Hry na foru - archiv

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem doben, 19/11/16.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
?

Kterou ze soutěží mám připravit příště?

Anketa uzavřena 19/3/17.
  1. Závody na farmě VI

15.8%
  2. Poznej dekoraci 2. jarní kolo

0 hlasy(ů)
    0.0%
  3. Velikonoční soutěž

84.2%
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. karolínka2211

karolínka2211 Pisálek fóra

můj typ

25 328 157

doben tohle ocenil(a).
  2. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Ahoj, můj tip je

7 499 999 999

doben tohle ocenil(a).
  3. bropyk

bropyk Hrabě fóra

ahoj,
    tip 3 630 000 000

doben tohle ocenil(a).
  4. -Zdenka

-Zdenka Vážený autor

3 639 000 000

doben tohle ocenil(a).
  5. zandzd

zandzd Zelenáč fóra

můj tip: 4 568 479 231

doben tohle ocenil(a).
  6. mamba54

mamba54 Stará škola

3 436 735 579

doben tohle ocenil(a).
  7. doben

doben Ikona fóra

Díky všem za účast. Prosím všechny tipující, kteří zde na fóru mají napsáno méně než 60 zpráv, aby se mi ozvali herní poštou. Je to důležité pro ověření účtu, abych mohl zjistit, jestli účet splňuje všechny podmínky soutěže.

Zatím ověřeno:
    davidpel, Apachie1,majkkigett, hansicek, brnensky-zahradnik, zonicka1, Beznoska, jirinka39b, lenkaAK., Eleonor2014

Hráč/ka na 3000. místě dodal/a věci v protihodnotě 19.665.000,-. Hráč/ka na 1. místě dodal/a věci v protihodnotě 8.273.333.292,-. Z toho vyplývá, že správný tip je 8.253.668.292.

Pořadí tipovačky:
    Excel jsme začali probírat v informatice minulý týden, takže jsme se zatím učili jen základní funkce. Tím pádem mi vytvoření tabulky s pořadím trvalo místo 15 minut 90, ale povedlo se.

Připomínám, pokud máte zájem o ceny, tak si o ně napište poštou.

8. abc23

abc23 Komisař fóra

Tak jestli je to finální verze, nějaký dárek u mě mají tipovači, kteří skončili na 11. a 23. místě :)
    také si prosím písněte holoubkem, co by se vám hodilo ;)

malinkami, Erča101 a tydýtková tohle ocenili.
  9. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Jupíííí, já vyhrála !
    Pamatovala jsem si z loňska, že katynka snaživá hodně přestřelila, tak jsem to zkusila taky :-D
    Jupí jupí hurá, díky !
    Zvolila bych růžový prasátka, díky díky !
    Já zase poslednímu věnuju červený kozí chlívek - jestli bude chtít. Kdo je poslední ? evainfo ? A jak se to dává ? Asi při OaD že?

10. abc23

abc23 Komisař fóra

gratulace :)) a ano, chlévy a stromy jedině při O&D, řemesl.produkty hned :)

malinkami, Erča101 a tydýtková tohle ocenili.
  11. doben

doben Ikona fóra

tydýtková gratuluji za první místo si vybíráš 1 růžovku + 1 neonku + 1 strom + produkt + 1 cenu z ostatních. A ještě dej vědět, jestli máš zájem o JC body.

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

dobene, díky moc. Vyberu si ještě koňskou neonku, a další (strom+produkt+ostatní) prosím rozděl dle svého uvážení.
    JC body nesbírám, sice koukám na tvoje videa - jsou super ! - ale nemám tolik času sledovat všechno, takže je případně taky naděl někomu podle sebe. Navíc nějaké JC mám, tak budu ráda, když to někomu pomůže.
    Dík :inlove:

malinkami a evainfo tohle ocenili.
  13. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Juchuu, juchuchuuu, a ja si odnasim stribro na farmicku...:music: gratuluji vitezce :music: co budu chtit z vyberu, to dam vedet behem zitrka az se vratim ze skoly:music: Me se bude, ale krasne spinkat...:music:Dobrou noc vsem...:music:

14. doben

doben Ikona fóra

tydýtková JC body rozdělit nemůžu. Odměny, které zbydou se posunou do Vánoční soutěže.

