Hra starého námořníka (29.8. - 4.9.) / Diskuze

Diskuze na fóru 'Archiv - Diskuze k akcím' zahájená uživatelem pajda361, 28/8/18.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. martina19751

martina19751 Analytik fóra

pochopila jsem spravne, ze akce se BAHY netyka, nejde sazet akcni ani nebudou padatka
    a ja jsem si to tak hezky nachystala, no co uz, tak to rano seberu, misto ,abych cekala az do 14

maribeja a bursuk59 tohle ocenili.
  2. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

martina19751 - jojo, pochopila ;)

Honzulka05 tohle ocenil(a).
  3. martina19751

skali-diky za odpoved, jsem se chtela jen ujistit
    no aspon se nebudeme do 14h nudit a muzem farmarit aspon na BAHA

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Právě jsem na divošku a na mýtinu vrátila výrobny a stáje, které jsem po delší době odstranila kvůli napěstování duhových podivuhodností do minulé akce, na hraní pexesa mi zbývá jen hlavní farma. Ale 14500 rostlinek bych měla napěstovat i na té jedné ploše... pokud budou pajdátka pajdat dobře z akční, tak to klapne. Pokud ne, bourat nebudu, řádek mít nemusím, za ty roky mi jich chybí už tolik, že ten jeden chybějící navíc ani poznat nebude 8)

Naposledy upraveno: 28/8/18
  5. Skali

Skali S-Moderator Team Farmerama CZ & SK

martina19751 - já jsem si na Baha zasela stévii, takže si dám voraz a sklidím to všechno až po šichtě ;)

6. martina19751

no ja prave vzdycky pred akcema trpim tim, ze to rano nemuzu posbirat
    tak aspon na baha se bude makat ;)

7. pompo68

pompo68 Znalec fóra

Starý námořník a starý pompo, už se těším na ty ohromující výsledky.

8. malanek70

malanek70 Expert fóra

Tak mám u klávesnice nachystané nalinkované herní pole na papíře a můžeme začít. :D Nám starším už paměť tolik neslouží takže bude taháček - na jednotlivá políčka si zapíši zkratky barev pozadí a musí to jít. Osvědčilo se mi to už v minulosti jak u pexesa tak u pečení dortů (nevím jestli je to přesný název hry ;) ) Ať se daří :)

9. martina19751

malanek70- no to neni vubec spatnej napad :D

maribeja, bursuk59 a malanek70 tohle ocenili.
  10. Jara268

Jara268 Dozorce fóra

Ahojky, i když paměť cvičím, tak tahák je dobrý nápad, uvidím, jak to půjde první 3 hry a případně ho také začnu používat. Jára

bursuk59, larelay a evainfo tohle ocenili.
  11. .evalumar.

.evalumar. Vážený autor

Pexeso mám ráda, mám zrovna volno, proč ne? :)

12. Janina0971

Janina0971 Baron fóra

Ahoj, do akce jdu jako vždy. Pexeso mě minule bavilo. Používala jsem stejný postup jako malanek70, jen jsem nepoužívala zkratky barev ale zvířat. Pexeso není na čas, tak to půjde. ;)

13. ašada01

ašada01 Polobůh fóra

Ze sklizně dvouzrnky 261 igelitů. Uvidíme, kolik bude padat z akční.

bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  14. polacka

polacka Vévoda fóra

Tak jo. 234 toaleťáků, začátek OK.

15. Bezejmenný

Bezejmenný Ikona fóra

Mrknul jsem do obchodu, a zjistil jsem že mi bude stačit cca 500 mincí.

16. MatysekKamilek

MatysekKamilek Imperátor fóra

176 ruliček, to není nejhorší :)
    první hra 42 mincí... to půjde.

17. martina19751

156 igelitu, celkem fajn

maribeja, bursuk59 a evainfo tohle ocenili.
  18. Milka66

Milka66 Veterán fóra

178 fólií, za prvú hru 41 mincí - no, to mohlo byť aj lepšie, ale tie zvieratká je trošku problém - pre mňa, totálneho akvaristického "nevedka" ("neználka") je ryba proste ryba a tam je ich viac. Na pamätanie farieb som ľavá, jedine semafor ovládam :) a tak nápad s ťaháčikom je super.

19. Tassadar11

Tassadar11 Imperátor fóra

Tak chryzantema vubec nezamakala, jen 186 toaletaku, to neni dobry start... je fakt ze jen dve plochy, ale i tak bych cekal lepsi vysledek...

Vypadavat ma 175 folii/den, v tuto chvili ma byt 6 (nebo chybet 1044 ), mam 221 (chybi 829 ), mam 21% hotovo.
    Stav jetele : idealne 85 kusu (2500/den ), mam 500 z 15000 (3% ).
    Zatim uplynulo 0% casu, zbyva 143 hodin.
    Nezapomenout zamestnat mlyny nejmene pro 29 kusu balicku, celkem cca za 2,5 hodin.

20. Trepifajksl

Trepifajksl Polobůh fóra

Na všech farmách přes 200 - já 210,K200 a E226. Tak jen tak dál a na noc budu sázet také jen akční, ať to mám z krku. Na padadla pak moje oblíbené oříšky. Ne, špenát.
    Zatím jsem nehrál,jdu přesadit.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.