Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

ja-pe: Doporučuji tvé pozornosti příspěvek na str. 27/č.525/ Auvajsík/ máš tam plánek, kudy procházet dvěřmi, když nechceš bourat díru do zdi.

2. JaničkaM

JaničkaM Pisálek fóra

Ahojky, poradí mi někdo? Nejde mi uklidnit místnost č. 4 - ve které se dodává první past na duchy.. mám ji, ale neobjevilo se mi tlačítko na dodání.. Jak je to možné?? Děkuji!! :oops:

Trepifajksl a Margziam tohle ocenili.
  3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Normálně tam nemáš dveře ani žebřík, musíš to obejít z horních pater. Rovněž dopoeuščuji totéž, co ja-pe: plánek na str. 27.
    Jinak jsem se vrátila do mladších let, kdy jsme na trhu lovili nabídky - právě jsem koupila neco hnoje,, takže mám pocit, že jsem king, ale v reálu je mi to jaksi k exkrementu.

4. fugger64

fugger64 Komisař fóra

matlafous123: záleží na tom, v jakém povodí jsi.... Tady moc možností nemáš....z Vysočiny skrz jiné toky do Labe/Severní moře, nebo na druhou stranu přes Moravu do Dunaje/Černé moře.... Rozvodí je někde nad Žďárem n.S.8)

Trepifajksl tohle ocenil(a).
  5. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Tak já na ukazateli 90% hotovo,zbývají poslední dvě místnosti- ZB a vedle truhlička s dekorkou.Banány budou doma za dvě hodiny a dekorka asi až ráno,chybí mě 62 věciček na poslední past.Tahle akce je paráda a nejvíc se mě líbí,že hřbitůvek je otevřený celou dobu.:);):)

6. naja2

naja2 Zelenáč fóra

Omlouvám se za dotaz, nemám čas pročítat celou diskusi, tak nevím, jestli to nebylo zmíněno výše. Vypadávají vám vypadávátka při sklizni tajemné slunečnice? Nechci plašit podporu, tak potřebuji zjistit, z čeho mají vypadávat. V obecném popisu jsem našla, že z rostlin a stromů, ale mi vypadávají možná jen ze stromů. Při sklizni ze všech ploch mi nevypadlo ani jedno, tak mi to nepřipadá normální i po několikerém čištění F5. díky za odpovědi a přeji příjemnou hru.

eleanorelik1, Trepifajksl a Margziam tohle ocenili.
  7. Ria30.

Ria30. Guest

Ahoj naja2, vypadávatká padajú tentokrát len z Desivého cintorína (Strašidelný hřbitov).
    Peknú hru prajem

8. Druid.Panoramix

Druid.Panoramix Hrabě fóra

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ahoj, ono by možná stačilo přečíst návod, jak se to má hrát, ale kdo to má číst a ještě navíc si u toho prohlížet obrázky - času je málo a voda stoupá ( dá-li se tak nazvat tsunami v Indonésii přeneseně vlna imigrantů proudících nepřetržitě za lepšími zítřky do Německa). Takže vypadávátka vypadávají pouze a jedině na hřbitově. A co si tam nasadíš, to si taky sklidíš, ale doporučoval bych spíše dlouhodobější rostliny - moc dobře to vypadává z měsíční rosy či zářící plísně. Můžeš si to zkrátit Strašidelnou kyticí a počet navýšit použitím MJS ( ovšem na počet vypadávátek to nebude mit vliv) Tajemné slunečnice se sází na ostatní plochy, včetně Baharamy a nevypadává z nich nic, kromě běžných věcí. Vypadávátka si od Tebe převezme ve stanovených počtech ten protřelý zajíc přede dveřmi prvního úkolu a dá Ti za ně pasti na duchy, kteří se v Tvém (zatím) neuklizeném domě vyskytují. Pastí potřebuješ 7 a na první budeš potřebovat 11 vypadávátek, na druhou 22 vypadávátek a na tu sedmou, poslední 77 vypadávátek.
    Takže neplaš, kdyby Ti mé odpovědi nestačily, tak se začti do diskuze od první stránky a tam to všechno je podrobně popsáno - ostatně jsme na to od BoardTeamu zvyklí - jen budeš mít trošku skluz, tak to bude chtít rychlejší tempo, ale pořád se to dá stihnout. Takže ať se Ti to podaří a přeji příjemnou a ničím nerušenou hru. :D:D

9. naja2

naja2 Zelenáč fóra

• Nevkládej více příspěvků pod sebe.
    Díky za odpověď, to ostatní vím, jen jsem to tedy nepochopila s těmi vypadávátky. Pokyny jsem proletěla v rychlosti ;)

děkuju moc za bleskovou odpověď :)

Naposledy upraveno moderátorem: 2/3/16
    Trepifajksl tohle ocenil(a).
  10. Margziam

