Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LoryM

LoryM Perspektivní autor

Ten zajíc, co prodává duchy, to není , za floreny, že ne..

STYBI tohle ocenil(a).
  2. Inoxia

Inoxia Pisálek fóra

Akce super, líbí se mi jak design úkolů tak i obrázek okolo farmy. Odměny taky fajn, všem přeji hodně štěstí na vypadávátka!

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

LoryM - Ne, ten je "prodává" za baterky (straš. věcičky) - ne duchy, ale pasti na duchy( výměnný obchod) a pasti pak vrazíš do úkolů ;)

22 věciček z keříku plného očí :p

Naposledy upraveno: 1/3/16
  4. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

matlafous123 jenže to budeš asi potřebovat šperhák....vono je skoro všude zamčeno :wuerg:

5. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Himl, ty jsi ale sikovna hospodynka! Pekne, pekne... az na tu opadavajici omitku ve sklepe! :p

6. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Poučen z předchozích nezdarů, sestrojil ...
    Éééé to je k jiné akci.

Takže poučen z předchozích kopanců RT, jsem počkal až se tady rozpoutá peklo ohledně nefunkčnosti akce.
    Aha. Udělal jsem dobře. Počkal jsem si a akce šlapala bez problémů.
    Původně jsem se domníval že mám zasazený houby, a ono ejhle, měl jsem zasazený Čarodějnický pohár.
    Otočil jsem první sedbu akčních na farmě a už se mi klube druhé kolo.

Na hřbitově jsem dal minipole a už si tam sázím co potřebuju. Jen jsem si špatně přečetl ofiko a zmateně jsem hledal akční kytku i na hřbitově. No v pohodě.
    Prozatím vypadlo 48 baterek. Hned jsem je vyšmelil za 2 pasti na duchy.

7. čarodějka007

matlafous123 to je teď moderní, koukni do časáků o bydlení xD, takovej loft....

8. schumacher2

schumacher2 Pisálek fóra

Pěkná akce, už se těším na vypadávátka, hlavně, aby jich bylo dostatel. Děsivka je fajn, že bude trvat několik dní. Je tam spousty práce, takže akci oceňuji pozitivně.;);););)

9. 55kacaba

55kacaba Zelenáč fóra

ńo a co ten Pinkie Pie koláč?

*dareba1, evainfo a STYBI tohle ocenili.
  10. LMoore

LMoore Pisálek fóra

Je možné, že z celé farmy mi nevypadla ani jedna baterka?Měla jsem zasazenou cibuli a všechny stromy. Nevypadlo mi vůbec nic. Pouze kouzelný strom a děsivka mi padá. Je zas nějaká chyba ve hře nebo je to normální? to abych si ty baterka šla raději koupit do Kaufu.

11. matlafous123

Aaaa pozor.... prvni karafiatnik! xD

LMoore Padatka tentokrat vydava pouze hrbitov, cibuli si nech do gulase ;)

12. čarodějka007

LMoore co si takhle přečíst popis akce? ;)

matlafous123 není první....už jich tu napsalo několik...xDxD, nikdy nezklamou...

13. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

14. kamarad100

kamarad100 Rádoby autor

tady snad opravdu někdo neumí číst nebo si dělá legraci :pje to tam jasně napsáno že věcičky budou vypadávat pouze a jenom ze HŘBITOVA!!!!!!!!!a není to baterka,,,,,,,,,,,,, já si zase myslela že je to zapalovač xDxD

15. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Ahojky, díky školení jsem začal později a zmatky se mě vůbec netýkaly. Takže první sklizeň netopýřích bylin + 3 vrby=35 kousků blbůstek. Hned jsem je vyměnil, co taky s tím jiného, že? Od sousedů přišlo 5 ks, po první sklizni hrůzy přibylo 9 ks a po dvou sklizních dýní 8. Takže zatím stav 57 ks. Kolik, že byl ten denní limit? Teď jsem hodil mix, abych zase mohl něco narvat do úkolů.
    A lidi: nečertěte se! Tohle za to nestojí...:p

16. matlafous123

čarodějka007 Aha, tak o to jsem asi prisla po ceste z prace domu... coz mi trva cca 10-15 min. a za tu dobu tu bylo tak nas... nas... nas... nastrankovano, ze jsem to jen prolitla. Btw, dej bacha, aby se z toho tveho loftu nevyklubala obycejna mizerne provedena izolace xD:p Ale jinak teda pred tebou smekam - beres to pekne zgruntu ;)

17. STYBI

STYBI Velmistr fóra

a už je to tady - jak xDto že to nepadá ze všeho ????
    co takhle trochu číst ??? jsem zvědavá kolikrát se ještě kdo podiví ;)

jinak přesně můj styl úklidu - také mírně chaotický -lítám z místnosti do místnosti a nikde není nic pořádně hotovo>:(xD

18. rebelka1958

rebelka1958 Aktivní autor

Taky jsem si uklidila vesele hřbitov a vše kolem a ejhle kde nic tu nic xD....až jsem to vypla a znovu nastartovala tak bylo vše OK a nebrečím vždyť je to jenom hra a hlavně pro odreagování a zábavu;) tak fajn zábavu všem :p

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

matlafous - karafiatnici - dík xDxDxD (jdu si přepudrovat nos)
    Trochu ten loft vypadá jak náš panelák, když měnili okna...i ty žebříci tam byly...mohla jsi obejít všechny sousedy jedním vrzem :D

20. olla126

olla126 Pisálek fóra

Pinkie Pie-skúste spustiť cez dekorky v lište.

STYBI tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.