Iglúrama (11.12. - 17.12.) / Diskuze? Ne, ... Pavlač

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. stěby

stěby Hvězda fóra

Přišel jsem z práce s hlavou jak střep, během 5 minut naházel zvířenu do iglú a akce pro mě skončila. Jdu tiše lkát do houští a kurýrovat rýmičku ;). Jenom poznámka k BB - měl jsem jen asi 30 šmajchlů, ale tak obludná genetika jako dneska snad ještě nikdy nepadala :wuerg:.

EDIT: a tohle je tak nějak bonus navíc :inlove:.

A poznámka k moravské problematice: narodil jsem se ve státě, kdy řeka Morava neoddělovala skoro nic zásadního a stejné trubky žily na obou jejích březích. Nemám pocit, že by se za tu dobu něco změnilo :music::p.

Naposledy upraveno: 11/12/18
  2. kiki2305

kiki2305 Ikona fóra

stěby, řekla bych, že to platí pro všechny řeky, až už jsou hraniční nebo ne ;)
    K akci - stále ji nedělám :D, ale snažím se něco pošlechtit do polévky (přeskoky jsou ale k pláči :cry:)

3. koljan74

koljan74 Aktivní autor

jj, taky asi nebyly prémie,co? U nás taky nic... tak aspoň na farmě máme zisky

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teď jsem si všimla upraveného názvu diskusního vlákna. Možná by mohl zůstat i do akcí příštích... :)

A k akci: fakt mám všechnu zvěř i eSKáčko pořád ve stodole... ;)

5. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Ja som si šľachtil šľachtencov čo som mal do pár domčekov a to zvieratká čo mi padli s kola nešťastia.Veľa ich nebolo a zase s nich som dostal iba genetiku.Tak neviem na čo mám míňať SK keď som iglu nechcel robiť ani ju robiť nebudem.A čo mám šľachtencov čo by som mohol do nej dať tak nedám a basta fidli.Budú sa hodiť do lepšej akcie ako je táto.

6. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Danka, hezký a velký obrázek jsi dala, já mohu dát jenom takový maličký. Přece se nemohu srovnávat ;)xD

a taky jsem se všimla, žádné pavlačové drbny nejsme a hlásná trouba je v tom určitě nevinně. A pokud ano, ráda odpustím, jen řekl/a pravdu;)
    edit:
    Kuteno, kocourku můj, jen to tam naházej, čekání na lepší akci je jako čekání na Godota:)

7. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

stěby koukám že si se do toho opřel Gratuluji,já mám zatím jen 2 z 15 nemám dostatek zvířat,ale mám barevné stáje možná to trošku pomůže

marketka47 tohle ocenil(a).
  8. Y_n_O

Netopýrku, právě že je to trefné, tak by se to shodlo pro každou další akci...

EDIT: teď mi to zase před spaním seplo nějaké tišťáky... kopíráci ze zahraničí budou mít problém, páč drbna i pavlač se v translátoru překládá podivně, v různých jazykových mutacích... 8)

9. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Netopierik môj nedám a nedám.Ako sa hovorí kto si počká ten sa dočká.Predsa si nebudem robiť z tlamy vieš čo;);).

10. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Y_n_O, do slovenčiny by sa to dalo preložiť - kostol, krčma:D
    ..myslela som, že ešte niečo trhnem na trhu na koňoch, prasatách a tam to ide iba po 18 tis., to nedám 8), počkám si, ako hovorí Kuteno;)

11. Y_n_O

DANKA722: tím kopírákem jsem nemyslela zrovna tebe nebo další nejbližší sousedy, ale jiné zahraniční návštěvníky, kteří loví informace všude, kde se dá, podobně jako my :D Ale vidíš, co internetový překladač dokáže 8)

12. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Kuteno, kocourku můj, mám obavu že příště už to zase budou daleko vyšší "hodnoty". Kde jsou ty doby kdy stačilo 5 nebo 10 tisíc kytek, teď to pod dvacet neleze. A i u ostatního, pokud mám tak i dám. Většinu akcí jsem mohla a můžu dělat pouze za pomoci svých stromů a občas bonusů z kola. Takže každá akce je pouze o tom, kolik do toho dám hnojiva a času. Protože BP není můj zaměstnavatel, který by určoval, jak tady mám sedět a sklízet bez prodlev a za to dostat něco malovaného, tak pokud nebude zbytí, vyberu si asi toho skutečného.:)

