Hrozivá večeře (4.5. - 7.5.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem BlackDragon, 30/4/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kabes

kabes Zelenáč fóra

ahoj vidím že se vám daří a přeju všem co dokončili asi jsem jediná co má zase problém celou dobu si šetřím suši že si ji vyberu najednou a od včerejšího večera netopírci nikde prostě se neukazují netuším kde se zatoulali i na další farmičce nejsou písněte jestli nejsem sama díky

lacrima, micka63 a evainfo tohle ocenili.
  2. tavos7

tavos7 Expert fóra

3. kabes

kabes Zelenáč fóra

• Prosím nevkladaj viac príspevkov pod seba.Keď chceš niečo dopísať alebo zmeniť,použi u svojho príspevku voľbu upraviť,ďakujem
    tavos7 díky ale asi jsem se špatně vyjádřila myslela jsem ty létající netopíry

tak jsem fakt blbá klikla jsem pod netopírka v liště asi omylem a křížek pryč a netopírci jsou na světě zzzzzázzzzzrak

Naposledy upraveno moderátorem: 6/5/15
    lacrima, mendalam2 a evainfo tohle ocenili.
  4. frybka

frybka Pisálek fóra

Tak nevím, ale bedýnky mi už nic nedávají, nevíte někdo proč? Úkol mám hotový, ale chtěla jsem si ještě trochu polepšit

5. denich

denich Vycházející hvězda fóra

tak dnes rano odtajneny tajemnice ze vcerejsiho dne... xxl mandle, xxl jedle, xxl citron, sakura, xl javor a ten posledni mi vypadl:) z TCH vcera vypadnul ptakopysk a vlk. Dnes rano nakrmeno 120 létajících myšek a jsou rozdavacne. 9 TCH a 3 TS lyra. Tak se nechame prekvapit co vyleze. Jinak +/- 200 000 BZ a 150 000 BBZ, kytice, kvetinace, SH. Za me spokojenost a jeste žrádýlko mele:)

Edit:
    TS - xxl bez, xxl buk a xl citron
    TCH - mýval, oranžová stříhárna ovcí, žáby, bobr c++, oranžové ovečky, krtek, čáp, myšky a oranžové včelky.

Naposledy upraveno: 6/5/15
  6. frybka

frybka Pisálek fóra

Tak už je to v pohodě, musela jsem restartovat hru

pajaable, evainfo a mendalam2 tohle ocenili.
  7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

pěkné ráno všem farmářům :) ... tak Tutenramon už vládne na ostrově a po velkém obléhání mé farmičky [​IMG]
    těmi potvůrkami xD ... asi je sousedi zase nahnali ke mě zpátky :D ... jsem se rozhodla je krmit dál .... každý dárek z beden potěší a škoda toho nevyužít :music:

8. Theia95

Theia95 Zelenáč fóra

Přeji dobré ráno... Tak i já se přidávám k těm, co tuto akci chválí.. je prostě hezká a pohodová
    z TCH mi vypadlo - koňská stáj žlutá, žáby a kohoutek - z toho mám ale radost!! TS žádná sláva, ale každý strom se hodí :p

9. anvan

anvan Dozorce fóra

Včera jsem tu chválila akci - je opravdu povedená, přibývají BZ, BBZ, kytice, kupony - jen ty tajemnice jsou ke mně skoupé!!!!! Z chlívků mi vypadl: krtek, další krtek, obyč. myš, čáp, holub, mýval, žlutý vraní úkryt a asi 150tý zlatý bobr - těmi mě RT zásobuje fakt vydatně. Sazenice jsou to samé - kromě sakury, která je alespoň krásný stromek, tak hruška a bez xxl, jinak samé xl....Přesto jsem spokojená a krmím ty příšerky pořád dál...věřím, že ještě něco hezkého přinesou.
    ;)

10. Mana12396

Mana12396 Pilný autor

včera jsem dala na plochu TCH a dnes ráno odtajnila první krtek, a druhý moc moc potěšil kiwi :D

dnes nakrmeni další netopýři:
    4* 5000bbz
    1* podivuhodný strom rio
    1* kupon na 1hodinu
    1* 2superhnojivo
    1* 10000bbz
    1* 10000bz
    2* kupon na 12hodin
    2* 5000kr
    1* strasidelna kytice
    1* ultrahnojivo

11. farmík84

farmík84 Pilný autor

Nazdar lidi, obdivuji vás co si děláte tabulky a máte přehled, ale já se musím pochlubit, když jsem včera dostala zlatý banán, tak jsem myslela, že milé RT spletlo no ale dneska jsem dostala zlatý banán dvakrát po sobě a ještě jsem díky bbz postoupila na baha :inlove::music:
    Jen tak dál. Akce pro mně suprová a ani mi nevadí, že ze stájí mám holoubky a nebo kočky.;):).

