Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Nevím,nevím,ale stonek asi nedám a tajemno,no hrůza :sleepy:.Vše do lišty,že já radči nekoupila hnůjxD

2. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Ahoj všem, ještě dvě hry a haluz bude ,-)
    Mituli to dáš, kolik máš odehráno, tajemno jsem nechal skryté na zklamání času dost ,-)))

3. Preceja

Preceja Mistr fóra

Stonek hotov, tentokrát to opravdu odpovídalo nízké náročnosti. Ještě něco dopěstuju, na vykoupení obchodu potřebuju 10 her, to by se mělo dneska dát zvládnout, sice už tam nejsou žádné velké poklady, ale i hnojivo se bude hodit. Dekorky navíc podle mě nemá cenu kupovat, nemají zas tolik bodů aby na ně bylo místo na ploše a vyměnit moc nepůjdou.

Zoufálkov tohle ocenil(a).
  4. tronaldo55

tronaldo55 Hrabě fóra

teraz som akurát dokúpil všetky groše do farmárskej predajne :) idem si kupiť nejaký nový strom. dlho som to nehral a je priorita získať všetky nové stromy a nové chlievy :D teraz ešte dokúpim z akcie superkrmivo a čakám na BABYBOOM :p :p :p Idem si vyšlachtiť nejakého toho netopiera superhrdinu :D (btw mám 2 chlievy pre netopiere s úrovňou 3 takže 4 netopiere za deň ):) cheeers a nech sa ti darí borec ;)

evainfo, Honzulka05 a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  5. Katule008

Katule008 Veterán fóra

Hotovo, odehráno 31 her a to jen kvůli tomu, že jsem to blbě spočítala. Dekorky jsem znova nekupovala, proč taky? Z obchodu už mám vše co jsem chtěla. Upgradama na továrnu jsem začala.

Zoufálkov, kiki2305 a evainfo tohle ocenili.
  6. Sethlans

Sethlans Rádoby autor

Ještě 5 her a mám taky hotovo,tak snad to dám xD

evainfo tohle ocenil(a).
  7. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Pro mě akce skončila včera k večeru. Z technických důvodů. Mám pořád 19 pokusů a víc jich už dělat nebudu.
    V tom našem zapadákově totiž bylo takové peklo co se týká deště a větru, že to tady pomlátilo všechno co se dalo a popadaly nějaké sloupy a stromy a všechno, což má za následek že nám už asi 15x vypadla elektřina (je to cca každou hodinu) a asi 8 skupinek to tady látá jak se dá aby to alespoň nějak fungovalo.
    Mám celkem nervy, protože mi to peklo poházelo po pozemku asi 80 tun větví, listí, papíru, igelitu a nevím čeho všeho.

Takže jsem zasadil dlouhatánský kytky a dlabu na to. Jdu podávat pomocnou ruku a už od rána se to snažím uklidit aby to tady nevypadalo jak v někde na skládce.

8. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

Už mi stačí splnit jen 10 her doufám že ten stonek získám

marketka47 a evainfo tohle ocenili.
  9. Cindy210178

Cindy210178 Obyvatel fóra

konečně je stonek doma, ta dekorka s akvárkem se mi ale moc líbí

10. jitulecermakova

jitulecermakova Vycházející hvězda fóra

Stonek také mám hotový a pexseso si ráda zahraji, ale pořád mi to ukazuje 12 až 14 tahů. Snad jen jednou to bylo 11 tahů, ale to nevadí, nyní půjdu do obchodu a nakoupím co se dá.

evainfo tohle ocenil(a).
  11. DANKA722

DANKA722 Ikona fóra

Honzulka05 si z nás robí srandičky-.-, prečo nepestuješ na 1*1 s MJS?:music:

12. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Zakoupená podvodní schovka zmizela, byla nabídnuta znovu ke koupi. Musela jsem si ji koupit podruhé...?
    Proč ? Stalo se to také někomu ?

Naposledy upraveno: 2/9/18
  13. martina19751

martina19751 Analytik fóra

maminecka- dekorky muzes koupit opakovane
    takze ti asi nezmizela, koukni poradne do inventare, jestli jsi ji koupila, urcite tam bude

Zoufálkov a evainfo tohle ocenili.
  14. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Keď že som mal veľa fólie tak som 9 x otočil akciovku.Vybral som SK a neviem čo ma nútilo zobrať aj tajné Tokio.Tak som zobral aj tie a večer ich položil na plochu.Ráno som ich odkryl prvé.Aké bolo prekvapko keď som ich odkryl to sa mi stalo prvý krát,že to neboli samé lištovky.Musel som si ešte raz ísť opláchnuť oči či dobre vidím boli s nich 1 x morča,1 x oranž.ježko ktoré som nemal a oranž.pštros:D:D:D.

15. martina19751

martina19751 Analytik fóra

kuteno- blahopreju k morcatku
    ja uz jedu na pohodu, na pulce jedne plochy jetel, jinak uz farma jede v "normalnim" rezimu a ceka na dalsi akci

evainfo tohle ocenil(a).
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maminecka53 - a nedala sis ji na stonek ?
    Jinak dekorace do řady na stonku získáváme automaticky za odehrané hry - tedy netřeba kupovat, pokud tedy nechceš dekorky navíc.

17. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Nejdříve jsem dělala stonek, ten už dávno běží, pak jsem koupila nejdražší 199, zešedivěla 199. Před chvílí jsem upexesovala body, tak jsem šla dokoupit ostatní, a byly všechny zelené. Teď po koupi všech jsou znovu šedé. Ve "váze-skladu" mám jen jednu schovku.

Možná jsem všechno popletla a koupě byla přáním skutku...Šedivá je neschopnost koupit...! JSEM UPEXESOVANÁ

Naposledy upraveno: 2/9/18
    evainfo tohle ocenil(a).
  18. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

maminecka53 - pokud máš nějaké nesrovnalost (počet zakoupených dekorek - a jejich počet v inventáři), můžeš se obrátit na herní podporu (odkaz v mém podpisu)

19. dencice

dencice Stálice fóra

Zdravím všechny, chybí mi ještě 5 her, nikam nespěchám, mám to na pohodu, na noc dám něco delšího a za zítra v klidu hotovo, za mě akce na pohodu, ať se všem daří;):)

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  20. k.vitek

k.vitek Titán fóra

Tak ještě 45 hod.
    A rozhodla jsem se, že ještě na pexeso napěstuju a na 2 plochách nechám dopadávat Igelity z dlouhodobek.
    Ještě jsem v obchodě nevybrala 1x Farmářské mince a uvidím, jestli Zuzi Hnojivo anebo TS/TCH... Po reakcích tady v diskusi převažuje "že já jsem radši nevybral/a hnůj" si ještě rozmyslím, jestli TS/TCH ;)

Zoufálkov, Honzulka05 a evainfo tohle ocenili.
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.