Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám asi zakletou farmu, žeby duchové? Najednou se mi objevilo 6 nových kytek,nemá se náhodou objevovat 5 až po pěti hodinách?Za pár minut jdu sklízet 16 velkých polí se vším, mělo by vypadnout 144 kytek. Jsem vážně zvědavá,napíšu

tak hlásím opravdu vypadlo 144, snad už to bude v poho:p;)

Naposledy upraveno: 1/3/16
  2. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

skalara.v Predpokladam, ze i polovina tvych sousedu vypada, jako tady xD
    Jeee, ja kdyz vidim, jak ma ta carodejka pekne uklizino, tak bych se asi taky mela vic venovat tam tomu ehm... nooo, jak bych to rekla slusne - "rozmnozovani se po svetnici" xD, nez tomu pitnemu rezimu 8)

3. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Tak kdybych měla 0 věciček za rajčata nebo dýni, nedivila bych se,ale za kytku co roste 2,5hodiny taky 0. No bude zajimavé to posbírat.

4. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak ztraceny baterky uz jsou za nama, jeste par dotazu na vypadavatka, ale hlavne uz je po dvou otockach na vsech plochach akcni - teda jen na castech ploch, nechal jsem dost zvirat, at se hnuj pouzije na hrbitove...
    Jsem na tom zatim prumerne :

Vypadavat ma 52 vecicek/den, v tuto chvili ma byt 9 (nebo chybet 299 ), mam 23 (chybi 285 ), mam 7% hotovo.
    Stav kyticek : idealne 415 kusu (2417/den ), mam 316 z 14500 (2% ).
    Zatim uplynulo 2% casu, zbyva 139 hodin.

5. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Samec: šmarjá když mi napíšeš, jak to mám udělat, když nejsi můj soused, tak já do Tebe klidně těch 30x4 floreny, což je 33,60 CZK klidně vrazím......xD

6. STYBI

STYBI Velmistr fóra

Tak už mám rozpěstováno - akční mám už na všech plochách a právě mi dozrála zářící plíseň (8 hod.) - 39 padátek - tak po tom uspěchaném a neúspěšném začátku to snad půjde

7. matlafous123

fugger64 Obavam se, ze nevrazis, pac jsme vsichni omezeni max. poctem 20 darku denne ;)

8. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Takže asi dobrý![​IMG]:)

matlafous123 Trošku se pleteš,dárků můžeš obdržet kolik chceš, už se to tady probíralo mnohokrát!!
    Trošku to zavání porušením VOP, bo to sou dárky za FL ! Dál to nemá cenu rozebírat!

9. matlafous123

kaolín11 To mi neco uniklo... tak proc mi nekdy hra u sousedu hlasi, ze obdrzeli max. pocet darku a ten muj uz to neodesle?

EDIT: Diky za vysvetleni! Jinak jsem prave uspesne dorazila strasidelne nakupy a jdu na zarive houby 5/6. Vecicek 39 (i diky supr sousedum), takze pocatecni kiks dohnan.

10. tomokoco

tomokoco Velmistr fóra

Zdravím, také se mi povedlo sklidit hned ve 14, viděl jsem aktivní hřbitov a nenapadlo mě zkontrolovat časomíru, takže baterií je zatím jen 21, navíc jsem se pak věnoval jen pěstění děsivek a jaksi mi vypadlo, že se pěstuje i akční, takže si lepím na monitor upomínku a teď už to snad půjde v pohodě. Mám v plánu dokončit nedodělky v družstvu a pak si vyberu něco z Jack shopu. Přeji všem hodně padátek. matlafous123: Dárek za Floreny by v tom okamžiku ale poslat šel.

11. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Matlafous123: já mám dojem - ale nevím jistě - že omezená jsi pouze u dárků zadarmo..... Nevím, kolik jich mohu zdarma dostat, ale poslat jich mohu jen 7.....U dárků za tvrdé je to podle mě neomezené.... Proč by to také RT omezoval, když chce někdo platit, ne???xDxDxD

12. samec

samec Magnát fóra

Tady nejde ve hře zadarmo----!snad o peníze!----xDxD---ale o princip!!!

13. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 jde to jednoduše, za floreny můžeš natlačit padátek kolik chceš....já to občas udělám, když hráči-dítěti chybí pár padátek do splnění akce, ale že bych sponzorovala někoho, kdo jen frflá, to zase ne ;)

14. fugger64

fugger64 Komisař fóra

Samec: dobrá, tedy mi sděl jiný způsob, jak Ti mám poslat 30 vyskakovátek, když sis o ně řekl...8)

dana9494 a STYBI tohle ocenili.
  15. silviec

silviec Mistr fóra

ja jsem odpoledne u rozpestovavani usnula a spala az do ted))), to mi asi nikdo z RT nevykompenzuje, ze bych zkusila prec jen podporu? důvod asi muzu dat nudne zrani akcni??;)
    zasazeno a hnojem a SH:D

16. matlafous123

fugger64 Omezena ja jsem obcas i kdyz to neni zadarmo xD a vubec... uklizet muzu zacit az za 4 hod., tak se s vami zatim loucim :)

17. Floutek80

Floutek80 Rádoby autor

Tak po dvou slizních duchů 64 padátek, takže by to mělo jít. Počáteční problémy jsem nezachytil, páč jsem se k PC dostal až ve tři a to už to šlapalo :) Jdu obepsat sousedy, aby na mne nezapomněli :)

18. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj Silviec,

píšu si pro další report. Hráči chtějí odezdávat 250 000 akční rostliny z dozráním 2 minuty - důvod nuda ve hře a usínání v průběhu růstu 6 hodinové rostliny :D

19. samec

samec Magnát fóra

fugger64: Ty jsi ten problém nevytvořil--to naše milé RT.......;)

STYBI, evainfo a tomokoco tohle ocenili.
  20. silviec

silviec Mistr fóra

pajda361- ja o case nic nepsala, klidne vem to tak , ze ty kytky mohly vic strasit:Dja to myslela , tak ze i když jsem sklidila hrbitov az po oprave jsem na tom stejne , jak ti co o padatka prisli))), ta tva cifra me tedy probrala, ted neusnu a to o pul 5 vstavam(

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.