Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Pitrýsek47

Pitrýsek47 Živoucí legenda fóra

Preceja, Arči1000: Ahoj, pokud jste vrtulkovali ručně, může se vám snadno stát, že i když na políčko kliknete tak se tam hnojivo neobjeví, Zuzi nestíhá (nebo spíš program).
    Deset polí se dá zkontrolovat (než z plochy odejdete), měl jsem 100 ks.

Edit: GordonS.: ano, je to pravda, taky mám ověřeno, když se kliká rychleji, proto u akčních kontroluji ,-)

Naposledy upraveno: 30/8/18
  2. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

Pitrýsek, je tomu tak, zvlášť u stromů jsem si to ověřila. Po tom co ponožkuji a zuzím pírka. Přece jen 14 denně z jednoho stromu stojí za námahu ze dvou kliků... a ze začátku se mně stávalo, že neměly ponožku nebo vrtuli.Tak jsem je srovnala do latě, abych je měla pod kontrolou:)

Naposledy upraveno: 29/8/18
  3. libakos

libakos Polobůh fóra

Koukám,že jsem prošvihla ,,novinku ", pokud budu chtít folii od šlechtěnců a dát víc tulidomků najednou ,musím si koupit chov.Kolik asi novinek ještě přibude,no nic namleto 10 balíčků,půjdu si hrát:)

Naposledy upraveno: 30/8/18
  4. bursuk59

bursuk59 Veterán fóra

odehráne dvě hry za 41 a 40 moc mi to teda nejde, ale nevadí,je to jen hra;)

5. Lida7373

Lida7373 Stará škola

Skali, už při minulé akci to kradlo tak 4-5ks z plochy.......takže mě to nepřekvapuje....jenže to člověk nepočítá...jenže pak ta poslední fáze....chybí mi dopěstuješ a víš, že by to mělo být dobře a není.....

maribeja, Peto121 a adamek1788 tohle ocenili.
  6. Preceja

Preceja Mistr fóra

Skali - podpora mi napsala, že nemůžou zpětně určit na na co se hnojivo použilo a co tam bylo zaseto, takže nějaké vracení ztraceného se nekoná, nicméně že jsem použila Zuzi hnojivo 9x. Fajn, 1 zapomenutý, takže by to mělo z 10 dát 97 (nic jiného jsem nepěstovala než těch 10 akčních) a ne 91.

maribeja a Peto121 tohle ocenili.
  7. maminecka53

maminecka53 Rádoby autor

Je výběr odměn, nejsou náhodné :) ! Ale nejsou kupony na kombajny :(.

8. Arči1000

Arči1000 Pisálek fóra

Dávala jsem zuzi kombajnem,tak ten by chybu udělat neměl.Podporou to řešit nebudu,stejně mně nic nedají.

Peto121, adamek1788 a dasa1143 tohle ocenili.
  9. kaolín11

kaolín11 Živoucí legenda fóra

Akce opravdu složitá! I já mám problém s plněním! :wuerg:xD
    Vyberu 3x továrnu a pak se uvidí.Ale jak to tak vidím,moc už toho asi neuzmu.Je to docela drahý.
    Takže nachystat tužku,gumu a papír a dem na to pexeso!8)

maribeja, evainfo a Honzulka05 tohle ocenili.
  10. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Po devíti pivech naprosto nehratelný, ale na druhou stranu se mně z toho stal slibovaný podmořský Korálový ostrov, kde se to
    všechno pěkně hemží xDxD

11. jan.svatek

jan.svatek Titán fóra

Stačí, aby omylem zasel dvě semínka na pole 1x2 a pak ani pozuzení nepomůže k výsledku 100.
    Počítej: 8x10 = 80, 2x(1+2+2+3) = 16 a 80+16 = 96.
    I tak se to mohlo stát (ale divil bych se).
    Jinak aktuální situace na mé farmě: 18 odehraných her, 524 osetých políček, 244 ve stodole (zatím tedy mám 63,9% potřebného množství kvítí) a 113 fólií (celkem mi tedy napadalo 67,4% potřebného množství fólií)...
    Tak ať to všem roste a padá...

12. -Kuteno-

-Kuteno- Ikona fóra

Tak dobre je vás čítať.Ja tu hľadám tie rýchliky,ale nemám šancu ich tu vidieť.To ešte nemá nikto hotovo:D:D?

13. mituli

mituli Polobůh fóra

Jdu pomalu,co bude to bude:music:

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Vévoda fóra

bursuk59, tak to máme úplně stejně... xD 2 hry a první za 41 mincí a druhá za 40 mincí.. xD To nám to pěkně jde... To je jako první 2 hry zmapování a teď to už půjde... ;) Zatím je dost času a já mám svůj lážo plážo styl, kam vlastně pořád pospíchat... :music:Vždycky farmář někam v akci dojde a něco získá.. :music:

15. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Preceja - už se mi párkrát stalo, že jsem zapomněla odstranit nějaké to malé políčko okolo plochy, zasela kombajnem a lup - koukám jako tele, že mám něco na velkých a něco na malých....Příště si to pohlídáme a uvidíme ;)....(když nezapomeneme :D - bo já většinou chvátám a nějaká kontrola jde úplně mimo mě).

16. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

tak mám 12 her za sebou, vykoupeny SK a 3 upgrady továrny,stále na 12-13 pokusů,jen jednou jsem zaperlil za 10p,za chvíli budu sklízet a budou 4 balíčky karet a polovina akce(stonek vyžaduje 30 her)

evainfo a Pitrýsek47 tohle ocenili.
  17. Majkl8

Majkl8 Pisálek fóra

No zatím v celku zajímavé, až mě udivuje že i já již pudu hrát po 3tí :)

evainfo a Arči1000 tohle ocenili.
  18. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Bbowligu...
    Dokonce po pěti!
    I když první hra 41 mincí tak že myslím čistý průměr.
    Pamatuju že ve školce jsem byl neporazitelný!
    Dokonce se mnou nechtěla hrát ani otrlá kuchařka Měcháčková přezdívaná rumová pralinka!
    A že ta měla paměť výbornou když si musela pamatovat kde a jakou láhev má schovanou.
    Všem přeji blahou paměť a nazdraví!

19. Julinka11

Julinka11 Hrabě fóra

Krásný den všem....:)
    Obtížnost sice nízká, ale pro mě dost náročná. Jedu jenom na dvou plantážích....třetí nebourám....není čas. Zatím 8 splněno. Vybírám odměny...aspoň něco. Někdy se mi z toho pexesa i hlava motá, ale do 15 pokusů jí vždy dám.
    Držím všem palce....:)

20. -Berry.308-

-Berry.308- Pilný autor

Prosím,kam se dají umístit dekorace,půjdou dát i do bubu parku?Děkuji,přiznávám,jsem líná to hledat.:inlove:.Když nepůjdou,vyberu si jiné odměny...dekorek hafo v liště...

maribeja tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.