Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

tak mam 24 baterek z cerne netopyri kvetiny, ale taky jsem sklidila vrby a kus policek, nez me zarazilo, ze nic nepada :) tak at se dari, vzdyt ta 20 padatek zase takova hruza neni, to se dozene lehce ;)

STYBI, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  2. maxikov

maxikov Aktivní autor

Já se picnu,viděla jsem,že hřbitov funguje tak jsem sklidila.Jenže akce ještě neběžela tak nemám žádný padátka
    ,věřím a doufám,že bude nějaká kompezace.

3. flexka

flexka Hrabě fóra

A jaká políčka, prosím Levlef? Protože já na pidipolíčkách černé netopýří mám 20 baterek. To by mě zajímalo, jak je možné, že je rozdíl víc jak polovina.

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

... si říkej, co chceš, ale jsem šla na farmu až po druhé hodině, koukla do lišty, že je akce načtená a viditelná a potom šla sklízet ... bohužel se opozdili ..

5. pašík69

pašík69 Perspektivní autor

Tak jsem počkal až "naběhne" grafická úprava a až se zpřístupní hřbitov...
    Poté jsem sklidil všechny plochy,protože jsem aktivoval mazlíky a ejhle--nevypadlo ani "n":cry:
    No co,nebudu se rozčilovat nad tím co neovlivním,jasně zanadávat si tu můžu ale i tak mi to bude prd platné;)

6. Pavca42

Pavca42 Perspektivní autor

no tak vypadávátek jen 14 no uvidíme. Ale proč mi nejde prodloužit bonus Pinkie Pie koláčem ? Okénko je šedé

STYBI a evainfo tohle ocenili.
  7. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Z celé plochy Archerova květnatce 22 vypadávátek.......no uvidíme, to by mohlo klapnout. Heč, konečně mám avatar a zrenovovanej podpis. Líbí? Já vím, že to sem nepatří, ale jsem na sebe pyšná, že jsem to dokázala vložit.

8. samec

samec Magnát fóra

Omluva mi nepomůže,že nemám na rozjezd nic! RT by mělo dát kompenzaci--jestli to bude padat ,jako v zimě sněžilo,tak to díky tomu jejich rozjezdu nedám--za omluvu si nic nekoupím....

9. libakos

libakos Polobůh fóra

já jsem psala jak jsem pozorná,že nesklízím:)ovšem ,nepřečetla jsem si,že to bude vypadávat jen na hřbitově a ten jsem sklidila:-((((navíc jsem akční zasela na pidi ach jo to je zase den:-(

10. majkl8888

majkl8888 Pisálek fóra

no škoda.. sklidil sem hned po prvním "Refreši" takže bohužel zatím nula.. :)

11. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Strom dává 2 baterky? Tak to je prima, to jich budu mít 82 denně. Vlastně tím pádem nemá cenu řešit padání.

12. ada951

ada951 Zelenáč fóra

ani mne sa nedá použiť Pinkie Pie :-(

STYBI tohle ocenil(a).
  13. Levlef

Levlef Baron fóra

flexka: 1x1 na celé ploše hřbitova + 1 vrba. 34 padátek, takže dvě pasti už na skladu :)

14. sara333

sara333 Pisálek fóra

to jsou radosti,akcička naběhla,jediná vada je,že tajemné slunečnice jsou k dispozici na normální farmě,na hřbitově ne

STYBI, evainfo a myš59 tohle ocenili.
  15. Lyzarka

Lyzarka Velvyslanec fóra

Po aktualizaci hry ve 14 hodin se v liště objevila jen ikona Děsivé noci, takže raději jsem vyčkávala, akční plodiny stejně nebyly k dispozici.... tak nač spěchat.
    Po začátku Jarního úklidu jsem ze Zářící plísně dostala 34 vypadávátek. No nějak to snad půjde, vždyť to teprve začalo .....[​IMG]

16. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

No cibule ti moc nepomůže padátka padají jen na hřbitově.

17. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

Jak jsem psal, musíš kontrolovat samotnou akci, když běží dvě současně :)

Jinak i já se hlásím do zástupu uživatelů, kterým nejde využít Pinkie Pie koláč :) Prostě když běží víc akcí souběžně, je to prostě problém :)

18. imeldaosf

imeldaosf Pisálek fóra

Nejde použít Pinkie koláč. Je to plánované nebo nějaký problém? Díky za odpověď.

STYBI, ell1956 a dkacka tohle ocenili.
  19. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Evainfo, tož to jsi byla asi jediná kdo měl akci načtenou, do 14:15 lišta ukazovala pouze děsivou noc, ale vypadávátka jsou vázané na Jarní úklid.

STYBI, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  20. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

Janké 861 - díky za radu, taky mi šel pinkáč až z bedýnky vlevo a ještě mám radost, po restartu se mi načetly dodatečně i vypadávátka, tak zatím mám 16 kousků :)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.