Jackpotový výprodej na farmářském kole štěstí (24.5. - 27.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 23/5/19.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Hlásná trouba

Hlásná trouba Board Administrator Team Farmerama CZ & SK

..:: Jackpotový výprodej na farmářském kole štěstí ::..
    Prostor pro vaši diskuzi

Začátek výprodeje: 24.5. ve 14:00
    Konec výprodeje: dle časomíry
    Během této doby si můžete ve městě ve Farmářském obchodě > Sezónní zboží pořídit všechny jednotlivé předměty z květinové kolekce, strašákové kolekce a kolekce ptačích budek, které již není možno si na Farmářském kole vytočit. Tato akce je příležitostí především pro hráče, kterým se nepodařilo zkompletovat celou kolekci. K tomuto kroku jsme přistoupili na základě opakovaných žádostí z mnoha komunit a je jen na vás, zda této možnosti využijete. Hráči, kteří nemají potřebný řádek jej získají zakoupením dekorace, potřebné do tohoto řádku.

Zakoupit si můžete tyto předměty:
    Všechny předměty můžete zakoupit opakovaně.

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  2. trooperkk

trooperkk Pilný autor

Některé dekorace mi chybí, ale počkám na povánoční výprodej až bude cena o 50 % nižší :music:

coneznam, milda41 a Honzulka05 tohle ocenili.
  3. alderonka

alderonka Aktivní autor

trooperkk - ahoj a naozaj bývajú tieto isté výpredaje v povianočnom čase?
    Vrátila som sa do hry po 3ročnej odmlke vo februári, takže teraz neviem či počkať alebo nakúpiť... :eek:
    Určite by sa mi nejaké vyššie uvedené dekorky zišli...

Honzulka05 a larelay tohle ocenili.
  4. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

alderonka - podle toho, co jsem našla, byl zatím tento výprodej 2x. Dám ti linky a můžeš mrknout, ju
    1. výprodej
    2. výprodej

Edit: A ještě předtím - tam byly ceny poněkud vyšší : 29.5 - 31.5.2017, 4.12. - 7.12.2017
    Oni ty ceny pomalu klesají - starší předměty jsou levnější. Ale jesli to půjde ještě dolů, těžko říct. O povánočních výprodejích nic nevím ;)

Naposledy upraveno: 23/5/19
  5. alderonka

alderonka Aktivní autor

Skali - ďakujem krásne za Tvoju ochotu, si zlatá.
    Pozrela som si predošlé výpredaje a cenovo sa mi oplatí investovať do kvetov, chýbajú mi až štyri, takže tie si dokúpim. Skrátenie doby rastu o 10% pomôže s úlohou "nezábudka", takže 120 FL v pohode obetujem.
    Prajem fajn hru. ;)

larelay, kiki2305 a Skali tohle ocenili.
  6. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Vyplatí se i strašáci. Naštěstí se mi podařilo všechny získat. Dávají zeleninu +1 a to se vyplatí, když si člověk sám klohní MJS. Akorát ten čas na pěstování je úzkoprofilové zboží. Uvítal bych výprodej. Nebude nějaký, Skali?

7. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Trepifajksl - ahoj, výprodej času ? Ten bych uvítala taky :D (se zeptám)
    Strašáci jsou fajn, ale zelenina se mi na polích vyskytuje taky zřídkakdy. Jedu kytky, akční, akční, akční, akční, akční...zase akční...ještě akční, ještě trochu akční, možná kytky *, příprava určitě kytky, akční, akční, akční, akční.....:eek:o_O

* tak ne, ale slepice (bo došly bobky)

Naposledy upraveno: 23/5/19
  8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Kdyby byla možnost na dekorku jízda na poníku tak bych jí vzal jinak neberu žádnou kytku ani strašidláka :music::music:

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Všechny mám několikrát, ale hodí se i do volných řádků.
    Skali, píšeš nám z duše, akce jsou v poslední době dost nacpané. Jára

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  11. vladca

vladca Stará škola

ani jeden z tých troch riadkov v nebi nemám kompletný, ale dokúpim len strašidlá (2ks) ... kvety mi chýbajú 3ks, chalúpky 2ks,
    a 10% skrátenie kvetov oželiem (resp. počkám na ďalší výpredaj ;))

Výpredaj Nokyho by nemohol byť? :p ... kúpil by som aj celý kartón ... xD

EDIT: Tak nakoniec som kúpil aj chýbajúce kvety ... Fl predsa boli, sú a budú :)

Naposledy upraveno: 25/5/19
  12. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak řádky mám kompletní, škoda, že nejdou posílat jako dárek... No, ušetřím :)

vladca a Honzulka05 tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.