Iglúrama (11.12. - 17.12.) / Diskuze? Ne, ... Pavlač

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem Hlásná trouba, 10/12/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Ahoj, dostal si ze stonku 5 beden s krmivem. Otevřel jsi 5 beden a vykulilo se ti 5 krmiv. Já myslím, že je to v pořádku. Z každé té bedny získáš jedno krmivo :D

Získáno ze stonku:
    bedna s ktminem.png
    V inventáři se přičetlo:
    bedna s krmivem v invu.png
    A po otevření 5 beden:
    bedna s krmivem obsah.png
    Za mě vše OK ;)

hanynkach, Honzulka05 a Zrzinka11 tohle ocenili.
  2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den :) mě to BB zase minulo, tak akce na mě stále čeká. SK je dost, zvířátek míň, ale o víkendu při dalším BB si asi zašlechtím. No doufám, že bude :p

hanynkach, Honzulka05 a modro.ocko22 tohle ocenili.
  3. matlafous123

matlafous123 Živoucí legenda fóra

MatysekKamilek a Beznoska Budete muset popojet do vyssich sfer ;) Akci stale nedelam, praci jsem povesila pro letosni rok na hrebik, takze casu dost a Matlafousov ma momentalne uz 20 cm materialu na snehulaky, takze jak dorazi ditko ze skoly, jdem do akce :D

4. pepino1972

pepino1972 Expert fóra

děcka tak u nás stále padá sníh,velké vločky ne ovesné :D,krásná ladovská zima,sice na zemi je tak max 4 cm,ale u nás to asi vydrží,ale ten pohled z lenošky u krbu je fakt parádní,škoda že to nemůžete vidět ;).

5. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

matlafous: sníh tiše závidím, my jsme jen 283 m nad mořem. Ovšem Chlap hlásí, kde je kolik sněhu v ČR a dokonce i Pražáci mají na minimálně pekáčování:cry:

Jako řidič teda o něj moc nestojím, ale na druhou stranu oblíknout děcka a vyhodit je ven stavět sněhuláka a pekáčovat ... to je klid k nezaplacení, i kdyby půl hodiny (sušení hadrů a botiček je takový malý bonus, který mi fakt nevadí, suším je pořád, díky tomuhle mokru ... tady 3 dny spíš prší.
    Ráno na autě poprašek sněhu, + 2 *C a teď je ehm, opět guáno, :oops:

pepino1972: se máte.... taky jsme koukali, jak padá sníh, jenže už 3 týdny není na co-.-... déšť známe, kaluže vymetat nemůžeme, takže venku nudáááááááááá....

Edit: proč mě to smazalo množné číslo slova bota (4.p. sušení koho čeho)?
    EDIT: protože to slovo má fórum automat v zakázaných slovech - bohužel ani já ho nenapíšu i mě to zakáže :) danda-vnovis

Naposledy upraveno moderátorem: 12/12/18
  6. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Skali,ok ale kde se vzaly ty počty krmiva na tvém příspěvku na str.5?

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  7. Skali

Beznoska - otevřela víc beden najednou. Že tys to nečetl celé :D
    Edit - někteří farmáři bedny otevřou jednou za uherák a pak je to rachot ;)
    Já otevřela včera 59 beden a dostala jsem z nich 59 různých krmiv

MatysekKamilek - neboť toto slovo má i jiný význam - nejenom jiný výraz pro obuv (ve 2. pádu č. mn.), ale je to také ve hře nedovolený program, který by ti usnadňoval hru. Tak proto ti bylo slovo automaticky vyhvězdičkováno ;)

Naposledy upraveno: 12/12/18
  8. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Ahoj,zatím chovám čuníky,koně a pandy a čtu si v diskuzi.Dorazila jsem večer,tak nebyl čas.
    Čuníků mám asi 940,kobylek 820 a pand 1700.Ještě mám 130 hnědejch čuníků,56 haflingů a 100 zenpand.To bych snad mohla poskládat?V odměnách je 100 SH,60 SK, 60 ZSH a 60 ZUH, 6 PL, 50 mincí a 2 kupóny ad. Vím,že stonek je nic moc,ale ty hnojiva,když nemám obr stromy,a mám jenom,co získám ve výhrách,na mě docela slušný počet (rozpěstování na zítřejší akci).Večer sklidím chovy s kuklou a spočítám,kolik mi zůstane ve stodole,jestli vůbec něco.Jé,tak pašíky do další akce nebudu potřebovat,tak dobrý.Jen zavařím svojí jedinou vydří stáj.Ta bedna s krmivem taky dobrá,protože nemám turbo,tak taky úspora.
    Doufám,že mě neupálíte za můj názor na tuhle akci xD

9. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

sopti - četl a několikrát no možná kdyby tam byly obrázky 1825 beden,že by mi to docvaklo ale ok, budu si je šetřit a otevřu jednou za rok :) Jinak RTby se měl chovat ekologicky,proč takové plýtvání dřevem,měli by šetřit přírodu, pro nedali jednu bednu s 5 ti druhy krmiva?

Honzulka05 a matlafous123 tohle ocenili.
  10. matlafous123

Beznoska Vzhledem ke vztahu Ciny k ekologii muzeme byt radi, ze nejsou plastovy! :eek:

11. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Včera jsem odkliknul asi 45 beden s krmením.Děsivka byla také hodně dávno.Ve mlejně na mě civí vykulená ovce[​IMG]
    Tak ať mě někdo vysvětlí,kdo mě teda to krmení žere?!?o_O
    Jinak jsem porušil předsevzetí a akci splnil,bo sem si myslel že v každé bedně je 5 kousků krmení.:p Na starý kolena fakt už blbnu!o_O

12. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

kaolín11 těší mně že neblbnu sám :)

Honzulka05 a Peto121 tohle ocenili.
  13. Skali

Beznoska - a kolik myslíš, že tam na těch screenech od sopti toho krmiva vidíš ? Jelikož jsem to házela do tabulky a počítala úsporu jednotlivých plodin, tam mi vyšlo 1803 beden - evidentně jsem nezapočítala krmivo pro nějaké zvíře - bo mi chybí 22 krmiva -z 22 beden (vyšlo mi 1803 beden)

14. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Iglú svých snů jsem měl postavenou do 10 min a to je celé? Hmm můžu se s ní akorát vyfotit ,-)))))
    Mám tam jen iglú, sněhuláka a tučňáka. Ten čuník nějak zhubnul. A pruhovanou tyč se světýlkama vymazali, no vypadali u ní dost divně ,-)))

Arči1000, Honzulka05 a jindrasofr tohle ocenili.
  15. zahradnice4

zahradnice4 Baron fóra

Hotovo,ale ještě jsem pár zvířat dokoupila na trhu.
    Mých prvních otevřených 5 beden s krmivem:
    [​IMG] :inlove:

16. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Tož jsem si včera početl v diskusi, zakroutil hlavou nad hráči, co nechtí žádná hnojiva + SK a šel to tam naházet. Díky kouličce jsem byl připraven. Tedy zbylo mi 177 koní, 246 vepřů a 1114 pand, ovšem nedal jsem ani jedno SK. Vše ze zásob. Padlo něco zen pand, haflingů a dva pony. Jo a nějací hnědí vepříci šli také na vuřty. Takže plán je jasný - v zájmu vydolování 1500 padátek do nové akce budu na noc házet na plochy vepře a koně ve žlutém. Podpořím jim trávení valentýnem a sýrovými kuličkami, aby to bylo hezky ke sklizni ráno v osm.
    Pandy už jsou ve zvířetníku spolu se žirafkami a delfinkami. A ještě jsem hodil do pralesa dalších 26 žlutých chlévů - co bych neudělal pro jejich rozmnožení i do našich ZOO ...

17. -migos-

-migos- Veterán fóra

Zdravím, iglu v Himalájích ;)

Hezkou hru ...

18. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Tak já jsem se rozhodl že si zašlechtím a není to žádná sláva dva přeskoky co se povedly normál. koně na mořského koníka a normál. prasata na divočáka mám splněno 5 z 15

zahradnice4, evainfo a Apachie1 tohle ocenili.
  19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký už pozdní večer :) sice ráno vstávám, ale mi to nedalo a šlechtila jak to šlo :p. Zvířátka skákali jako by jim byla zima, ale občas se i zadařilo. Akcička konečně hotová, padlo asi 600 SK, tak zase příště ;)

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

20. matlafous123

Jak jsem rekla, tak cinim...
    ...a jako odmenu volim ruzovou lanyzarnu misto bedny s krmivy ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.