evainfo, kiki2305 a tydýtková tohle ocenili.
  15. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravim, tak jsem si vybrala neonku krutnik, strom jerab brek, cukino jablecny kolac a cena z ostatnich to necham na dotycnem, co mi posle... :music:

doben a evainfo tohle ocenili.
  16. petaM2001

petaM2001 Titán fóra

juchů krásné 30 místo:p

Apachie1 tohle ocenil(a).
  17. doben

doben Ikona fóra

Poznej dekoraci

Někteří vědí, že už hodně dlouhou dobu pořádám soutěže tady na fóru v mém deníku. Zatím nejúspěšnější soutěží jsou Závody na farmě, které mají stále dobrou účast, i když správných odpovědí někdy není tolik. Toto vlákno je určeno pro soutěž Poznej dekoraci, tak se budeme věnovat této soutěži. V mém deníku už se před nějakou dobou uskutečnilo zkušební kolo a mělo dobré ohlasy, proto jsem chtěl druhé kolo pořádat už před Vánoci, jenomže soutěží už bylo tolik, že to nemělo smysl. V lednu a únoru mělo proběhnout konečně to druhé, ale taky se nezadařilo. Nastal březen a konečně je tady. Doufám, že se Vám tato soutěž bude líbit a pokud chcete další soutěže v tomto vláknu, tak budu rád když mi dáte vědět poštou.
    Jak vypadalo první kolo této soutěže se můžete podívat zde.

O co jde?

Zítra sem někdy během dne umístím 1. soutěžní obrázek a Vaším úkolem bude přijít na to, kterou dekoraci ve hře tento obrázek znázorňuje. Pokud si budete myslet, že to víte, tak odpověď napište přímo sem do tohoto vlákna. Je nutné napsat přesný název dekorace. Každý může odpovídat pouze 1 krát za den. Odpovědi nesmí být editovány, jinak jsou považovány za neplatné. Pokud dekoraci uhodnete, získáte řemeslnický produkt + předem určené množství JC bodů. Pokud neuhodnete, tak můžete další den hádat znova, ale pouze v případě, že dekoraci už někdo neuhodl. Pokud někdo dekoraci uhodne, tak sem napíšu příspěvek s tím, kdo je vítězem a následující den sem umístím další obrázek. Obrázků je celkem 10. Soutěž trvá déle, aby bylo dostatek času na hádání, pokud by nikdo neuhodl dekoraci hned první den. Tím pádem se může stát, že soutěž skončí dříve, ale zároveň i to, že potrvá déle. Pokud dekoraci opravdu nikdo neuhodne první den, tak sem bude vložen další soutěžní obrázek hned, jak se to někomu podaří. V případě dotazů k soutěži mi napište poštou ve hře. (doben) Obrázky sem budu dávat v různé časy, aby mělo šanci se zúčastnit co nejvíce hráčů. Tento pátek a sobotu sem nemůžu umístit soutěžní obrázky. Pokud se stane, že někdo uhodne 2. soutěžní obrázek dříve než v neděli, tak sem dám další obrázek stejně až v neděli.

Odměny
    Každý, kdo uhodne dekoraci jako první získá předem určený řemeslnický produkt a předem určené množství JC bodů. Pokud nebude dekorace uhodnuta hned v den, kdy sem bude umístěna, tak se odměna může zvýšit.
    Informace o JC bodech naleznete zde.
    Nakonec jsem se rozhodl udělat ještě jednu změnu a to je ta, že nebude omezeno kolikrát můžete vyhrát. Za první výhru získáte odměnu, která bude určena pro daný soutěžní obrázek. Za každou další výhru získáte určité množství JC bodů* a slevu v podobě 1 Jarního věnce na booster.
    * Počet JC bodů bude stanoven podle několika kritérií tak, aby vyhovoval Soutěži o JC a neudělal v ní extrémní rozdíly.

Pravidla
    Každý může hádat pouze 1 krát za den.
    Příspěvky s odpovědí nesmí být editovány.
    Každý může během této soutěže uhodnout pouze 1 obrázek, pokud vyhrajete, tak už nesmíte hádat další obrázky, aby měli šanci i ostatní. Zrušeno
    Každý, kdo se chce soutěže zúčastnit musí být ve hře level 80+ a zde na fóru musí mít 50 a více příspěvků. Tato omezení jsou kvůli JC bodům.
    Je zakázáno podvádět pomocí multiúčtů.
    Odběratelé se mohou do této soutěže zapojit i v případě, že zde na fóru mají méně než 50 příspěvků!
    Pokud někdo poruší pravidla, nebo se pokusí podvádět, tak bude ze soutěže vyloučen.

1.soutěžní obrázek

Odměna:
    1x Koláč z listového těsta
    1x JC bod
    Obtížnost: velmi lehká

Naposledy upraveno: 9/3/17
  18. (Monte)

(Monte) Rádoby autor

velbloud

doben tohle ocenil(a).
  19. doben

doben Ikona fóra

(Monte) bohužel máš na fóru méně než 50 příspěvků, tudíž se soutěže nemůžeš zúčastnit. Jen ještě doplním, že do odpovědi je nutné uvést přesný název dekorace.

20. Apachie1

Apachie1 Velvyslanec fóra

Vertikální mobilita?

Edit:
    tatkanas1: Gratuluji!!!

Naposledy upraveno: 8/3/17
    tatkanas1 a doben tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.