Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tatana60

tatana60 Rádoby autor

Zdravím,mě také nejde použít Pinkie koláč.

STYBI, aljanu a mary tohle ocenili.
  2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jsi normální?? :pxD

3. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) lážo plážo akcičky ... rozpěstovávám v poklidu, straším na hřbitově a mám už 3 pastičky ... padá to docela slušně ...

4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bbowling jsem, ale mám před sebou dny na sále ( od zítřka do neděle), takže nevím, kdy se dostanu na farmu...někdo má totiž práci, ve které není tak úplně pánem svého času a po takových devíti hodinách na sále půjdu spát a ne si hrát s počítačem...

5. mary

mary Zelenáč fóra

tiež neviem použiť Pinkie koláč

STYBI a aljanu tohle ocenili.
  6. SelkaJarus70

SelkaJarus70 Pilný autor

Tak to jsem na tom podobně...sklidila bez toho,aniž bych si všimla,že akce nejede...Jéé co mohlo být padátekxDxDNejmín 10ks,což jen tak nedoženuxDdala první rozpěstování a šla si dát šlofíka,jelikož jsem celý dopoledne šmajdala po městě...,,u nás v Děčíně marast''.Ale ted to rozjeduxDjestli zase neusnu s notebookem na břiše...jaro se hlásí se svojí,vlastně mojí unavou...tak bububu do toho;)at je vysmejčíno.

7. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Zdravím,
    problém s pinky je chybou, která je nahlášená. Jak na to se dozvíte zde: pinky pie koláč

dana9494, STYBI a aljanu tohle ocenili.
  8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

Tááák TS posazeny, ráno bude překvápko....Já bych chtěla už konečně jednu docela maličkou labuťku...No tak systéme, nebuď labuť:D

9. doben

doben Ikona fóra

Video k akci + návod jak plnit:

10. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Vzkaz pro RT: Vraťte nám naši hromadu bobků! :eek:xD
    15 baterek vypadlo z květnatce, což není asi tak špatný. Zatím celkem 87 ks.:)
    Slunečnice 1.536 ks.:sleepy: Jedu už jen s vodou.

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

fugger - no já to s tebou myslela dobře xD (jako že bys ušetřil ;))

Děcka, kolik jste slupli kytek ?

Naposledy upraveno: 1/3/16
  12. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Popis akce jsem četla a ve větě,, Strašidelné věcičky budou vyskakovat ze sklizně plodin i stromů.
    Kouzelný strom bude po dobu akce při své sklizni dávat 1x strašidelné věcičky.,, se nikde nepíše, že pouze na děsivce.

13. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

LMoore Tak to zkus jeste jednou a pomalu, pokud si ovsem nemyslis, ze ostatni maji zakulisni informace 8)

14. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

LMoore zkus to znovu a tentokrát čti všechno [​IMG]

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Jdu to sem zkopírovat pro LMoore a čarodějka byla rychlejší ;)

16. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Posledný dnešný zber celkom fajn - 34 nástrojov :) aktuálny stav 103 ;)

EDIT: tak som predsa ešte zasadila so SH a vodou, tak budem zbierať o nejaké 2 hodinky, takže pribudne ďalších cca 30 nástrojov :p

Naposledy upraveno: 1/3/16
  17. kaolín11

o_Oo_O-.--.-:(:(:eek::eek::sleepy::sleepy::mad::mad::p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p
    Píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp,píp !!!!!!
    Snad je to celkem slušně napsaný a nikoho jsem z RT neurazil! Prosím o předání na vyšší místa. V podstatě sem shrnul neutěšenou situaci s hnojem obecně!
    K akci: [​IMG]

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Kaolín11: pokud bych měl já vypsat stav hnojiva u sebe na trhu, tak si ani nepípnu. Ale i přesto pár pípnutí RT předáme.

19. kometak96

kometak96 Polobůh fóra

Po 1. dnu akce mám 4088 ks tajemné slunečnice a 83 strašidelných věciček :). To je docela slušné a šlo to i bez nějakého velkého množství SH. Nakonec jsem klasicky rozpěstoval a potom jedna otočka na polích 1*1 kromě hlavní louky, kde jsem nechal 2*1 a používal SH. Na noc mám na baha akční a na farmě klasické rostliny ;).

20. kaolín11

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.