Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dedek1947CSA

dedek1947CSA Osvícený autor

225 folií,1 hra 14 pokusů,půjde to v poho,nic přestavovat nebudu

modro.ocko22, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  2. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

10 veľkých políčok,hnoj,voda,SH a vrtuľka,samozrejme MJS a výsledok - 96 akčnej!??? Nemalo to byť 100?

Naposledy upraveno: 29/8/18
  3. puntík50

puntík50 Pisálek fóra

Tuto akci mám ráda, hraju postavy /vodní živočichy /, ale bez taháku to nejde tak dobře. Takhle jsem si jistější a nemusím tolik přemýšlet. Přeji všem krásnou a zábavnou hru !!! :):):)

bursuk59, larelay a evainfo tohle ocenili.
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník všem :) tak já brala glajzle z hokny na domášov, šmirgl z Čáry nekalil Oltec, nemohla gecnót a mi cinkalo na dóznu, že nezavařím farmeramu xD
    Chodí k nám jeden zákazník, který mě Brněnskou hantýrkou neustále častuje, tak jsem si zkusila jednu větu přeložit do hantýrky a je to vážně docela těžké :p. Ale teď ke hře, jsem si ráno nechtě sklidila lesní s obr stromky, ale i tak vypadlo 220 folií z dlouhodobek na dvou plochách a už jsem dvakrát sklidila (teď 257 folií) ... to půjde. Na pexeso se těším a určitě budu hrát postavičky jako minule, odstíny barev se mě pletly.

5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Peto121 - opravdu jsi měl akční zaseté jen na velkých polích ?
    Pokud máš nějaké nesrovnalosti, můžeš se obrátit na herní podporu (odkaz v mém podpisu)

maribeja a larelay tohle ocenili.
  6. larelay

larelay Analytik fóra

evainfo: s hantecem výborné, mám pusu od ucha k uchu, co by bývalá Brňačka (která ovšem k hantecu měla vždy tak trochu odpor) jsem až na ten Oltec (ještě že pomůže internet) chytla vše, pěkné, díky (i když teda se divím, protože letos je opět doprava v Brně výtečná, a co teprve až se zavede nový systém parkování xD).
    Akce na pohodu, s JC přes 500 padátek, za mne mohou být takové akce pořád. Mozek raději zaměstnávám jindy a jinak, u hry chci opravdu odpočívat.
    Krásný den všem.

7. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Nějak jsem si spletla datum (to je asi tím volnem) a myslela si, že to začíná až zítra, takže s padátkama je to strašná bída (mám jich celých devět) a kouzelné stromky sklizené před polednem (protože aby mi do zítřka do 14 stihly dozrát, že?), ach jo. :D No ale snad to dobře dopadne i tak. :)

8. libakos

libakos Polobůh fóra

Chtěla jsem pár folií navíc a tak jsem chtěla naplnit pár tulidomků ale jde mi to jen po jednom,kombajn na měsíc kupuji,nebo mi něco ušlo?Nechala jsem pár stromů i chlévů ,rozpěstováno,jednou sklizeno a další sklizeň kolem deváté.Folií 458,vypadává to slušně..

Honzulka05, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já jedu ve spánovém režimu - ze u a půl plochy 40 folií, to se rozšoupnu.

10. Peto121

Peto121 Imperátor fóra

Skali - Len na 10 veľkých poliach,ale nebudem riešiť,to dopestujem,len je to divné!

Tomi120 a Skali tohle ocenili.
  11. evainfo

larelay se ti zdá, že letos je Brno v pohodě, teď přes prázdniny je střed Brna opět rozkopaný a pěšky neznalec těžko přejde na druhou stranu zátaras i mě to dělá problém, naštěstí se blíží školní rok a čeká mě už 19-ti minutová cesta do práce narozdíl hodinové :p Vše jezdí jinak, než má a označení bídné.
    Hantýrka má i své kouzlo, pokud se nejedná o vulgární věty, staršímu bráškovi to občas ujede a hodně se nasmějeme, ale skoro všemu rozumím.
    Tak už mám taky 450 pajdátek, něco dala pomlít a jdu si zahrát :D mám poslední 2x1 s SH a zaseji na noc pidipolíčka, snad taky v práci něco sklidím. Hezké pexeso všem ;)

12. larelay

larelay Analytik fóra

evainfo: to byla ironie :) Každým rokem horší, a to si říkám, že už to ani nejde. Co pěšky, ulice zůstaly, ale právě - ta změna šalin! Jak už v tom denně nejsem, tak jsem z toho fakt jelen. Přiznám se, že už jsem i párkrát raději jela taxíkem :) Klienti za mnou jezdí takřka s hodinovým předstihem, aby chudáci zaparkovali, a stejně se kolikrát nezadaří :(
    Ale ať nejsem OT (to by bylo spíš na debatu u "škopku"), pexeso jsem ještě nehrála, ale těším se, snad to půjde i bez taháku.

13. evainfo

Jako bývalá brňačka to máš v sobě .... [​IMG] xD :p

Jsem si vyhrála 3x ubgrade továrny a snad se i dál bude dařit.

Naposledy upraveno: 29/8/18
  14. Preceja

Preceja Mistr fóra

To jsi na tom ještě dobře, já jen 91. S takovýmihle počty pak člověk těžko trefuje správný výsledek.

Peto121 tohle ocenil(a).
  15. Honzulka05

Honzulka05 Titán fóra

První sklizeň farmy vypadlo 95 fólií to je pro mě skvělý začátek

Peto121, evainfo a bursuk59 tohle ocenili.
  16. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

Preceja - to je divné. Že by to kradly myši ? :eek: Já to nekontrolovala, takže fakt nevím. Jedině podpora by to mohla prověřit (odkaz v mém podpisu).
    Edit: Nechyběly ti někde vrtulky ? (zuzi)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  17. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Roličky zatím v pohodě, ale pexeso za 42 mincí, 1 x 45 mincí, ale postupně to dám. Jára

18. doben

doben Ikona fóra

Video k akci

Video obsahuje kód, který mi můžete poslat herní poštou.
    Kód není od RT, takže nelze využít jiným způsobem.
    Tři, kteří zašlou kód nejrychleji získají Sladkou marmeládu z růží.​

bursuk59 a Honzulka05 tohle ocenili.
  19. Preceja

Preceja Mistr fóra

Skali - že bych z 10 polí na 3 zapomněla vrtulky, to se mi nezdá, i když takhle zpětně to už neověřím. A jak by se Peto dopracoval k 96? Leda by zapomněl shodou okolností taky 3 a v mezičase mu přibylo 5 semínek.

maribeja, Peto121 a bursuk59 tohle ocenili.
  20. Arči1000

Arči1000 Pisálek fóra

Já jsem také sklidila 95 .Z 1 pole to bylo 9 a 5 přibylo.

maribeja tohle ocenil(a).
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.