Naposledy upraveno: 12/12/18
  13. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

[​IMG] Ahojte,původně jsem do této akce nechtěl jít,ale pak Sopti,na str.5 uveřejnila obr.ze zkušební farmy a to mne přesvědčilo. Nevím ale já po sklizni neměl 5 beden z krmivem ale jednu a v ní toto:1x krmení pro kočky,1x pro ryby,1x pro světlušky,1x pro sovy,1x pro skunka.Takže nevím, máte to ostatní také tak? Nebo se jedná jen o jednu bednu s pěti krmivy? Sopti kde se vzala ta čísla na tvém obrázku?(myslím s tím počtem krmiva) Nebo jsem skočil na špek?

Ha,povedlo se (vložit obrázek)

Honzulka05, mituli a Zrzinka11 tohle ocenili.
  14. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

Dobré zasněžené ráno přátelé,

Zima je, zima je, zima je v lese,
    zima je na poli, na Štrbském plese,
    z nebe si na zem peřinu snese,
    koukejme se, heleďme se.....
    k akci..nedám,nechce se mi a co se týká nářků na fóru,každý jsme osobnost,každý vnímá jinak,jsme prostě Češi -věčně ubrblaní ,to je o nás všeobecně známo a já to tady mám ráda.Někdy se zamyslím, někdy se divím,někdy ,poslední dobou často prskám sliny na monitor ne z hladu ale od smíchu.
    Ale nejvíc mě baví, když dva se perou a třetí se směje,samo s sebou ta třetí jsem já.To mám úplně nejraději. Takže kdo z Vás vyrukuje do boje a udělá mi skvělou náladu??
    Už se poprali? už se poprali??....
    kdo neplní, šup stavět sněhuláky,sníh je hezky mokrý,půjde to skvěle.Hezký dník všem!

15. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

Kdo prejmenoval diskuzi na Pavlac, mel by se jit nekdy podivat do poslanecke snemovny a pak nam prijit podekovat za smysluplnou debatu :pxD

16. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

pepino1972 pomohl bych ti ale - jde udělat sněhulák z bláta?:music:

Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
  17. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

beznoska: nápodobně, tady ráno poprašek, je na nulou, to bude v poledne roztáté.... my mít Vánoce na sněhu nebudeme :cry:
    a to jsem si myslela, že "vyhodím" tatínka s malou pekáčovat haha, ani ve snu, není na čem.
    Jinak včera jsem hodila jen tak do tulibaráku (bylo BB) ještě po akci velbloudy, základní a vyskočili na mě 1 x mumie a 1 x sultán, tak jsou v Uměleckých dílech z písku ;), zase o kousek blíže ke splnění:p, nejhůř mi půjdou asi pandy.

Honzulka05, evainfo a Zrzinka11 tohle ocenili.
  18. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

Ta Pavlač mě fakt dostalaxD Nahážu nebo nenahážu? Dám nebo nedám na trh? No, namátkou jsem jich do Iglú pár dala, ale otázka je, nebude jim zima? Koukali na mě smutně... ;):music:

19. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Netopierik môj viem o čom píšeš,ale aj tak si ma nepresvedčila.Však nehrám 1 rok ani 2 a už si vyberám akcie.Zo začiatku som robil akcie ak som mal na ne lvl a to vtedy stonky boli z pár BS a vtedy sa dohrabať do 100-ky to bola fuška.Trvalo to do nekonečna teraz to už ide ako po masle.BS už nenaháňam a to ostatné čo je v stonke ma z biedy nevytrhne.Z piatych debničiek 5 krmív to máš ako aj z iných debničiek že otvoríš 5 a máš v nich po 1 rastlinke tak to veru poteší.To si radšej tých 5 krmív nameliem a nemusím tam hádzať zvieratká a šľachtencov.

20. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.