Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

U nás tedy nabídky na hnůj jsou v počtu maximálně 10 ks. Ač hnůj stále mám ze starých zásob, tak ty se bohužel už také tenčí a tak se snažím ho už teď šetřit, co kdyby náhodou se někdy hodil víc než na tuto akci.

2. Danielaa25

Danielaa25 Osvícený autor

Tak já tam mám už přes 24 hodin velikánskou nulu..

3. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Nějak nechápu,jak někdo vydělává na hnoji.Jak sem se teď díval na trh, tak při současných možnostech vydělám na mrkvi za pár minut 46.560 kr ! Snad je to akorát dobrý v tom ,že současně doplňuji i zvěřinu,ale rozhodně za hodinu vydělám více KR na mrkvi,jak na hnoji! Přibližně 7x 46.560 kR (- náklady na vodu a poplatek na trhu). Jediná nevýhoda je ,že se musí u toho sedět!:sleepy:

4. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

kaolín : já takhle vydělávám na krmivu.
    Nemám všechny ty "tajemný" zvířata co se tady dají sehnat, tak umelu trochu krmiva (třeba teď pro mývaly) a počkám až cena vyleze trochu výš a bude ze mě milionář 8)

Mě se zase osvědčily na prodej dýně a rajčata. Asi kvůli marmeládě a superkrmivu. Teď když mám minipole a mrkvovku tak si tam zase pár tisíc napěstuju. Z trhu většinou zmizí do pár minut.

5. schumacher2

schumacher2 Pisálek fóra

Rád bych potřeboval poradit s plněním úkolu, mám již 7 pastí na duchy a nevím, jak je mám použít, aby se mě vyčistila místnost s duchy. Dokáže mě někdo poradit?o_O

6. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

kaolín - mrkev? Teď v zimě? Zbláznil ses xD Já jedu sněženky - od slova sněží. Ale tam je zase nevýhoda, že na nich nejde nic vydělat xD

7. ivetakuc

ivetakuc Osvícený autor

Stonek jsem aktivovala a zatím akce mi jde :D akorát těch padátek mohlo být víc:D

dana9494, Trepifajksl a ell1956 tohle ocenili.
  8. lacrima

lacrima Titán fóra

Hotovo , uklizeno od sklepa až po půdu [​IMG] a k tomu ještě dokončen poslední "děsivkový " úkol v družstvu
    a teď si jdu vybrat nějakou dekorku do Jack shopu

9. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

schumacher2, jade2376: Zdravím, musíte mít poklizenou místnost, která s tou, kterou chcete poklidit, sousedí dveřmi nebo poklopem...Je-li mezi nimi pouze zeď, musíte jít jinudy.
    Přeji vám fajn zbytek dne a hodně štěstí při plnění akce.

Jinak mně zbývá ještě napěstit asi 800 kytek a sehnat vypadávátka na poslední dvě pasti, což by snad zítra mělo být splněno. Ze stájí kiwi, oranžový osel a oranžová angorská vlna...

Naposledy upraveno: 2/3/16
  10. nyiriovamarta

nyiriovamarta Pisálek fóra

lacrima gratuluji Ti,já si můžu jen zpívat když se nedaří atd.....................

myš59 a evainfo tohle ocenili.
  11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kaolín11 - jo to víš, z kapek je moře, z haléřů miliony :)
    Na trh nikdo nedával, tak jsem po 50 kusech navyšovala cenu. A za další potřebuji mraky kukaček na šlechtění do družstva, tak hnůj byl takový malý přivýdělek. A jinak máš s mrkví pravdu, dělám na ní tak 100 tisíc denně (když mám MJS).

12. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

Ahojík Twin, jestli sis chtěla na půdu pověsit právě vyprané prádlo, tak smolík. S Pajdou jsme si tam rezervovali fleka, až nebudeme už znát odpovědi na otázky, tak nám tam každému rezervovali oprátku :D
    Pokud ti teda nevadí, že si vedle našich ostatků pověsíš prádlo, tak klidně. Mě už to bude celkem šumafuk a to vcelku i to, zda je tam vyšůrováno, či nikoliv :D
    danda :)

13. jesterka74

jesterka74 Vévoda fóra

[​IMG] Vzhledem k mé pracovní vytíženosti,2dny (14-ovky) v práci,po té 2dny volno,ale ten první jsem téměř nepoužitelná,akci pravděpodobně nemám nárok splnit.samozřejmě vynaložím všechno úsilí :) Včera po příchodu z práce k 23h jsem teprve rozpěstovávala prvních 10 ks akční plodiny.Akce moc pěkná,jen by se RT mohlo krapet zamyslet nad časovými intervaly,ačkoli nás hra neživí jako je a v pracovní době hrát nemůžeme :( Alespoň trochu delší čas na plnění akcí,však FL mohou získávat jinde,třeba jsem ochotná pak kupovat i více balíků SK nebo TS :)

Uklizeny 4 místnosti+ 3x past na myši

Naposledy upraveno: 2/3/16
  14. EliM77

EliM77 Magnát fóra

Tak já mám uklizeno komplet, akce na pohodu i bez JC a bez hnoje :D

slunečnice: Mám 14516. Ideální stav 3364. Plním na 431,5% Hotovo 100,1%
    baterky: Mám 312. Ideální stav 71. Plním na 439,4% Hotovo 101,3%

15. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Krásné ránko, barák skoro uklizený, stonek aktivován, už mi chybí jen 2600 slunečnic a dvě pastičky, prima akce;):):):):)

16. jana.zape

jana.zape Velmistr fóra

Nějak jsem to pořád nepobrala s těmi duchy :oops: , mám 55 pastí, 25 věciček a nijak nejdou nikam použít, v jedné místnosti potřebuju 1 ducha ,mám jich 55 a přitom mě to ukazuje v místnosti 0... se mě nad tím nechce moc přemýšlet,co s tím?

eleanorelik1 tohle ocenil(a).
  17. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko, nebýt pozdního spuštění akce a mé zbrklosti po aktivaci hřbitova nezkontrolování lišty, tak bych teď hlásala hotovo :D chybí mi posledních 43 baterek, zkoušela jsem 6ti voltové i 1,5 voltovky, AAáčkové, NiHimky, dokonce jsem vyštracha i devítky :D, jenže bez úspěchu.
    No což tak otočím ještě pětkrát kosti a v poledne bude hotovo... Krásný den An.

18. blondmary

blondmary Magnát fóra

S handrou čistím celý dom
    chcem mať pekne čisto v ňom.
    Posledný duch však robí prieky
    musím počkať na baterky.
    Pascu naňho nachystám
    a celý dom čistý mám.

Skoro hotovo, čakám len na posledné baterky a dnes končím. Pestujem desivky už len do úloh v družstve.
    Pekná kľudná akcia.
    Z tajomných stajní Kiwi, oranžový králik , a oranžová stanica peria. A kde je labuť? o_O

19. farmaEviky

farmaEviky Vážený autor

Hezké ráno, akce hotova....stonek aktivovaný a farma uvedena do normálu...byla to moc pěkná pohodová akce líbila se mi a těším se na další.....mým sousedům děkuji za strašid.věcíčky a všem přeji ať se daří ;) :)

20. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

ahoj ... pokud se ti vůbec nechce přemýšlet, tak si zkus přečíst aspoň návod ... nemůžeš mít 55 pastí (už jsem to tu jednou psala), nepotřebuješ ducha - toho máš chytit ... a pěstuješ akční rostlinu? o té nepíšeš vůbec ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.