nalevo ti skáče "pajtáš" klikni na něj a vyměníš ty věcičky za pastičky, když jich máš 55, koupíš dvě pastičky-zbude ti 22 věciček, na další pastičku potřebuješ 33-potom klikni na okno v domečku, ukáže se, co máš dodat. Dávej si pozor na dveře a žebříky, jinak nemůžeš do další místnosti. Snad to zvládneš bez velkého přemýšlení. Hezkou hru:oops:

6. eli2006

eli2006 Vážený autor

Ještě dokončím poslední místnost t.j. stonek a hotovo.Akce super.

7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Tak ještě musím dopěstovat akční cca 3000 (nechce se mi to počítat přesně, tak radši přeháním :p) a asi bude hotovo. Na hřbitově teď budu točit tykve, protože po Kerberovi chci získat Čarodějnou kuchyni a tak teď musím využít zblajznutou MJS co nejlépe.

Všem sousedům moc děkuji za posílané dárky. Opět mám více hodných sousedů než dárkových možností, tak se snažím oplácet popořadě, doufám, že se spravedlivě dostává na všechny.:)

8. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

ještě poslední sklizen kol půl třetí odpoledne a budu mít poslední dekorku do stonku;) a pak v klidu si udělám poslední 4 místnosti dole v pravo, jsou tam ZB tak ty také no ;)

9. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

Stálé zdraví vespolek, kolegyně a kolegové farmáři,
    tak jsem se včera večer nějak zasekl, nicméně 16 úkolů splněno, ještě 4 zbývají - inu nejsem žádný sprinter (a nikdy jsem nebyl), ale napěstovat akční rostliny nebude problém a se strašidelnými věcičkami se ještě poperu, mám dobré sousedy jistě mi rádi pomohou. Akce je pořád na pohodu a není třeba stahovat kalhoty, brod ( v tomto případě termín ukončení akce) je ještě daleko.Ale daří se plnit další strašidelné úkoly... teď jsou na řadě Strašidelné nákupy ( a teď nemám na mysli místní Lidl, Kaufland či Albert) a potom Kouzelná čistota ( óó, jak to krásně koresponduje s názvem plněné akce).
    jana-zape - tys hanebný žertéř, úkoly máš určitě dávno hotové a jen jsi chtěla (chtěl?) oživit upadající tempo zábavy. Budiž Ti odpuštěno. V opačném případě bych to potom viděl na politováníhodný případ, který se opakuje jednou (2x, 3x,.....) za 10 let.
    Takže, kdo má hotovo a je úspěšný, patří mu má gratulace a kdo nemá hotovo, tak držím pěsti, aby se dílo podařilo.

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Pěkný, i když uplakaný dník přeji všem :) .. sem si to spočítala a chystám se na poslední čtyři místnosti [​IMG] .. akce se mi hezky pohnula i bez hnoje, ještě je potřeba napěstovat 4 685 slunečnic a na poslední pastičku 56 strašidelných věciček. Na hřbitově doplňuji zásoby a vážně nevím, co dříve :D .. tak moc jsem měla u všeho poloprázdno o_O. Akce se RT zase vydařila a její ztvárnění je vážně moc hezké :p ... tak šup šup .. jdeme se bát .. [​IMG]

11. myš59

myš59 Vévoda fóra

stonek mám od včerejška v nebi ,už jen dodělávám poslední 4 okna dole v pravo asi 5000akčních ;)a na hřbitově mi to také pěkně odsejpá, konečně dodělávám rozdělané úkoly v družstvu, jsem myslela,že to nikdy nedodělám.....

12. 71Romca22

71Romca22 Pisálek fóra

Dobré dopoledne:)..akční kvítí od včera hotové (i bez mýtiny, kterou bourám zcela vyjímečně, neb jsou na ní obr stromy), stonek stonkuje, jen se mi to nějak zaseklo na padátkácho_O...ale ony dopadají, času dost.. [​IMG]

13. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Zdravím všetkých farmárov a farmárky ;) teším sa, že je desivá noc tak dlho, dopestujem čo treba, pohnem sa v úlohách vo farmárskej hale, prípadne vyberiem ešte pár chápadlových vŕb :p čo sa týka akcie, dnes ešte dopestujem rastlinku a izby budú vyčistené ;) týmto sa chcem aj poďakovať svojim úžasným susedom za pomoc [​IMG] všetkým prajem veľa úspechu ;)

14. papulice

papulice Veterán fóra

hezké dopolko,čeká mě ve 3 sklizeň akční na poslední dekorku do stonku a pak lážo plážo dojedu zbylé místnosti,akce je pěkná,jen zase zklamali TS,nevím proč se jmenují ,,labuť" když mi vypadli kachny a čápi,to potěší v 95 lvl,zejména když je jich v liště přehršel,já na to prostě nemám štěstí nikdy...co si nezískám sama a to platí i v životě,to prostě nemám!!:inlove:

15. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Hezký den vám všem přeji. Za 10 minut poslední sklizeň a akce je hotová. Na plochu jsem dala TCH a za dvě hodinky budu jako vždy moooc překvapená.

16. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Tak tedy.... 9 vyskakovátek v převisu, chybí mi ale 226 akčních, ty padnou za hodinu. Žádné koše, žádné SH kromě rozpěstování... Není si nač stěžovat, ne?8)

17. milostivas

milostivas Znalec fóra

tak u mě akce hotova ani nevím jak :) do poslední chvíle jsem stejně nechápala co kde jak,hlavně pastičky mi nešly na rozum :)

18. olda50

olda50 Perspektivní autor

Tak jsem také hotov,pohodová akce.:p

19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Baterky vypadávají i z bubu Rajčat. Celý 1 kus o_O

Z plochy Samorostlíku, mi jich vypadlo 7.
    Z plochy Drákulovy orchydeie, mi vypadlo 11.
    Z plochy Keříkových očí, mi vypadlo 8.
    Z plochy Zářící plísně, mi vypadlo 23.

Padá to slušně, tak pěstuju co potřebuju.
    Podle ukazatele mám hotovo 45%. No to je ale proto, že nepěstuju jen akční (času dost)

20. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Bezejmenný: jaký baterky? Něco mi ušlo?-.-

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.