Margziam Stará škola

Ahoj.. tak koukám, že od str. 19, kde jsem byla naposled, tu přibylo hooooodně stránek, které už nestihnu přečíst.. Tak se jen podělím - už mám dům skoro uklizený, ještě mi chybí uklidit 6 místností (v nichž lítají 3 duchové - to už není tak moc oproti jejich množství na začátku), napěstovat asi 7.500 akčních rostlinek a sehnat 55 + 66 + 77 padátek..
    S těmi padátky z jediné plochy tedy nevím, jestli to bude reálné.. Pokud ne, tak aspoň těch 55 na poslední dekorku do stonku..
    Stonek už mám, v něm 2 dekorky, 1 dekorku navíc na ostrově a uvidím, co se podaří..
    Taky jsem začala později, takže mě minuly ty začáteční problémy, o kterých jsem tu trochu četla.. Chytl mě až ten problém s Pinkie, který jsem viděla, že tu mělo taky více lidí.. takže nejsem sama..
    Zatím dobrou noc, už zívám (že bych brala míru na knedlíky?).. :sleepy:

11. Auvajsik

Auvajsik Pilný autor

nyiriovamarta:
    Myslím, že se plašíš zbytečně, určitě jsi nic nezkazila, jenom musíš jet v plnění správným směrem (na to číslování nehleď, hlavní jsou dveře - na str. 27 tady v diskusi máš nákres se šipkami postupu) a musíš pěstovat na strašidelném hřbitově, aby Ti přibývala vypadávátka. Nejspíš ses zasekla v místnosti označené jako 4, která se ale plní až nakonec.

dana9494 a evainfo tohle ocenili.
  12. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Tak jarní úklid v domě proveden, všady vysmejčíno a čisto. Dobrá akcička to byla. Zas něčím nová.

Moc toho v tuto chvíli nezbylo, ale protože budu dál doplňovat stodolu děsivýma plodinama, tak strašidelných věciček bude přibývat.

Bahamka vrácena do normálu, tj. všady stromy a na farmě do rána využiju zbytku MJS a dopěstuji nějaké lískováky a také i tam uvedu farmu opět do běžného režimu, kde vyčká do další nějaké akcičky.

13. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Po neblahých zkušenostech z minulých akcí,kdy mně chybělo pár kusů akční plodiny,jsem to mrskl na dvě plochy a mám krapet přebytek ve stodole.o_O Nevadí,radši víc ,jak míň!:) Nyní čekam jen na baterky,které budou až ráno.Ranní tříhodinovej výpadek je znát!:)
    Zatím : [​IMG]

14. Twinulka

Twinulka Dozorce fóra

Barák skoro uklizený, než usne poslední host, budou i ty dva poslední sklepy jako klícka. Jen teda proč se neuklízí i na půdě? Jsem chtěla vědět, jak by se mi na půdičce věšelo xD Dokonce jsem si i za pomocí kalkulačky spočítala, kolik mám ještě hodit na pole kytek, abych neměla moc přebytků. Dalo to trochu práce, protože ona je z Číny a počítá jak Vietnamec na tržišti, ale nakonec vyplivla dobrý výsledek xD
    Akce rychlá a dokonce plodná. Myšleno na příspěvky v diskuzi :p

15. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Tak já zatím jen 5 otevřených místností, no doufám, že to zítra trošku zrychlím.

16. kominík73

kominík73 Rádoby autor

Páni, jak na to koukám, i šnek je dnes rychlejší než já.. rostlinek zatím napěstováno něco málo do počtu 5000 ks.. ale když nám RT změnilo taktiku hry a vypadávátka šouplo jen na hřbitůvek, tak se mi nechtělo bourat mýtinku s výrobnami a část ostrova se zvířátky, ostatně hnojivo na děsivé rostlinstvo se hodí, když na trhu je málo nebo spíže žádná nabídka.. a skupovat po jednoum kousku eee, to se mi vážně nechce.. no a před chvílí jsem navštívila mlýnici, protože se zničehož nic zastavila a ejhle, kouká tam na mne nový krasavec s černobíle pruhovaným kožíškem.. tak jsem mu hned zadala vyrobit pár kousků.. co kdyby se na mne jednou usmálo štístko a tahle novinka se mi zadařila odchytit?.. všem přeji krásný večer nebo chcete-li dobrou noc a mizím do peřinek.. ráno musím vstávat před čtvrtou, tak abych na ten monitor dobře viděla..

17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Díky darovaným 2 MJS a 2 strašidelným kyticím to šlo rychle. Akci dělám stejným způsobem jako Lyzarka - všechno pryč a jenom políčka. Jen na mýtině jsem dnes točila kukačky kvůli hnoji na prodej.
    Akce se mi moc líbila, pořídila jsem si další dvě vrby a zítra budu plnit úkoly v družstvu. Na ty dva duchy by to mělo napadat už v pohodě.

18. Feris1

Feris1 Expert fóra

akcia hotova na 70 percent vsak casu dost a co dali tajomny nic moc
    bocian
    korytnacka
    vrani ukryt zlty

dana9494, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  19. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Nabídek je dost, ale 157,90 to kupovat teda nebudu. Děsivý kytky si budou muset vystačit z vodou.

dana9494 a Trepifajksl tohle ocenili.
  20. hroudov

hroudov Vévoda fóra

podivuhodné výběhy ,, labutě,, opět hrůza, už poněkolikáté se ptám, proč je vlastně RT dává do výher?:mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.