Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Použijte Pinkie koláč přes inventář, tam to jde.

2. flexka

flexka Hrabě fóra

Díky Levlef - tak to mám "radost", já to měla přesně tak a mám ani ne 60% tvých vypadávátek. Konečně je vidět to zatracené číslo náhody. Popravdě, čekala jsem míň... tohle je větší rozdíl, než je zdrávo.

Zdravím mé "dobré duše" a děkuji za nezištná vypadávátka, jste zlatí.

3. samec

samec Magnát fóra

Fakt dobrá odpověď:D Když mi nevypadlo ani na hřbitově nic,tak co s tím udělám?;)

STYBI a evainfo tohle ocenili.
  4. fgs001

fgs001 Pilný autor

Za pět let hraní mám celkem bohaté zkušenosti s "úspěšnými" začátky akcí xD takže jsem si počkal a vyplatilo se: 35 baterek :) A kdybych nebyl dopoledne zbrklý a nesklidil park, tak jsem mohl mít něco navíc z kouzelných stromů. Nevááádííí, teprve jsme začali ;)
    A co ten pinkie pie? Nový "bonus"? :) HLAVNĚ KLÍÍÍÍDEK 8)

5. blondmary

blondmary Magnát fóra

strašidelné slnečnice mi ukryl duch a keď mi ich konečne dal, za vypúlené oko duch hodil po mne 13 strašidelných predmetov. A nedá pokoj. Mám chuť na Pinkie pie koláč, a nedá mi ho zjesť, Koťuha jeden.

Naposledy upraveno: 1/3/16
  6. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

sem přišel až o půl 3 takže z rostliny hrůzy jen 14 kousků a pinky nepinky koláč také nefachá:oops:což mě irituje:oops:

jj přes inventář pinky pinky pinkáxD

7. Levlef

Levlef Baron fóra

flexka... no, konečně mám asi "vysoké číslo", protože jinak u běžných akcí nemám šanci, nepadá a nepadá. Tak by mně zajímalo, jak se to "počítá", ale to se asi nikdy nedozvíme.
    Každopádně ten rozdíl je docela masakr no... 60% je hodně

Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  8. dana9494

dana9494 Analytik fóra

Janké861 - vďaka

9. robil2373

robil2373 Zelenáč fóra

u mě taky

10. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

bbowling

No toto, já mám jen 4 stromky , tak to tě synovče nedoženu :cry::D

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Jde o to, že člověk má nějaký plán, kdy bude cestovat a kdy bude na PC, takže tak nějak předpokládá, že když je už vidět otevřený strašidelný hřbitov, že je vše OK a přístupné - takže sklidí a pak se diví, že nic nevyskočilo. Navíc nikdo z nás ani netušil, že bude vypadat jinak časomíra probíhající akce (dřív byla uvedena pod ikonkou se stopkami, nyní je nad ní vysunovací časomíra). Takže nikdo ani netušil, že je něco v nepořádku. Zavádět najednou více nových (grafických) prvků do hry chce opravdu neskutečný důvtip (Bravo RT!).

12. babina51

babina51 Veterán fóra

30 padavčat z duchů je dobrý základ.Doufám,že to půjde.

13. flexka

flexka Hrabě fóra

Levlef - já mám super vypadávátka ze zvířat a možná výroben, jak to může padat z chlívků, jsem za vodou. Ale jak z rostlin, tak jsem v koncích a kdybych si zavařila mozek, tak z toho nevytřískám nic.

Zkus to vypozorovat, určitě ti to padá nejvíc třeba ze stromů (mi třeba i z xxl stromů, zatímco jinému jen ze základních), chlívků, dlouhodobek, na většinu akcí ti to bude stačit a na ty specifické, kdy to jde jen z něčeho, tak musíš buď dostávat těch 20 dárků, nebo přikúpit.

Teď spoléhám na hodné lidičky, co mi pomůžou, celý den u toho nemůžu sedět a škoda, že nejdou dát pohopole, půjde mi to mizerně, ale jsou horší věci na světě.

14. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

No začátek se nepovedl, tím že skočila aktivace hřbitova, tak jsem si pěkně sklidila a kde nic tu nic.. No což to se dožene, packu bych si přerazila, že jsem si nezkontrolovala lištu, moje blbost, jako bych neznala jak to tu chodí. Domnívat se a PODÍVAT SE, je opravdu velký rozdíl ;)

Pro ty co nejde použít pinkie Pie, jde nebojte... jen nefunguje přees stodolu.. pokud kliknete na levou boční lištu, hnědá bedna INVENTÁŘ, dekorace, spotřební zboží a jste vlastně ve své stodole, stačí nalistovat Pinkie Pie a je to ;)

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Tak jsem sklidila předčasně a z duchů nevypadlo ani Fň. Přizpůsobené podmínky pro každého, začneme z ničeho nic. Jsem byla zvyklá, že akce začla vždy včas a hřbitov byl otevřený, tak proč nesklidit že :oops:

16. jaxja57

jaxja57 Pisálek fóra

Ahoj, chtěla jsem použít Pinkie pie koláč, ale vůbec mi nejde aktivovat, nevíte někdo zda je to úmyslné a nebo je chyba jen u mne? Ostatní funkce jsou OK.

evainfo a STYBI tohle ocenili.
  17. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Mně ještě v 14.55 ukazovala lišta toto:[​IMG]

Neznám zatím všechny triky a fígle hry, když jsem viděla ikonu děsivky, tak jsem prostě sklidila hřbitov. Trochu zamrzelo, že nic nevypadlo, jenže zjistit cokoli na diskuzi bylo nemožné, stránka byla nedostupná.

18. mzeleznikova

mzeleznikova Perspektivní autor

anickamalirka
    ahojky nejsi sama taky sem se nepodívala no svět se nezboří jak píšeš času je dost tak to doženeme přeji hezkou hru

19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

prosím použijte Pinky pie koláč z inventáře - levá lišta - spotřební zboží

20. davidson00

davidson00 Baron fóra

zdravím, tak z 8 chapadlových vrb 1 baterie, asi je vyhodím, jinak dobrý,

blondmary, STYBI a ell1956 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.