Iglúrama (11.12. - 17.12.) / Diskuze? Ne, ... Pavlač

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

Tak hotovo :)

2. maribeja

maribeja Stará škola

Akce hotova ,dala jsem šlechtit koně,pandy a prasata vše po 44 kusech takže mi stačilo 264 SK,nechtěla jsem si vyplýtvat všechny obyčejné kusy ,na doplnění mně stačilo pár šlechtěnců a stonek je hotov.

3. Baroland

Baroland Ikona fóra

Naházel jsem tam hnědý čuňáky,neb je dostávám z řádku....teď mě ještě dejte řádek na pandouše a šemíky ať mohu ten úkol dodělat.

Kdo to tady říkal,že není krmení pro zdechliny ?
    Já ho mám..

4. maurehata

maurehata Osvícený autor

Z obyc konu pegase? Dekuji, dekuji, dekuji. Za cca 200 SK se to docela vyplatilo.Zbytek doplnim ze zásob, slechtila jsem spis jen tak pro radost, jen v prasatech mi toho trochu chybelo. Z toho pegase mam ale fakt radost!

5. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Akce hotova, stačilo dát šlechtěnce 1. stupně + obyč zvěř. Zašlechtila jsem jen tak pro forma, jestli nepopustili přeskoky. 3x 40 šlechtění, max přeskok ob jedno, tak jsem to zase zabalila. SK zbývá 8299 ks, ale šlechtím, jen když musím.

avotram, MatysekKamilek a DANKA722 tohle ocenili.
  6. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Takže asi i poslední akci, která mne ještě bavila, se jim podařilo dokonale zhurvit. Nákup SK výhradně za reálné peníze (Floreny se občas daly vyrazit z úkolů), to je poslední kapka. Hodně štěstí těm, co do toho jdou, já si budu hrát svobodně po svém. Peníze do omalovánek opravdu vrážet nebudu. :(

hanynkach a jaciz tohle ocenili.
  7. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

evalumar: vždyť nemusíš SK kupovat za peníze, je akce za akcí a v nich SK jako odměna, nastřádá se na šlechtění. Tady ani není potřeba šlechtit, máme neonové stáje, které dávají 4 ks, věštírnu kde je avizo zvířat, jdou nashromáždit s předstihem, atd. Nechápu ,-)

8. jaciz

jaciz Rádoby autor

Tak akce byla rychlá, mám hotovo. Ale co mě dostalo - SUPERKRMIVO, jen za reálný peníz. Tentokrát bez florenů. Ještě že jsem měla dost šlechtěnců a superkrmivo namelu :-(
    Tulidomek jsem nacpala prasátky a koňmi a pak dám pandy, abych doplnila o co jsem přišla.

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Žádné přeskoky nečekejte,místo těch "vyšších" tam jsou kanystry xD

10. satelit

satelit Hvězda fóra

I když je tam ten kanďák tak se cirkusačka objevila.;)

11. goldedawn

goldedawn Znalec fóra

Tak akce hotová a ještě mě padl i nějaký ten vyšší šlechtěnec-savanové prase,joga panda a suši panda.

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Hotovo ;)

13. puntík50

puntík50 Pisálek fóra

Akce nebyla moc náročná, ani jsem nevěřila, že budu tak rychle hotova. Zásoby se ztenčily, tak si trochu zašlechtím, abych si doplnila stodolu. Přeji všem, ať se daří !!! :):):)

14. farmařkastatkařka

farmařkastatkařka Vycházející hvězda fóra

Hotovo, stačila pouze stodola se základníma. Takové rychlovky mám ráda.;)

15. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, hotovo nějak samo, přebytky na trhu.

Dva úlovky, hned první a druhá várka 8)

Hezkou hru ...

16. burds

burds Titán fóra

Akce byla hotová za chvilku.Nějak blbě čtu.Myslela jsem že začíná zítra šla jsem sklidit a ejhle akce tu.Bylo to za chvilku hotové a nic k tomu nebylo potřeba.

17. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Tak u mně se přeskok povedl, ob 3 na cirkusovou pandu.Ale měl jsem málo pand tak jsem utratil přes 4 mega za ně a za super krmivo 300 rama mincí,ale akci snad dám,teď šlechtím jen pandy,ostatní mám hotové.Uvidíme, uvidíme řekl slepý.

18. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Tak ten v ofi avizovaný balík SK za 460,- kaček nakonec stojí "jen" 330,- kaček ... mám podezření, že za ten rozdíl si chtěli modíci
    udělat nějaký pěkný mejdan .... :p

19. Helena1313

Helena1313 Osvícený autor

Ahoj, tak už taky hotovo! :)

20. burds

burds Titán fóra

Beznosko děkuji za radu .SK za rama mince jsem hned zakoupila.Sice tedˇnepotřebuji ale bude se hodit.Rama mincí mám až až.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.