Jak vás hra baví

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem PajoGamo, 7/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pteranodon

Pteranodon Aktivní autor

Hmm ... ako odpovedat a nikoho nenastvat?

Tak asi
    - hru som zacal hrat niekedy v 2011 (ako pisal pechfogl v jej praveku ;):p ... spomeniem zopar hracov z tej doby: drobko, heidi6661, Bruno.Lettro, GrofDracul ...)
    - hral som do roku 2012, potom to akosi prestalo "bavit" :oops:
    - v hre ma zacalo >:( klikanie na policka pri zbere, casto sa mi stalo ze som klikol na superhnojivo alebo Renatkine hnojivo - RT nebol schopny/ochotny opravit posuvanie zberacieho okienka ked sa dostanes na policka pri spodnom/pravom okraji ... pritom je to uplne jednoducha vec. A bohuzial nie je to opravene doteraz :cry:
    - dalej: tato hra vyvojovo za tych 6 rokov co som nehral takmer nikam nepostupila :(, za obrovsky nedostatok povazujem skutocnost, ze hracie okno je krpate - pritom uz roky pouzivame full HD displeje s rozlisenim 1920x1080 a uhloprieckou nad 24" (a vyvoj ide daleeej - bacha lebo vam utecie vlak) ... takze hra by si urcite zasluzila predovsetkym zvacsenie hracej plochy na cely displej a v druhom rade vypracovanejsiu grafiku (kludne aj pseudo 3D alebo real 3D).

V kazdom pripade je to vsak hra, ktora (aspon mne) dost ucarovala, kedze som sa k nej vratil 8), nie je agresivna a kazdy si moze ist "sliapat do kopca" svojim vlastnym tempom.

2. Adamos00

Adamos00 Aktivní autor

celekm jo i když hraju jen občas xD

3. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Adamos00, na můj vkus až moc častoxD

4. haninka12

haninka12 Pisálek fóra

hra mě baví,hraji pod jiným nikem nemohusehnat sousedy to si je musím kupovat,před nékolika lety to bylo bey problemů,tak,že nevím,nevím.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

haninka12: Ono to není těžké najít sousedy, jen musíš napsat k žádosti nick ve hře, pak budeš mít i sousedy. ;)

Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  6. haninka12

haninka12 Pisálek fóra

• Zbytečná citace. Prosím necituj příspěvek pod který píšeš. Děkuji *JÁ*

***odstraněna zbytečná citace***

Děkuji Matysku

Honzulka05, vilm4 a MatysekKamilek tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.