Jackpotový výprodej na farmářském kole štěstí (26.8. - 31.8.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 26/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. zdenek200596123

zdenek200596123 Zelenáč fóra

Děkuji.

X-mole tohle ocenil(a).
  2. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Já bych bral kaštanový řádek ve výprodeji - ten na žádost mnoha komunit nebude uvolněn? Jak tristní...

3. doben

doben Ikona fóra

Mikeši o přemrštěných cenách bych tu tentokrát opravdu nepsal. Myslím si, že 49 florenů za květinu nebo strašáka už je celkem dobrá cena vzhledem k bonusům jejich řádků. Pokud by mi chyběli ptačí budky, tak ty bych nekupoval ani za těch 49 florenů, protože bonus z jejich řádku není nic moc. Navíc, pokud si porovnáš aktuální ceny s cenami z jednoho z předchozích výprodejů, tak uvidíš, že cena už spadla celkem dost.

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

doben
    Nejspíš se neshodneme, ale to nevadí. Je to můj názor a napsat ho sem snad mohu.
    :D
    Z mnoha příspěvků vím, že hráči nemají rádi neúplné řádky bez ohledu na jejich bonus.
    Myslím, že budou kupovat (nebo chtěli by) i ptačí budky.
    Ceny výprodejů nesrovnávám, protože se mě naštěstí netýkají. I tak se mi (po jejich údajném pádu) zdají nepřiměřené.
    Zvlášť, když vezmu v úvahu, že mnoho hráčů má těch dekorek plno v liště a nemá je jak uplatnit. Samotné bez řádků
    velký význam nemají.
    Shodneme se možná na tom, že prodej těchto dekorek je dobrá příležitost pro výdělek.

Edit
    Víš, dobene, jestli ty to nebereš (na můj vkus) moc vědecky.
    Ve zkratce:
    Jsem rád, že jsi připustil, že dekorky lze vytočit i zadarmo (za PL ze hry), což se mnohým šťastným
    zřejmě povedlo, ale někomu také ne. V tom vidím podstatu problému.
    Co se jednomu zdá málo, může pro druhého znamenat hodně.
    Za předpokladu, že dekorace budou kupovat i ti hráči, kteří řádek ještě nemají
    (jestli to dobře chápu), bude prodej pro RT dle mého názoru docela výhodný.
    Dál už to řešit nehodlám.

Naposledy upraveno: 28/8/18
  5. doben

doben Ikona fóra

Mikeši já ti tvůj názor neberu. Když se na to podíváš ze strany RT, tak to pro ně zase tak výhodné není. Základní cena jednoho párty lístku je 8 florenů. Samozřejmě jsou při zavedení každé nové jackpotové dekorky slevy na PL. Dejme tomu, že by hráč neměl žádné párty lístky a kvůli vytočení dekorky by je musel koupit za floreny. Pokud by měl opravdu štěstí, tak by mu mohl stačit třeba jen balíček s 10 PL za 50 florenů. Tudíž i tehdy by zaplatil více než teď. Pravděpodobně by ale potřeboval více lístků, tudíž cena by byla ještě mnohem vyšší.
    Navíc těmito výprodeji dává RT najevo, že budou nejspíš i v budoucnu u dalších dekorek, tudíž stačí místo kupování PL počkat a koupit dekorku ve výprodeji. Samozřejmě s touto možností nelze úplně stoprocentně počítat, ale měli jsme tu i výprodeje řádků a jiných dekorek, takže je to celkem pravděpodobné.

Osobně si myslím, že v tuto chvíli lze každou novou jackpotovou dekorku vytočit i úplně zdarma. Protože z akcí a beden lze momentálně pravidelně získávat opravdu velké množství párty lístků a normálních lístků.

Kdybych to měl shrnout, tak je podle mě rozhodně výhodnější koupit dekorku teď, než když kvůli ní někdo kupoval PL. Navíc pokud má hráč alespoň 2 dekorky z pěti, tak ho ty zbylé vyjdou levněji, než řádky, které se prodávají každý měsíc.

6. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Naštěstí mám vše, tak nemusím utrácet.

tydýtková, Honzulka05 a vilm4 tohle ocenili.
  7. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Osobne ma najviac potešili strašiaci - dvoch som mala, prikúpila troch a ten bonus na zeleninu (farma aj Baha) je skvelý. Len to ustrážiť s ďalším bonusovým riadkom na zeleninu a pribúda to potešiteľne potom v stodole. Iné som nekupovala - kvetinky mi chýbajú všetky a vtáčie domčeky sa mi už podarilo získať normálnym spôsobom. Po dlhšom čase mám pocit, že floreny boli využité zmysluplne, lebo pri nákupe tajomna tento pocit chýba.

