Akce Jarní úklid (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 29/2/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. samec

samec Magnát fóra

Okamžitou kompenzaci to chce od RT ---sklidil jsem a vypadávátka nikde----zas se předvedli

2. mr.lordi87

mr.lordi87 Znalec fóra

26 baterek z černých netopýřích květin. To jde více než dobře, tudíž v akci nevidím žádný větší problém :)

INFO pro všechny TRPITELE:
    Jediná chyba RT je v tom, že akci nespustili v čas, OK, respektuji - nemělo by se to stát.
    ALE vážení - proč si nejdříve NEZKONTROLUJETE, zda se akce spustila?! Rovnou hrrr 14:00 rychle sklidit - těch pár minut nebo i hodina vás nevytrhne, navíc baterky padají luxusně a nevidím jedinou řpekážku, která by bránila dokončit akci. Tak co tu, s prominutím, kňučíte a nadáváte? Když nesvítí na křižovatce semafory, taky vletíte do vozovky proto, že v danou hodinu vždycky svítí zelená a pak budete řvát na údržbu silnic, že nesvítili semafory poté, co vás sejme auto kterému jste vletěli pod kola? Prostě zásada - DŮVĚŘUJ, LEČ PROVĚŘUJ zde platí 100%, takže si to přeberte sami ;)

3. ptakoun

ptakoun Perspektivní autor

[QUOTE="nena60, Nejsi sama, taky jsem jim skočila na špek

axamík, evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... tak to jste se milé RT ve své hamižnosti za dalším výdělkem vážně ukázali :oops: .. akční kytka nikde, sklizeň bez vypadávátek!!!! a tolik věrných hráčů vám snad už začalo věřit :eek: ... a došlo na má slova :D ... bojím bojím, že mi nic nevypadne xD xD

5. p-eetra

p-eetra Vážený autor

no, kdo sklízel před hrou, o nic moc nepřišel, vypadlo 25 vypadávátek z duchů ( zrání 6 hodin) + 5x strom

6. misounek0804

misounek0804 Pisálek fóra

jak tak koukám tak nás těch co aktivně sklidily je docela dost :D tak aspoň že nejsem sama :D spíš mě štve že jsem to měla načasované tak aby mi to dnes sedělo k mým aktivitám a bude z toho prd :/

7. šumavák64

šumavák64 Zelenáč fóra

nojo, deset min po druhé jsem též aktivně vše sklidil a hle... nic, nic, nic

evainfo, ell1956 a Janké861 tohle ocenili.
  8. tazvenuse

tazvenuse Veterán fóra

tak mám 30 strašidelných věciček o_O

9. Lenca_85

Lenca_85 Osvícený autor

Michal303: jestli to nebude trosku tim, ze padatka padaji jen ze strasidelneho hrbitova? ;)

duna.duna1 a dasa1143 tohle ocenili.
  10. maky9

maky9 Pisálek fóra

Sklidila jsem asi za 50000 bodů a vypadly 2 strašidelné věcičky. No jestli to tak půjde dál, tak nemá cenu pokračovat.>:(

eleanorelik1 a evainfo tohle ocenili.
  11. littlepanda

littlepanda Perspektivní autor

To jako vážně?!!??!! >:(:mad: To je tak těžké spustit akci včas?? :mad: No tak připojuju se k ostatním kteří již sklidili (Mimochodem dlouhodobé) bez užitku a bonusy hodili do kýblu. Fakt děkuji.8)-.- Doufám v omluvu a pořádnou (třeba ve formě nahrazení padátek nebo bonusového kódu s SK či SH)

karbar a evainfo tohle ocenili.
  12. letadlo21...

letadlo21... Rádoby autor

tak taky ouvej, koukám koukám žlutý kolečko v akcích, aktivuju vše, co mohu....pak tak hup na hřbitov, sklidím, radostně koukám, že vypadávátek je dost i když tam byla jen 4hodinovka, přejedu na hlavní louku a chci nasadit akční a ono ouha nikde nic a tak jdu konečně na fórum a zjistím, že jsem truhl největšího kalibru..... akce ještě nezačala a ani zobrazený vypadávátka nikde nejsou :eek:
    No když nejde o život, tak jde o ..... není to poprvý, kdy jsem začátek akce prošvihla a žijůůůůůů xD

13. bbowling

bbowling Hvězda fóra

tazvenuse
    No teta, nic moc. Mám jich 32 ..... :pxD;)

14. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Michal303: Ty máš na hřbitově cibuli? :p

skalara.v a evainfo tohle ocenili.
  15. mavik

mavik Pisálek fóra

28 vypadávátek ze hřbitova - plíseň, rosa a netopýří květina

kutílek1929, Trepifajksl a evainfo tohle ocenili.
  16. dkacka

dkacka Rádoby autor

Ze zářící plísně mi vypadlo z celého hřbitova 26 baterek...

17. dominik1961

dominik1961 Pisálek fóra

Stejný problém, sklizeno a pak upozornění, navíc jsem teď se nacpal marmeládou a bílou nevinností a nejde zbaštit ještě pinkie pie koláč na prodloužení bonusů, mám zašedlou ikonu, uniklo mě něco?

evainfo tohle ocenil(a).
  18. anvan

anvan Dozorce fóra

No, tak kdyby blbost kvetla, tak jsem samý květ. Nebo aspoň pupenec...svítil hřbitov, tak jsem odklikala všechny mazlíky, vylepšováky, snědla produkty a šup na hřbitov, sklidit - a nic. Žádné vypadávátko - jako většina tady z vás. Takže musím příště kontrolovat všechno - jak u blbých na dvorečku. nezlobte se na mě, ale co je moc, to je příliš. Teď nám napíšou, že je to naše chyba, že se máme líp dívat atd atd...ale že se nešlo ani připojit na fórum, to už asi naše chyba nebude...Takže tímto se mi celá akce zhnusila a dávám ji už předem palec dolů. Spustit něco naráz by pro profíky přece neměl být problém.

19. .macca.

.macca. Hrabě fóra

tak já jsem na štěstí napřed sklidila kouzelné stromy a když nic nevypadlo tak jsem počkala s plísně mě jich vypadlo 30 stromy jsem schválně sklidila ručně abych věděla jak to z nich bude padat 8 stromů 0

evainfo a ell1956 tohle ocenili.
  20. ell1956

ell1956 Komisař fóra

Tak koukám, že nás je víc, kdo sklidil, no nic se nedá dělat, třeba se to dožene, taky jsem měla hřbitov naditý plísní:oops:;):)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.