Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajda361 ještě k tomu přidej, že ti starší, co mají špatné spaní, se taky nudí a otravujou modíky a adminy na foru :pxD, to možná zabere...

2. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

tak už tam mám taky první pastičku :D

3. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Z jedné sklizně Rosy mám 16 padátek, to ujde :)

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

pajdo,ještě do reportu přidej ať jsou začátky Akcí vkládány on-line. To odhlašování a znovu restart hry strašně zdržuje pěstování.
    xD

5. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Je to dost strašidelný ..... o_O:eek:

6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

fugger - bych věděla...ale asi nemáš 30 farem xDxD:eek:

Tak ne, kecám, stejně má limitovaný příjem dárků - opravuji na dvacet farem (a měl bys to zadáčo :p)
    Popoplujem :inlove: (jé, to se mi líbí :D. Jsem zvědavá, jak se mi to bude líbit ráno ve čtyři o_O:eek:)

Naposledy upraveno: 1/3/16
  7. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Mimochodem, nezdá se vám, že nějak chybí hlášky typu "zítra mám splněno" nebo "chybí mi posledních 5 slunečnic"? Za to určitě může ten zlovolný nesoulad začátků obou akcí ;)

8. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

kiki2305: Ahoj... zítra mám splněno... šlo by i dnes, ale nechce se mně plácat tolik SH :-D

9. -_mart_-

-_mart_- Zelenáč fóra

Asi špatně vidím ale nenašla jsem že by někomu nešlo použít Pinkie Pie koláč. Mě nejde, má někdo také tento problém? dík

STYBI a babako tohle ocenili.
  10. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Casey27: tak to jsi mně zklamal, já myslel, že jsi akci ukončil už dnes ve 14:13

11. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

kiki2305 ono by to asi šlo, ale uklidit tak velkou a zanedbanou ratejnu je dost fuška....zítra je taky den...:p

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nojo, mají ho všici, je nahlášen problém - kukni tady

Čarodějko, ty jedeš teda o_O. Nějaké superpalivo asi :D

13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

pajda361: ahoj ve 14:13 to za mě převzal RT a ukončil (vlastně nezačal) akci všem ,-D

14. rampusak

rampusak Veterán fóra

Jsem neuklidila ještě ani jednu část ratejny ale docela mě dostala cena 4 floreny za kus, hmm, úklidová služba Radost Team má super jarní ceny. Jinak na hřbitově jedu prďuchy a skáče to slušně, do 38 z pidin. Asi prvně v životě někdo od nás napěstuje a pak to tam naháže podle těch kravin co vyskakují, akce mě nějak přestala bavit, nevím proč. Rozpěstováno všude a tím to pro mě zhaslo, asi mám syndrom vyhoření bo co.

Bubu věci mají skákat jen na krchově...

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

marcelina0007: odhaduji že při příští sklizni vypadne opět 0. A to především protože padátka padají jen na Strašidelném hřbitově.

16. klara.valca

klara.valca Zelenáč fóra

Mě také nejde

STYBI tohle ocenil(a).
  17. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj klara.valca,
    podívej se prosím na odkaz od skalary.v.

babako, skalara.v a STYBI tohle ocenili.
  18. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Tak jsem vymetla předsíň,špajzku, schody, kousek podkroví a vymetla starou almaru [​IMG] .... dál se bojím xD

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Pajdo - a mohl bys přidat i názor žlučovitého jedince, že se jí nelíbí rozhodnutí RT nekompenzovat startovní průsšvih? Pokládají-li se za profesionály, měli by i vědět, že ti to nedělají.

20. fugger64

fugger64 Komisař fóra

skalarav. a proč bych se měl honit se třiceti farmama, když mu je můžu neomezeně poslat po 4 F, když o ně bude tak moc stát? Narozdíl od jiných mám jednu, a ta mi bohatě stačí8)
    Ale daleko horší je, že opět došel hnůj.... kdy už konečně zruší ten hloupý limit 20x100 kusů? To je totiž daleko horší, než celý pozdější start hry a prokaučovaná vyskakovátka>:(:(:mad::mad:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.