12. maminka78

maminka78 Stálice fóra

Ahoj,já si myslím,že akce je super,dostala jsem spoustu kuponů,BZ i BBZ,sazeničky i stáje,hafo krejcarů,banán žádný,ale nevadí,každý dárek potěší:)

13. kopretina.82

kopretina.82 Obyvatel fóra

tak nakrmeno 110 netopýrků.
    napadaly ruzne kupony nejvíc 1h,
    3 x MJS,
    1x taj chlívek,
    asi 5x taj sazenice,
    2x kytice,
    1x květináč,
    2 nebo 3 ponozky,
    1x 1 sk
    1x sh
    zbytek BZ, BBZ a krejcary
    ještě melu 30 papaní. to krmení me baví. je to mnohem lepsi nez sazenice a chlívky, ty clovek musi plnit za real a tak pokud vypadne neco co opravdu nepotesi tak je nastvanej. tady sice celou dobu chci nejvic ty zl banany ale tesi me vsechny veci a to odtajnovani kdy je clovek napnutej co tam bude s tim ze me to stoji posunutí získani stonku a dekorace nekdy do budoucna je super. za me spokojenost

14. drobecbobo1

drobecbobo1 Aktivní autor

Krásne pohodové ránko milí spolufarmári :)

Táto akcia je pre mňa super. Pestujem, meliem a budem, kým akcia neskončí. Odmeny, najmä kupóny, TS a TCH, sa vždy hodia, ale aj iné darčeky z bedničiek nie sú na zahodenie. Tiež som na Baha vďaka BBS postúpila. Zlaté banány zatiaľ nikde, ale možno prídu. Nahradili ich aspoň trochu získané dva XXL kufríky s náradím.

Nech Vám padá to, po čom Vám srdce prahne .-)

15. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Dobré středeční ráno přeji.

5000 BZ ...........4x
    5000 KR ...........5x
    5000 BBZ .........6x
    10000 BZ ..........2x
    10000 BBZ ........3x
    SH 3ks ..............1x
    SK .....................3x
    UH .....................2x
    MJS ...................2x
    hrobní květináč ..1x

Zlaté banánky se mi obloukem vyhýbají , asi je to znamení, že odměny na Baha musím vydřít
    vlastním úsilím. Ale ještě hodlám krmit a doufat, že se také i u mě objeví.
    Hodně zdaru !

16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tý jo! Tak díky BBZ jsem postoupila o 3 lvl = super, díky krejcarům z netopýrů jsem nakoupila šlechtěnce do úkolů kvůli hvězdičkám a dokončila Živoucí legendu! No to je teda fakt paráda!
    Dobrá akce!
    Jdu krmit!
    :)

17. -Kriki-

-Kriki- Pisálek fóra

dneska "novinka" - po nakrmení netopýra a odkliknutí truhličky se mi neukáže odměna.kde to zjistím, co jsem vyhrála ?????

18. micka63

micka63 Rádoby autor

Tak díky déle trvající děsivce,mám doplněný stonek,kde mi chyběly 2 dekorky,akce s netopýry splněna,ale dávám dlabanec pejrům o stošest dál,miluji překvapení a z každé truhličky na mě vždy kukne něco jiné,úkol v družstvu je stálý a tak počká na indyxDkrásný den

19. -Kriki-

-Kriki- Pisálek fóra

tak ani v jiném prohlížeči mi nejdou netopejři nakrmit, pořád to ukazuje stejný počet krmiva, jen mi nepište napište na herní podporu !!!!!!!

20. spuntka

spuntka Magnát fóra

Jupíííí, dostala jsem 2 banány. Díky RT, díky.
    Jinak spoustu kuponů, květináčů, MJS, 2x chlívek......... a spoustu KR, BZ, BZZ.
    Bezva akce, chválím.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.