MatysekKamilek, tydýtková a vilm4 tohle ocenili.
  8. vilm4

vilm4 Dozorce fóra

Považuji za dobrý nápad udělat výprodej dekorek,které někomu chybí.Pro mne by bylo frustrující koukat na nedokončený řádek,ať je z něj bonus jakýkoliv-ta díra by na mne zírala.A cena-pro někoho dobrá,pro někoho špatná,co se dá dělat.

k.vitek, tydýtková a Honzulka05 tohle ocenili.
  9. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Já mám neúplných asi tak 10 větví minimálně (možná i víc) a vůbec mě to netrápí.
    V bonusech se vůbec nevyznám a odklikávám celý stonek jednou denně v dost nepravidelných hodinách, takže mi valná většina bonusů naprosto profrčí bez povšimnutí.
    Kdybych měl ještě hlídat všechny bonusy a větve na stonku, musel bych dát v práci výpověď, protože bych celý den nedělal nic jiného.

Nechápu vás. V každé druhé akci si někdo stěžuje že bonusy a nebo celá akce je špatná a nebo že bez reálných peněz nejde splnit, neustále se tady probírá to že RT už jede na finance ve velkém a ani se nesnaží to nějak maskovat a jak vás to všechny štve, polovina lidí neustále píše že bude končit protože se to nedá hrát, ale jak přijde "výprodej" tak se najednou můžou všichni rozplynout nad štědrostí RT a jak je to nebo tamto výhodně a že koupíte i 5 dekorek protože ....... čert ví jaké máte důvody.

Nekoupil bych to ani za 1 FL.

A pokud jste vážně tak urvaní z nějaké větve a jejího bonusu protože je nejvíc nejlepší a nejvíc nejvýhodnější, tak je asi na čase si sami sobě přiznat že to moc žerete.

nikomu nechci brát jeho radost ze hry, to vážně ne, ale přijde mi že mnoho hráčů si po sobě ani neumí přečíst měsíc staré přízpěvky, kde píšou úplně jiné pocity z toho co pro "komunitu" dělá RT.

10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Mám stejný názor, bonusy neřeším, stonek kliknu jednou za den, kdybych hledala co který řádek dává asi se zcvoknu. A čas na to mám, do práce nechodím:p;)

Janina0971, Pitrýsek47 a Honzulka05 tohle ocenili.
  11. Mel161

Mel161 Pisálek fóra

• Nevkládej více příspěvků za sebou. Skali
    Diskotéková Ruženka
    Chýba mi iba táto dekorácia, no mám iba polovicu florénov. Dá sa vymeniť v obchodovaní?

Ak sa bude dať poslať v OaD :D mám záujem. Už len táto dekorácia mi chýba. :D

Naposledy upraveno moderátorem: 28/8/18
  12. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Mel161 - tyto speciální předměty se nedají vyměnit ani darovat v O/D.
    A nepiš více příspěvků pod sebe. Hodnotí se to jako multiposting. Pokud chceš ještě něco do příspěvku dopsat, použij u něho volbu upravit. Příspěvěk se znovu otevře a ty tam dopíšeš, co potřebuješ.
    Příspěvky jsem ti sloučila.

13. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Většinou jsem překvapena, když tam náhodou nakouknu, čím mám bonusovou lištu zaplněnou, ráno sklidím až se vzbudím, večer zase až přitáhnu... to nejsou sklizně propočítané na minuty, ten rozptyl je v hodinách. Bonusy z řádků v nebi u mně fungují jako dar s nebes, když se náhodou strefím a mám na polích zeleninu a nebo kytky.Většinou to bývá naopak.:)
    Pokud si pamatuji, jako dítě jsem dostávala kapesné, na ZŠ 5 korun na školní den, stovku na měsíc, nanuk stál korunu v dnešních cenách by to bylo 5O Kč. A nedomnívám se, že dnešní dítka kapesné nedostávají, sama jsem tomu svému pravidelnou apanáž dávala a musel se s ní naučit nakládat. A skutečně tu nevidím děti, kteří by si stěžovali, že jim kapesné na hru nestačí.

14. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Kapesné nekapesné... chci koupit nebo ne? Buď půjdu na pivo (v případě mladších ročníků do Mekáče a tak) nebo si přilepším ve hře. Jednoduchá matematika a selský rozum. Mám kačky - dám. Nemám kačky - musím vystačit s tím, co mám. Ale i bez kaček to jde, lidí, kteří tak úspěšně hrají celou dobu trvání hry, je tu dost.
    Není nutnost mít všechny řádky na stonku, všechny recepty... stačí přemýšlet. Přiznávám, mne to občas bolí, tak kupuju. Když mám ty kačky navíc 8)
    A stonek taky odkliknu, podívám se do lišty, co mám za bonusy a podle toho zaseju, když nejsem zrovna v pracovním procesu. To potom jen získám nějaké body a krejcary a oseju pole tím, co chybí. Zvěř nemá cenu řešit :)

15. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

Neodolala bych, mít některý prodávaný stonek bonus např. +1 akční ;) Ale tyhle - byť uznávám, že pro spoustu hráčů mohou být ohromně užitečné - já neocením. Jsem na tom stejně jako GordonSargent, přestože přístup ke hře mám volnější. Jsem schopná leda tak zacílit bonusy do Děsivky, všechno ostatní prostě odkliknu, jak to vyjde a hotovo :p

Na druhou stranu, tohle zrovna jsou prvky navíc, které ke hře samotné nejsou potřeba. A pokud někdo je ochotný řádek koupit, tak proč by to RT neměl využít?

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.